tak, v piatok mi vytrhli zuby .. dve stvorky, cakam, kedy mi daju teraz strojcek na horne zuby-od malicky mam predkus.. preto by som sa vas chcela spytat, hlavne tych co MALI STROJCEK ci sa aj im zdalo po vytrhnuti zubov, ze tam maju az moc velku medzeru
Ja som strojček mala pomerne dlho a dva druhy. Ale netrhali mi ani jeden zub.. Mala som skrížený predkus. Predkus nie je, a vyrovnali mi aj celú sánku, takže sa medzery báť nemusíš. Dokáže to divy
som tvoj prípad kvôli strojčeku som prišla o dve horné zuby (štvorky), po dvoch rokoch je strojček dolu a medzery nemám skoro žiadne. nič, čo by bolo viditeľné. nemusíš sa báť
ahojte, chcem sa opýtať za aký čas sa približne stratí medzera po vytiahnutí dvoch horných zubov kvôli predkusu? a je po vytiahnutí zubov nutné nosiť strojček, nakolko sa jedná o môjho 10 ročného syna a fixný strojček v jeho prípade nie je možný-nakolko hraje hokej, tak by sa mu asi hned poškodil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov