zaujímalo by ma kde v Banskej Bystrici by sa dalo regulérne báť - na mysli mám paranormálne javy, geopatogénne zóny a podobne - dúfam že sa nájde aj odpoveď k téme a nie len cockotiny od veci
Existuje tam dom na Farfurskej 34 stala sa tam dvojnasobna vrazda dom v roku 1999 kupili Bratia Tomkovy a chceli ho prerobit v roku 2000 vsak zomreli za neznamych okolnosti na udusenie zaujimave boli mlady a cudzie zavinenie bolo vylucene v roku 2006 ho kupil podnikatel Jan Netko ktory ho mal v plane prenajimat v roku 2007 sa tam utopila matka s dcerou vo vani dvere boli zamknute z vonku
ak by si videl prejsť o polnociu pred sebou ducha tak ako ja, určite by si sa posral...
neviem k čomu je to dobré, ty chceš zrejme zle spávať a najsť sa na psychiatrii
@zajkousko prečo nepíšeš napr. o tom duchovi??? myslím si že som napísal dosť jasne že ma cockotiny ako napr. aj citové výlevy nezaujímajú dám k tomu nabudúce kolkovanú žiadosť?
1./ pred katedrou
2./ ak si chalan tak na babskom wecku a naopak
3./ v klietke leva, ak je tam aj ten lev
4./ v 10m hlbokej jame z ktorej sa neda vyjst von
5./ alebo v studni do ktorej spadnes
päť stačí, lebo je toho veľa
medzi 23:00 a 01:00 v noci, na zrucanine Pajstun, pod "levými hlavami" - to su tie vycnelky kamenne blizko byvaleho vchodu do hradu. na ochranu si zober kriz, cesnak do vrecka a vela kriedoveho prasku - tym vysyp na zem kruh a do neho sa postav, vystup z neho az po 01:15
v onom, Radvanskom kaštieli sa predsa horor natáčal, to by mňa celkom odradilo od chodenia tam (a teba navnadilo)
a ak považuješ macka alebo iné zvieratko divô za paranormálne, tak si vybehni na urpín v noci.. (resp. to tam budú aj ľudské zvieratká, ale však ráta sa)
a ak chceš pozrieť bezdomovcov tak hradby.. (@14 )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
U starú opustenú telocvičňu kde sa odohrali aj niake vraždy a tak ale už ju prerobili , nič ine nepoznám
no nenapadá mi žiadne miesto, geopatogénnych zón je ale plno v celej ZV kotline
...
ja som sa vždy bál v celej Banskej Bystrici
hlavne ale ľudí a tak
To je dosť veľká hrôza...
neviem k čomu je to dobré, ty chceš zrejme zle spávať a najsť sa na psychiatrii
A vela miest v noci... Napr. zrucaniny oproti danovej skole na lazovnej. Alebo miesta kde spavaju bezdaci.
2./ ak si chalan tak na babskom wecku a naopak
3./ v klietke leva, ak je tam aj ten lev
4./ v 10m hlbokej jame z ktorej sa neda vyjst von
5./ alebo v studni do ktorej spadnes
päť stačí, lebo je toho veľa
daj a 500€
a do paranormálnych javou patria aj duchovia...
si preštuduj literatúru a potom mudrlantuj
medzi 23:00 a 01:00 v noci, na zrucanine Pajstun, pod "levými hlavami" - to su tie vycnelky kamenne blizko byvaleho vchodu do hradu. na ochranu si zober kriz, cesnak do vrecka a vela kriedoveho prasku - tym vysyp na zem kruh a do neho sa postav, vystup z neho az po 01:15
a ak považuješ macka alebo iné zvieratko divô za paranormálne, tak si vybehni na urpín v noci.. (resp. to tam budú aj ľudské zvieratká, ale však ráta sa)
a ak chceš pozrieť bezdomovcov tak hradby.. (@14 )
nič sa nedeje