Neviete mi náhodou poradiť,strašne často ma bolieva hlava a hlavne v spánkoch,už sa nechcem dupovať tabletkamy (IBALGIN a pod.)Bolý ma už skoro každý den a hlavne v noci sa na tu bolesť zobúdzam.Asi pred mesiacom ma bolela každy den vkuse asi dva týždne
jedznocanie treba nejake vysetrenie..a radsej skor kym neni neskoro!!! ja trpim migrenami a urcite ma hlava neboli v kuse dva tyzdne!!! chce to doktora..
nechcem ťa strašiť, ale moja spolužiačka mávala stále bolesti hlavy.. tiež sa dopovala tabletkami, ale pomaly prestávali zaberať a zhoršilo sa jej to tak, že začala vidieť dvojmo.. keď šla k lekárovi, zistili jej, že má nádor na mozgu..
čiže moja rada je, že máš ísť čím skôr k lekárovi, nech máš istotu, že to nieje nič vážne.. a ak náhodou je, tak aby si sa začala včas liečiť..
Chod k doktorke.. podla mna to nebude nic vazneho (dufam ..) aaale dopovat sa ibalginmi neni vobec zdrave..mama si tymi ibaglinmi vypestovala zaludocne vredy taakze ked uz ti nijak inak nepomoze doktorka taaak ti da aspon nieco menej skodlive
okrem toho este rasties - ja ked som mala dakych 14-15 tak ma pravidelne hlava bolela a odpadavala som tak raz do tyzdna a ono to preslo po chvili...ale radsej bez k obvodnej
nie si sama, mna tiez picha konkretne v jednom mieste za okom, ty vogo ale cely mesiac uz ma tam neboli, som happy, to z pc a z nahleho uvolnenia z napeteho stavu, aspon u mna, aj teba to prejde, ale radsej chod k neurologovi, to je v pohodke
no bola som v lekárni a zistilo sa že to mám s chrbtice po ked som na praxi(kadernička) tak tam stojím celý den aja sa eše aj hrbím ktomu,no a mám vraj pit vela vody
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
čiže moja rada je, že máš ísť čím skôr k lekárovi, nech máš istotu, že to nieje nič vážne.. a ak náhodou je, tak aby si sa začala včas liečiť..
dúfam, že budeš ok
okrem toho este rasties - ja ked som mala dakych 14-15 tak ma pravidelne hlava bolela a odpadavala som tak raz do tyzdna a ono to preslo po chvili...ale radsej bez k obvodnej
Ak samozrejme mate v meste dakeho homeopata