Prečo nechápete, alebo nechcete pochopiť - niekedy mám tento pocit, pretože nemôžem uveriť tomu, že je to pravda - humor, radosť, iróniu, tvorivosť, lásku, ktorými sa k vám prihováram, a namiesto toho ste podráždení, rýchlonaštartovateľní, vulgárni, nemil
ja mam nadhladu tolko, kolko sa mi prave zachce, ale niektore individua to tu dost prehanaju, ber to s nadhladom, ze sa k tebe tak spravaju, v podstate si protirecis
neviem ale keby som dieťa a nejaký neznámy dvadsať sedem ročný muž sa ku mne prihovorí "z láskou a radosťou" asi ma prvé napadne že pedofil a zdrhám Nič osobné
Keď sa pýtam prečo, to ešte neznamená, že strácam nadvecovosť. Môžte mi tu písať hocičo, so mnou to nijako zásadne nezamáva, jedine, ak by to urobili ľudia, o ktorých som si vytvoril pozitívny obraz. Lenže viem, že tí sú nad vecou.
podla stylizacie tvojho @0 prispevku mi to nepripada, ze si nad vecou, vobec z toho nesala lahkost, bezstarostnost ani cira "lahka" zvedavost, o nadpise ani nehovoriac. co si v skutocnosti myslis vies len ty, ja vidim vonkajsie priznaky. vyjadrujes sa fakt zvlastne a tvoje diskusie su velmi specificke, tak sa necuduj, ked ides sam proti prudu
Môj malý, asi cítiš deficit (pozri slovník cudzích slov) mojich príspevkov na tvoju šťastnú adresu, preto to môžme opäť rozkrútiť. Len pozor na psychické (pozri slovník cudzích slov) ujmy. Viem, že si labilnejší (pozri, kam si sa dostal), preto budem k tebe humánny (pozri slovník cudzích slov).
hovorim TU, lebo zatial nevidim nikoho, kto by sa ta tu zastaval, to nie je o oblubenosti, ale o tom nevystrkavat rozky, co tebe ocividne vyhovuje. mne je jedno co si, kto si, s kym si, kde si, koho mas a pre mna za mna stavaj vzdusne zamky. hej, vynikas originalitou, tou vynikal aj napoleon a ako skoncil
stale nevidim tie tvoje chyrne prejavy z @0 iba sa blbo branis, rozdiel je len v tom, ze nie si vulgarny ani priamo utocny
Ale vy ste mi strašne ublížili! Taká mi je hanba! Moje jediné šťastie je, že zajtra sa prostredníctvom MHD odoberiem do kancelárie a tam možno na to všetko vami spôsobené utrpenie zabudnem. Alebo urobím autoreflexiu (obľúbené slovo). Alebo ja neviem. Asi sa stanem labilným. Ako môj priateľ V3nty. Sa mi tento chlapec veľmi páči, pretože začína nasledovať moju odvecovosť (viď príspevky v tomto fóre).
V kontexte mnou napísaného si dei (osobitne s malým d), čo bolo zreteľné, ale v mnou ponímanej skutočnosti nenapĺňaš ani jeden z týchto pojmov (dei & populi). Si nihilio, ale to platí dnes večer, zajtra môžem s tebou absolútne súhlasiť. Veď o tom je debata.
Hej, hej, ty dobre hovoríš! Asi vezmem mobajl a odfotím sa holý pred zrkadlom a potom to tu zverejním. To nebude ani detinské, ani trápne, to bude veľmi vyspelé a múdre.
ja uz vobec nechapem hadkam tuna. ved diskutujte , a nie hadky . a dookola stale otom istom. sice aspon je "zabava" a je co citat, ale slapsie povahy bi to nemuseli vydrzat citat jak sa dakto dakde celiii vecer hada. ( nie had ) . ale obcas bi sa poniektorii mohli riadit starim znamim ze -"mudrejsi ustupi" . a nie "prilievat olej do ohna". ja uz ani neviem ocom je tu teraz diskusia idem radsii spaaaatt ...brum,brum...zzzzzzzzzzzzzzz.....
@petra03111 ide tu asi o to že @radiophonic -ovi vadí , že aj keď je on k deckám milý a píše s iróniou, decká ho nechápu a tak mu začnú pičovať .... asi tak som to pochopila ja...
