také priemerne dlhé, zatočené .. no dá sa a špirálu používam najlacnejšiu ako zoženiem, najlepšie za 2 evry, ale mám také skúsenosti, že lacnejšie sú lepšie, neviem no ...
:´( Keď som bola mladšia, mala som tak krásne mihalnice. Proste úplne husté a tmavé - vyzerali ako namaľované. Lenže samozrejme mladé tupé decko sa chcelo veľmi maľovať a teraz ich mám už dosť riedke a krátke.
A teraz mám túto špirálu zatiaľ som spoko.
Ale mala som raz takú veľmi dobrú od Rimmel. Úplne super kefku mala, ale prestali ju už asi vyrábať. (ach)
ja moc špirálu nemusím . ani si to poriadne neviem namachliť ked som si ju raz dala (prvý aj posledný krát ) tak sa mi mihalnice odtláčali na obočie a vyzerala som ako striga fuj
neviem, momentalne mam ciernu od essence a co ja viem. dobru spiralu som este nenasla kazda ma pre a proti.. ale od maybellin som dlho nemala asi vyskusam daku
Normálne (ani príliš krátke, ani dlhé, ani príliš riedke, ani husté...). Moja mama mi vie spraviť perfektné mihalnice (je kozmetička). Najlepšia maskari sú od GOSH ale používam už iba Wonder Volume
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a používam túto: (pekne vytáča)
tieto dve a mám mihalnice ako king of pop
A teraz mám túto špirálu
zatiaľ som spoko.
Ale mala som raz takú veľmi dobrú od Rimmel. Úplne super kefku mala, ale prestali ju už asi vyrábať. (ach)
&rlz=1C1LENP_enSK464SK464&biw=1639&bih=748&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=FfvAoS3qSBixqM:&imgrefurl=//biggirls.blog.cz/1105/top-kozmetika-miss-sporty-young&docid=I-dZshex1pu6fM&imgurl=//nd04.jxs.cz/359/129/05ef7d286d_76430789_o2.jpg&w=244&h=227&ei=Cc6mT5HrJuHg4QT85-y3CQ&zoom=1&iact=rc&dur=603&sig=103251304854842096620&page=1&tbnh=136&tbnw=141&start=0&ndsp=37&ved=1t:429,r:1,s:0,i:72&tx=43&ty=32" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?q=miss+s...
a
» www.google.sk/imgres?q=loreal...
?