ja som hlúpo odvážna čo sa týka miest nebezpečných vďaka ľuďom
ale asi niekde, kde sú voľne pustené zvieratá a žiadni ľudia.
napríklad babkina ohrada so sliepkami - bez srandy, tan kohút ma raz skoro zabil, firemný pozemok kde máme veľkého psa, možno aj niekde v prírode ak by som tesne predtým počula o výskyte nejakých nebezpečných zverov
epping forest. les tuto kusok za londynom, hovori sa ze je to najstrasidelnejsie miesto v celej britanii. raz som tam bola na prechadzke cez slnecny den, ved to je hlupost ze to je take strasidelne, nie?
zisla som 10m z cesticky a uz som bola stratena, nie je tam ziadny signal (a to je to fakt kusok od mesta) a clovek ma pocit ze sa mota stale v kruhu. nikdy viac.
@burble ja som sa ich vždy bála! a minule sa mi sníval hrôzostrašný sen o tom, ako ma (mňa ako dieťa) jedena mega veľký kohút naháňa cez našu záhradu...a potom si spomenula, že sa mi to vlastne v detstve stalo! a keď to niekomu poviem, všetci sa mi smejú..
@burble s tým kohutom suhlasim aj ja...raz ma atakoval babkin kohut a odniesli si to moje rifle, ktre mi dotrhal a odvtedy sa bojim chodit tam, kde su kohuty
@synekdocha@pijemzelenycaj na mňa raz skočil keď som bola malá a mala som nové oranžové tepláky. ešte k tomu mám pocit že som bola sama na dvore. a pred pár rokmi som bola u babky v ohrade so sliepkami zberať vajíčka, kohútovi som ušla cez bránku do ďalšej ohrady, v ktorej už bránka nebola, a bolo tam dosť vysoké pletivo. hodila som babkine gumáky na druhú stranu a bosá som cez neho liezla, čo som spravila s vajíčkami sa už nepamätám, ale pamätám sa, že som mala na nohe 2 diery od kohúta a 2 od pletiva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
tam sa odvazi len rozboril
a parlament
ale asi niekde, kde sú voľne pustené zvieratá a žiadni ľudia.
napríklad babkina ohrada so sliepkami - bez srandy, tan kohút ma raz skoro zabil, firemný pozemok kde máme veľkého psa, možno aj niekde v prírode ak by som tesne predtým počula o výskyte nejakých nebezpečných zverov
do nejakej opustenej budovy by som tiez sama nesla.
zisla som 10m z cesticky a uz som bola stratena, nie je tam ziadny signal (a to je to fakt kusok od mesta) a clovek ma pocit ze sa mota stale v kruhu. nikdy viac.