Viete mi prosííím niekto poradit dobré miesto na stužkovú?(v Bratislave) Máme ju síce až o rok ale už začíname všetko organizovať a máme navrhnúť nejaké miesto kde sa vlastne cela slávnosť bude konať...
My sme mali stuzkovu v Technopole v Petrzalke, cenovo to bolo dost v pohode, ale bolo tam uplne miniaturne podium aj parket, takze ak chcete mat nejaky poriadny program, tak rozhodne neodporucam
Ako @arain hovorí (ktovie prečo mám rovnaký názor )
A mala som možnosť vidieť video zo stužkovej ktorá bola v Devínskej v kulturáku (aspoň myslím že to bolo tam) ale tam to bolo úplne mikroskopické, ľudia sedeli narvatí jeden na druhom, akurát to pódium mali dosť veľké... A je to odruky takže neodporúčam...
neviem skús ten technopol, cenovo celkom fajn aj čo sa týka jedla,....a pre tých 200 osôb to je určite,...kamarátka mala stužkovú v holiday inn a povedala mi vraj ich o jednej v noci vyhadzovali von, vraj aby už končili,....alebo skúste hotel Barónka je v rači,...
my sme mali stuzkovu v DK Ruzinov, cenovo to vtedy vyslo fajn, a myslim, ze to bolo aj relativne priestranne, tak mozete skusit aj to...jedina nevyhoda-ranna doprava domov ..
my mame v carltone - kedze mame 2 triedy spolocne (cca 60 ludi), jedine 3 miesta prisli do uvahy - carlton, PKO, hotel kyjev, z coho na moje prekvapenie vysiel najlepsie a najlacnejsie carlton (vratane vsetkeho)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.birdz.sk/webka/takzvany/...
A mala som možnosť vidieť video zo stužkovej ktorá bola v Devínskej v kulturáku (aspoň myslím že to bolo tam) ale tam to bolo úplne mikroskopické, ľudia sedeli narvatí jeden na druhom, akurát to pódium mali dosť veľké... A je to odruky takže neodporúčam...