@positive34 lenže humor, radosť, iróniu, tvorivosť, lásku v jeho príspevkoch nikde nevidím ja skôr vidím trápnosť, pyšnosť , kopu cudzích slov(ich významu je rouzmieť ale ked ich do dákeho príspevku natrieska 100 tak to vyzerá že sa tu chce hrať na najmúdrejšieho na celom birdz)
@Radiophonic možno je to o niečom inom ako o nadhľade.ak je niekto nepríjemný a uráža iných hneď je "cool"..síce je to riadna hovadina,ale pravda.. niekedy je to aj o názore a o tom aký človek je...škoda sa nad tým zamýšľať
no asi preto, ze mnohi su tu nechapavi alebo beru fora na lahku vahu a vobec nie vazne... a preto si radsej z ludi vystrelia, resp. ich zotru ako by ich pochopili a mozno aj podporili...
@48 skor by som povedal, ze slabsie povahy by nemuseli vydrzat citat tvoje komentare... pocet gramatickych chyb je totiz neunosny... sam sa ledva drzim, aby sa mi z tych tvojich chyb nieco nestalo ( no offence )
@pseudos dalsii blbecek, takze aj pre teba blbe-toto je diskusne forum, nie ofic web!!!!! takze sa staraj o seba, lebo ovidentne si tak blby ze nevies diskutovat k teme. obzvlast ked si tu novy bi si mal drzat pysk.
@tunidlo ahaa, to vies, dnes druhii takito koment na mna. a vysvetlovat kazdemu stale to iste ( ze je to diskusne forum a nie ofic web) bi nastvalo aj teba. obzvlast ked som to pisal viac krat(ze je to diskusne forum, a nie ofic web) . neboj, nezacnem sa hadat ani nic take len mi to tuna proste uslo nechtiac som prudsie napisal. ale urcite ovela miernejsie ako v poslednom case poniektorii pisu v diskusiach . ja som slusnii od isteho casu, ako si si dufaj vsimol
@tunidlo ale noo....nechytaj ma zase za slovo nadavka to urcite nieje, a myslim ze ked niekto do niekoho vyryva z niecim co vobec nesuvisi z temou, tak vyraz "blbecek" je este v ramci slusnosty a korektnosti
a este mi povec zaco?! zato ze sa nejaki.....co len 2 krat tu bol zacne domna navazat?! vydis, a uz je tvoja objektivita pri posudzovani toho co som mu na to napisal, prec
nieje to nadavka a ani uraska!!!
povedat ze su prehnane( preco to mnozne cislo, ked sa jedna len o jeden jedini koment?!) je prehnane. alebo inak povedane-robis z komara, slona
@tunidlo evidentne si zaujatii. niesi schopni objektivnosti.reagoval si na uplnu malichernost. preto povazujem tuto nasu diskusiu za zbitocnu. viac na tvoje zaujate poznamky reagovat nebudem.
@Nikeboy takto... ty mi tu ides nadavat, ze nediskutujem k teme, ale dialog od @68 dalej je cisto k teme ze.... dalej sa chcem venovat tomuto diskusnemu foru... nie, nie je to ofic web ( pozeram, ze tvoj oblubeny argument), nikto ta za tie chyby neukrizuje, ale nevidim jediny dovod preco by som mal kvôli tomu zabudnut na gramatiku nasho jazyka. Btw to no offence v zatvorke tam nebolo len tak z nudy a tiez ma zaraza, ze ma ides posudzovat len kvoli tomu, ze v profile mam "2x prihlaseny" ... o tom, ze existuje aj moznost ne-odhlasit sa si asi nepocul + o tomto webe viem mozno dlhsie ako ty ( zase, je to len hypoteza kedze neviem ako dlho tu uz chodis, avsak ked som tu zacal chodievat citat diskusie, ty si v tej dobe este registrovany nebol, rovnako ako ja )... takze to ako dostatocny argument nevenovat sa tvojej gramatike neberiem, sorry
nicmene moj prispevok nemal vobec rozprudit hadku medzi nami, je mi luto ak si si to zobral velmi k srdcu... ocividne ti je spominany nadhlad cudzi
@pseudos tak za 1) nikde som nenapisal nadavku!!!!
2) ako pisem je ciste moja vec, kopec ludii ma ovela horsiu gramatiku tuna, ale im sa "nevenujes", naozaj zvlastne.
