Existuje vo vašom živote miesto alebo kolektiv ktoremu sa vyhybate lebo sa tam necitite v tej spoločnosti dobre? ak hej akee? u mna osobne to je evanjelicky kostol do ktoreho chodiim :/
necítim sa bohvie ako pri jedných ehm super babách ! Ktoré vedia všetko ... Milujem ich
Taktiež som sa necítila bohvie ako v jednom pube nedávno,to bude tým,že tam bola tá piča,čo chvíľu revala,že ma zlomenú ruku-chvíľu chrámala na nohu a chvíľu jej doslova nič nebolo .. .FUCK !!!
naslo by sa par takych ludi s ktorymi by som nesla vonku ani keby velmi chceli a este necitim sa velmi dobre ani v mojom meste, chcela by som byvat inde, mam na to svoje dovody a obcas mam pocit ze som sa tu narodila akoby omylom...
takých by sa našlo - škôlka kde som chodila, jeden z bývalých intrákov, niektoré zdravotné strediská, jedálne, sídliská, cudzie byty.. v niektorých čajovniach sa necítim dobre a preto som na všetky zanevrela; ale to by som chcela odčiniť dáko
obchodné domy, nákupné centrá, miesta kde je priveľa ľudí (výnimkou sú kostoly, múzeá a trhy pod holým nebom) - konkrétny príklad je Aupark v BA - kde sa stále neviem (a ani nechcem vedieť) orientovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak necitim sa vobec dobre tu,medzi kokotmi na zitnom ostrove,narodil som sa tu asi za trest
Taktiež som sa necítila bohvie ako v jednom pube nedávno,to bude tým,že tam bola tá piča,čo chvíľu revala,že ma zlomenú ruku-chvíľu chrámala na nohu a chvíľu jej doslova nič nebolo .. .FUCK !!!
Ani neviem kde sa necítim dobre...