Hladam na Slovensku alebo EU nejaky unikatny zdroj, z ktoreho by sa dala izolovat vzorka obsahujuca nejake blizsie nespecifikovane anaerobne bakterie. hodte hoc aky napad.
A.bakterie su bakterie, ktore ziju v oblastiach bez pristupu kyslika a kde m
chcel som ponúknuť miesta v blízkosti sopiek, ale po dôkladnom prieskume som zistil, že na Slovensku toho veľa nemáme... btw, prečo hľadáš unikátny zdroj, skoč na nejaké gastro, nech ti v záujme vlastného dobra prihrajú nejaké vzorky z toho tráviaceho traktu..
s tým zdrojom ti asi príliš neporadím, i keď, keby si zašiel do najbližšej jaskyne a slušne ich požiadal, či by si si mohol odobrať vzorku, myslíš, že byť to odmietli? či to len ja som taká naivná?
V čreve je síce takých 95% baktérií práve anaeróbnych, ale aj v ústach nájdeš nejaké..
alebo aj v pôde máš klostrýdie, tie sú tiež anaeróbne..
a inak, čo to je za projekt, ak sa smiem spýtať, lebo to znie veľmi zaujímavo
vdaka za post, ale to je dalsia vec, ze by dany mikroorganizmus nemal byt patogen, preto som som hned vylucil takyto zdroj. Nemam na to totiz vybaveny labak (o biohazard triede III mozem len snivat . Hm, nejake vyhasnute sopky by mozno staly zato.. Unikatny zdroj potrebujem preto, ze na Slovensku sa moc toho nerobilo vo vyskume anaerobnych bakterii, co produkuju a tak. Prave na to sa chcem zamerat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
V čreve je síce takých 95% baktérií práve anaeróbnych, ale aj v ústach nájdeš nejaké..
alebo aj v pôde máš klostrýdie, tie sú tiež anaeróbne..
a inak, čo to je za projekt, ak sa smiem spýtať, lebo to znie veľmi zaujímavo