3) gramatiku ries inde, toto nieje skolsky gramatickii web!!!!!!
4) vsetko co dALEj pises( o tom ze kto z nas dvoch je tu ako dlho) je irelevantne, vzhladom k tomu ze toto je moj nick len a len na pisanie v diskusiach.
okej. tak SORRY ani ja som sa nechcel hadat, len ma vcera ked som to pisal nieci ineho trocha podrazdilo( nebol to tvoj komentar namna, ten to len vyprovokoval pustit vonku) este raz SORRY.
@tunidlo uz ma fakt vyjadrovat sa k ludskej hluposti nebaviii, ale pre teba to napisem este raz....
napisem posledni krat na to daco- ziadnu!!!! OPAKUJEM ZIADNUU!!!!!!!!!!!!!! nadavku som tu nenapisal!!!!!! rozumies!!!!!!!!!!!! ZIADNU!!!!!!! rozumies alebo nie!!!!!!! Z-I-A-D-N-U!!!!!!! ZIADNU!!!!!!! a ked si pleties dojmi z pojmami tak ja zato nemozem!!!!!!!
@tunidlo a bud taky laskavii a nepis mi TY o urazkach nic!!!!! lebo evidentne tvoje rozumeve a intelektualne schopnosti niesu schopne objektivne a nezaujato posudzovat moje komenty.
ps. odteraz kazdu tvoju reakciu a poznamku na moj koment, budem povazovat za cielene, a umyselne sikanovanie mojej osoby.
@Alpynus a ty si uz niekedy pocul o sikanovanii na nete???
asi nie, inac bi sa doticnii venoval 70 az 80% ludiii co pisu v diskusiach. tak ty sa prosim do tej spinavosti nezapajaj, uz len preto ze patris medzy mojich oblubencou a ludii co maju umna uroven a respekt
Ďakujem za milé slová, ale nemôžeš chcieť, aby som bol kvôli tomu pokrytcom. Nikto Ťa nešikanuje a ani nechce šikanovať.
Mimochodom - osoba je šikanovaná najmä vtedy, keď sa situáciám, v ktorých je šikanovaná, nemôže vyhnúť a nie je schopná sa brániť. Šikanované sú osoby slabšie a menej informovanejšie.
@Alpynus ej bistu, ty si ale lacny kodit za 10e/hod je prezitok uz aj na Slovensku
Kazdopadne bolo by to na dlho, kedze vytvorit co najvacsiu databazu slov a aplikovat na ne co najinteligentnejsi algoritmus hladania/porovnavania/opravovania slov, ktory nezapece server - to moze byt celkom problem..
@Alpynus ano mam. napr. tunidlom.ostatne ani ty nevies, ci niekde nejakim komentom niekoho nesikanujes. lebo som sii istiii uz na milion %, ze je tu par ludii, co sustavne provokuju a sikanuju.. ale osobne si myslim, ze je tu skupina ludii vo veku 18-25 rokou, co si myslii osebe ze si mozu dovolovat viac, ako ostatny. a ked ich clovek posle....dakde. tak sa hraju na male deti, a hned bezia za tzv. adminom.
@tommyhot ze napisem vlastny nazor? ze nesuhlasim z tzv. pseudointelektualmi? vsak takich je tu kopec, len zvlastne ze vo veku 18-24 je ich najviac, ciim to asi bude? ako prepac, ale ja sa neopicim po druhich co napisu v diskusii to , co 20 ludii pred nimy, alebo len 1-2 slova. lebo ako si si vsimol, snazim sa diskutovat, a nie len stroho odpovedat.
@Nikeboy tu nejde o vlastny nazor, tu ide o to akym sposobom ho podavas - ako keby si vysiel podgurazeny z 15tej cenovej.. Nevies argumentovat a si vztahovacny a dokazujes to prakticky v kazdom druhom prispevku.
to vsetko kvoli tomu, ze som spomenul nikeboy -ovu gramatiku? ako to, ze mi jeho gramatika lame oci je jedna vec, ale rozprudit tu hadku som nechcel... teda ak za tym vsetkym stojim ja, ak nie, som ticho
to @nikeboy ... bod 1) blbecek, blbe mi ako nadavky pridu, rovnako vulgarne je aj drzat pysk... nicmene to ma netrapi, necitim sa byt urazeny
2) gramatiku sa snazim ignorovat kedze to dost ludi vytaca, avsak ty pises chybu za chybou a to sa ignorovat len tak neda... konkretne tu na tomto webe su mozno len 2 alebo 3 ludia, kt som videl pisat este horsie... a pokladat toto za sikanu je fakt... divne, nemyslis?
