Ja som o tom uz pocula a celkom ma to zaujalo tiez... nie zeby som to osobne potrebovala (stimulovat svoje vnimanie)
Mikrodavky telu neuskodia ale skor je asi dolezite to, za akym ucelom to dotycny praktizuje, ak to ma uzivat na zlepsenie svojich kognitivnich funkcii, preco nie
Aby som to upresnila, mam na mysli uzivanie napr u ludi pracujucich vo vede, s normalnym osobnym zivotom, nie u psychicky labilnych ludi ktori hladaju sposob jak uniknut z reality
Poznam velmi inteligentnych a uspesnych ludi, ktori mikrodavkuju. Ale nepoznam detajly. Tu kde zijem je velmi tazke a drahe zohnat akekolvek drogy, takze som nemal sancu osobne vyskusat.
Poznám ľudí, ktorí to takto užívajú pravidelne. Zlepší ti to koncentráciu, vnímanie a tak. Ale podrobnosti neviem. Tiež uvažujem, že si kúpim kvapky...
a viete o tom ze pri lsd sa molekuly latky ukladaju v bunkach navzdy co znamena ze telo sa ich nezbavuje. tym padom vam moze raz za 20 rokov jebnut a to doslovne ked uvidite ako vas nahana asmodai demon a vyskocite z okna. good luck
@chlorofyl LSD v mikrodavkach je nieco uplne ine ako normalne davky, pri normalnych davkach si mimo, v mikrodavkach by ti to malo dat energiu a zlepsit sustredenie. vraj sa mikrodavkovanie LSD rozmaha medzi uspesnymi ludmi v Sillicon Valley.
Skusal som to, ale asi to nebolo dobre LSD lebo nic mi to nerobilo. Nabuduce skusim radsej hriby (aj tie sa mozu mikrodavkovat) len odhadnut mikrodavku je dost tazke.
Dakujem za mudre komentare od tych co o tom nic nevedia LSD nie je fet, tell nijak neskodi, mili znalci. Mne osobne normalna davka asi trocha zmenila stav mysle, na veci okolo seba sa pozeram inak, viac si vsimam farby, struktury veci.. dost mi to pomohlo pri kresleni. .citala som o mikrodavkovani, ale nestretla som este nikoho kto by to skusil. Ale je tu o tom clanok ak by sa niekto zaujimal » www.magazin-legalizace.cz/cs/articles/det...
@xy12345 neviem uplne odpovedat na tvoju otazku, ale to ze niekto udava co je spravne a co nie neznamena ze to tak je.
Preco je na sr legalny alkohol a nelegalna marihuana,ked ma aj liecive ucinky,je to rastlina, a alkohol ktory ziadne liecive ucinky nema, a na telo nema ziadne blahodarne ucinky?
A dalsia vec,co nam neskodi. Uzivame lieky ktore viac skodia ako prospievaju. Jeme jedlo ktore je sama chemikalia. Pijeme kontaminovanu vodu. Dychame znecisteny vzduch. A ja hovorim o mikrodavkovani,pripojila som odkaz na clanok vyssie, ktory hovori o tom ze v malych davkach je to prospesne. Nehovori o normalnych davkach- nemusia byt len zle,len niesu pre kazdeho.
Nenarastal som na to aký názor ma na to lsd spoločnosť A pod. Narážal som na to že predpokladám že je to podložene nejakými faktami - to že je to zaradené do @governmenthooker
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mikrodavky telu neuskodia ale skor je asi dolezite to, za akym ucelom to dotycny praktizuje, ak to ma uzivat na zlepsenie svojich kognitivnich funkcii, preco nie
Skusal som to, ale asi to nebolo dobre LSD lebo nic mi to nerobilo. Nabuduce skusim radsej hriby (aj tie sa mozu mikrodavkovat) len odhadnut mikrodavku je dost tazke.
Preco je na sr legalny alkohol a nelegalna marihuana,ked ma aj liecive ucinky,je to rastlina, a alkohol ktory ziadne liecive ucinky nema, a na telo nema ziadne blahodarne ucinky?