3) co k tomu, zacinam lutovat, ze som to vobec napisal
4) tym kto je tu ako dlho som len chcel poukazat nato, ze "2x prihlaseny" nemusi vobec urcovat dlzku mojho pobytu na tomto webe. Nic hlbsie za tym nehladaj
ja myslim, ze je uz nacase ukoncit tuto nezmyselnu debatu o tvojej gramatike... ako som uz spomenul, keby som vedel co ten moj koment prinesie za nasledky, enter by som rozhodne nestlacil kazdy ma kusok svojej pravdy, tvoja gramatika je strasna, ale pisat som o nej naozaj nemusel... a hlavne ked vyznelo ako provokacia... Im sorry ( a tymto to pokladam za uzavrete )
Ak sa tu 70-80% ľudí správa ako ty, tak zožeriem kefu ...
Nenájdeš ani jedného, ktorý pravidelne pouráža polku diskusie, tak ako ty a potom sa im všetkým poospravedlňuje, pričom výkričníky zamení za smutných smajlíkov ...
spravaju sa horsie, pozri si nedelnu anketu o homosexualite a co tam pisu poniektorii, ale zrejme zaoberat sa tiim co tam poniektorii pisu je nad tvoje intelektualne schopnosti. preto tvoju reakciu a zaoberanie sa mnou, beriem ako cistii priklad internetoveho sikanovania.
nikde neurazam!!!! zase klames!!!!! uz mi daj pokoj a venuj sa ostatnym!!!
1) tak zrejme absolutne nerozimies vyrazom co je nadavka a co nieje. rozhodne debil nadavkou nieje, ako priklad pouzijem nicki na pokeci, kde je zakazane davat nick nadavku alebo vulgarizmus. ale nicki debil tam najdes dost.
2)nemyslim, lebo napisal si to iste mne co im? stavim sa ze nie.
3) obaja sme sa ospravedlnili jeden druhemu, takze je to ok.
4)ok
lenze anketa a ani diskusia nebola o mojej gramatike, tym padom bol tvoj utok neobodstatneny.
Pozri, po prvé, ja sa zásadne zaoberám tým, čím chcem ...
Po druhé, ja som tú iniciatívu vôbec neprejavoval v zlom, naopak, ako naivný človek som si myslel, že keď už si si navykol sa tak vehementne za svoje chyby ospravedlňovať, tak ti nejaké nastavené zrkadlo pomôže a nebudeš sa mu nejak ješitne brániť pomocou úplných somarín ako obvinenie zo šikany ...
Výkričníky patria k tvojmu štýlu, z ktorého je jasné, že aj keď napíšeš nejakú nadávku, (nadávky tu píše veľa ľudí, to je pravda) neberieš ju na ľahkú váhu, ale vyzeráš maximálne vytočene ... To nie je zrovna najzdravší prístup ...
A už by si si mal konečne uvedomiť, že je v podstate jedno, či niekomu povieš "ty k***t!" "ty debil!" "ty blbeček!" alebo "ty pruhovaný stôl s oranžovými bodkami!", ide o ten zámer niekoho uraziť ...
Slovo blbeček nemá žiaden iný význam okrem snahy o urážku či poníženie človeka ...
@tunidlo...preco to pises do "desiatich" komentou nechapem....dobre teraz k @113 stale nechapem ocom tocis.....snad mi nechces tvrdit, ze lepsie bolo pred pol rokou ked som skutocne nadaval?! to snad nemyslis vazne!!!
@Nikeboy vsetci sme vymleti, vsetci sme blbci, vsetci sme bez argumentov, len ty si slusny flegmatik vsak?
"to iste aj jeho poznamka ohladom gramatiki....ties to bolo o urazke a ponizeni cloveka.....takze netrep sprostosti"
Teba ani nemusi nikto ponizit, robis to za nas svojim spravanim. Ale aj ja sa priznam, ze som si v 16tich myslel, ze som majster sveta. Neboj sa, z toho vyrasties
@tunidlo ale zlatko, ako mozes tvrdit ze je to to iste? ved nadavka je nadavka, a debil alebo blbec nieje nadavka. inak bi na pokeci.sk neboly nicki z tym slovom. rozdiel je a velkii. opakujem ti este raz-zacni sa venovat takto energicky ludom co pisu tie vulgarne nadavky. hm....vlastne to budes musiet asi venovat sa aj hore tuna kolegovy. hmm.....vydis vydis,,,,a uz je tvoja objektivita roztrhana na kusky
@tommyhot ako prepac ale od cloveka ako ty, co sa k teme homosexualita a registrovane partnerstva vyjadruje ako som prave tam cital, je absurdtne abi nieco isiel vraviet mozem pouzit aj vetu co povedal jeden nemenovany politik( ako priklad toho co pises teraz ty mne) nieco v zmysle ze je to ako bi oslavy snp isli robit..... (to bol len priklad absurdtnosti toho co mne ty pises)
Chalani to čo ste tu rozbehli za malicherný dialóg?
@Nikeboy Ukáž teraz svoj nadhľad a ustúp. Myslím, že majú pravdu v tom, že uraziť môžeš človeka aj bez nadávok(napr. neodzdravením na pozdrav), nieto ešte označením ho za blbečka.
@stage a ty si cital co tommyhot pisal v tich diskusiach? a on mne tu ide daco pisat o urazkach? ved to totalny trapas a vysmech. on mne tu pise o sebereflexii ale sam ju nema, kedze v tich diskusiach mu prislo uplne normalne za urazal ludii. len skoda ze aj ty si sa tam vyjadril negativne na tu temu ktoru spominam.
@Nikeboy Ja viem, bohužiaľ, taký je môj názor. Ja nie som moc liberálny, skôr konzervatívny v týchto veciach morálky a správania sa v tejto modernej dobe. A som veriaci, tak to pochop a prižmúr nad tým očko. Myslím, že aj @Tommyhot na to hľadí z môjho uhla pohľadu.
Kokot patri do pici a nie do riti je sice vulgarne, ale nie urazlive. Je to pravda pravd, vdaka ktorej sme ty, ja a ostatni vobec dostali moznost zit.
Ze som niekomu napisal, ze je banda materialistov? Ved oni sami o sebe prehlasuju, ze chcu registrovane partnerstva aby sa mohli hlavne financne zabezpecit do buducna. Ak toto nie je materializmus tak ja uz neviem.
Ze som dotycnemu tam napisal aby sa naucil citat? Ked sa ma snazi presvedcit o tom, co som nikdy nenapisal, tak co ine mu mam odporucit?
no ja sa zato nehambim, je to normalne ze je niekto gay ako hetero, a teraz si dokazal ze tym pometencom si ty, ked toto mi tu teraz ides vyhadzovat na oci. homofobia, ze?!
@tommyhot ale vies to, ved...cital si ked boli ankety na tu temu
@Alpynus len jedina vec preco som to napisal-lebo ty si mi tu teraz zacal vycitat ze som gay. a ja sa ta pitam-a co?? ty si zase hetero. ako nechapem tvoju poznamku otom ze sa priznavam ze som gay. ved aj na webkach mas take ze "orientacia" . to ako teraz kazdemu kto je gay a sa nudis zacnes pisat ze miluje rovnake pohlavie? a to "pysne vystatoval.." ako heteraci sa tu "pysne nevystatuju" asi ze ne?! ako tento web je aj pre nas a nie len cisto hetero, takze tu poznamku z tym "pysne vystatoval.." beriem ako prejav homofobie a istej diskriminacie z tvojej strany.
@Alpynus to je ten stihomam, ktory si spominal cca 40 prispevkov dopredu.. Do toho staci pridat absenciu sebareflexie, a schopnost prekrutit aj neprekrutitelne a vznikne nam tu potom takato debata uz len cakam kedy aj ja budem menovany za homofoba.
@Alpynus ako rovno ti poviem doteraz som mal o tebe vysoku mienku ale vydim,ze som sa v tebe hlboko milil. tak pokriveni charakter ako mas ty ma len malo ludii.
Pravdepodobne nie som - nepoznám všetkých ľudí, nepoznám všetkých ľudí, ktorí žili a nepoznám ani všetkých, ktorí budú žiť - čiže si vôbec nemyslím a nikdy ani nebudem myslieť niečo také. Tak či onak - môže to byť mojim nesplniteľným cieľom. Aj tak nemám nič lepšie na práci.
Každopádne si stojím za tým, že nevieš, o čom som v tomto fóre písal. Rovnako ani nevieš, o čom básnil Tommyhot alebo Tunidlo.
@Alpynus To zas nie, ale pravdepodobne ide o 16 ročného chalana plného vzdoru, energie, snažiaceho si nájsť miesto v tomto zmätenom svete, a preto by som volil jemnejšiu rétoriku a šiel viac cestou vzoru. Mal si 16, nie?
@Nikeboy Dúfam, že sa neurazíš, že som sem zatiahol tvoj vek, ale pripadá mi to ako irelevantné.
@Alpynus rovnako ako ty nevies ocom som tu celi cas pisal ja. o zaujatosti a sikane zo strani tebou spominanich ludiii. ako dokaz uvediem len "milion" vulgarnich a urazlivich komentou , co tu napisaly poniektori uzivatelia, ale ani na jeden jedinii sa tito ludia neozvaly. rovnako ako ty. miesto toho tu riesia absolutnu blbost.
z moralneho a etickeho hladiska som ja viitaz, vy porazeny. lebo len magor to nevydii ocom vlastne tu je tato akoze diskusia.
Mal som 16, každý, kto má viac ako 16 niekedy mal 16. Mohol som písať jemnejšie, hrubšie, zložito, menej zložito, nijak - no rozhodol som sa tak, ako som sa rozhodol. Rozhodol som sa opísať skutočnosť.
Áno, z Tvojho hľadiska si Ty víťaz a my ostatní porazení.
Poznáš ten vtip o šoférovi na diaľnici? Určite áno, ale rád ho zopakujem:
Jazdí šofér po diaľnici D1 a zrazu počuje dôležitý oznam v rádiu: "Na diaľnici D1 jazdí vozidlo v protismere." Vodič sa nechápavo obzrie a v duchu si vraví: "Keby jeden, ale všetci!"
Keby niet rádia, nikdy by sa to ani nedozvedel. Môžeš v nás vidieť rádio.
@Alpynus To bola básnická otázka, skôr som čakal, že si uvedomíš, čo je to za vek. Ja viem, že si mal 16, len neviem prečo mám dojem, že si mal 16 pred o dosť viac ako 4 rokmi.
A ako vieš, že je to z objektívneho hľadiska tak? Hľadíš na svet z objektívneho hľadiska? Alebo si dostal nejakú správu z Ústredia objektívneho pozorovateľa, že je to takto? A ako vieš, ako sa snažím pôsobiť? A koho a ako zavádzam? A s akým slovíčkom som úmyselne manipuloval?
@Alpynus zacni riesit cely web, vsetki fora a ankety kde sa aspon naznakom vyskituje nejaka urazka alebo nadavka. potom mas umna velke plus a uznanie. ale pokial mienis riesit tu tuto blbost a malichernost tak si len obycajna nula a chudak co si tu potrebuje zvysovat ego a dokazovat aki je boss na 16 rocne decko. ked tomu nechapes, a zase napises nejaku pseudointelektualnu kravinu, tym len potvrdis to co tu teraz pisem.
@Alpynus za prve ma vobec nepoznas takze 0 bodou. za druhe ..tuna v diskusiach nepoznas kto je akii absolutne vobec ( zistil som to totis) takze rozoberat mozes akurat svoju blbost ze posudzujes ludii podla nejakeho diskusneho fora. uplna blbost a povrchnost.
@Nikeboy Ale ja si zas myslm, že ak tu človek vystupuje úprimne a reálne, ta sa to dá zistiť, resp. odhadnúť.
@Radiophonic Sorry, že sme ti vzali hlavné slo a narobili ti takýto bordel v tvojej diskusii. Nabudúce, aby sme neboli off topic, založ fórum : Nikeboy - Jeho plusy a mínusy.
@Stage ved viem, uz som cital nejednu diskusii kde sa on hadal z ludmy. ale vies, but to robii z nudi, ze sa nudii. alebo z frajeriny, ze si potrebuje nieco dokazovat, comu aj zacinam verit, lebo inak bi tu nepisal tie akoze "mudrosti".
@116@nikeboy dam ti hadanku. kto napisal tieto slova?
"ty pocuj ty kokot, co jebes tu kurva jedna kocki?! chjod do pici z ktorej si vysiel kokot. "
"tvoja matka musi byt riadna kurva ked take hovno a kokota ako si ty vysrala na svet. "
" ty kokot prijebani co tvoja matka riadna kurva musela bit,si pojeb svoju matku tu picu ty kokot z martina "
"ty kokot pojebany, by som ty zajebal tak sa polames. drz picu skurvysyne!!!!"
"pica trepes tu picovini. tak zavri ten pojebani klitoris a chod do pice ... "
"krpata pica, bi som jej zajebal tak bi mala zubi v pici "
"to..krpati ludia su najvetsie kurvi, lebo ze su krpati tak si to kompenzuju svojou prijebanostou a kokotizmom...slusne sa to uz napisat neda......."
"ty si riadna pica!! (smajlík) (smajlík) ako ty si HOVNO!! ako pica...zacala si domna jebat tak teraz aj ja budem torxa (smajlík) a kto si ty pico?! si obycajna pica!! chuj ti bol tvoj otec a pica tvoja matka!! "
"kokottt, pojeb sa kokotee!!! "
"kokote!! poviem to len raz!! KED NEJAKA PICAA ALEBO KOKT SA ZACNE DOMNA NAVAZAT!! TAK MU TO VRATIM AJ Z UROKOM!!! XAPEME SA?! A DRZ HUBU!! KED TA PICA DOMNA JEBALA, TAK SI BOL TICHO.TAK BUD TICHO AJ TERAZ!!!"
"TY PICAAAAAAAA SPINAVAAA!! TAM ROZTAHUJ PICU CELEJ TRNAVE...CI TO NA FOTKE JE TVOJ SICHT?! (smajlík) (smajlík) AHAA..TAK TO POTOM VSETKO VYSVETLUJE (smajlík) (smajlík)"
"ty a ta ku***** co ta vysrala je nador,ktori treba vyrezat a znicit. ty k******t skurvysyn. "
"ty si taki k******t. choroba si ty a tvoja matka. "
"ides svoju smradlavu papulu namna(na 16 rocne decko) otvarat. ty curak jeden zasranii smradlaviii. chod stade radsej prec. "
"vyser si oko krava zasrana (smajlík) (smajlík) (smajlík)(smajlík)......... a to som este velmi velmi mierny.. ".. "mierni...ty pica zasrana... "
@Nikeboy Pravda... čo ma dokáža trochu hnevať, je neschopnosť a neochota ľudí byť otvorení názorom iných, ak navyše majú dojem, že tie názory sú celkom rozumné a môžu byť prínosom pre nich samotných.
@tikalok dakujem za vytahovanie "pol roka starich vecii" ked si si nestacil vsimnut, tvoje uvedene vicuci, su stare uz niekolko mesiacou. takze to beriem ako minulost. lebo ja uz takim "stilom" davno nepisem.
lol ja to mam zas tak ze raz mam super naladu secko berem uplne s nadhladom radujem sa zo zivota ..teraz to tak konecne mam..a ptm zrazu podlahnem do takych myslienok ze ty kks to nezvladnem bez 1 osoby aa budem sama jak daka babicka v dochodku aa to je uz fakt ale fakt nwm jak si mam pomoct aby prevladala iba ta dobra..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
178 komentov
Keď sa pýtam prečo, to ešte neznamená, že strácam nadvecovosť. Môžte mi tu písať hocičo, so mnou to nijako zásadne nezamáva, jedine, ak by to urobili ľudia, o ktorých som si vytvoril pozitívny obraz. Lenže viem, že tí sú nad vecou.
Tebe sa to nezdá čudné?
Vox Dei, vox populi - len malá parafráza na tvoju počesť
psst nikomu to nehovor on je podlamna fake
tvrdi ze je zo zahranicia ,celo by to zistit jeho IP a podla nej posudit
Už som sa upokojil, týmto:
ehm...
Máš pocit, že som sám? Ja ani nie. A prečo si nechať odobrať svoju cennú originalitu len preto, aby som bol všeobecne obľúbený?
@V3nty
Môj malý, asi cítiš deficit (pozri slovník cudzích slov) mojich príspevkov na tvoju šťastnú adresu, preto to môžme opäť rozkrútiť. Len pozor na psychické (pozri slovník cudzích slov) ujmy. Viem, že si labilnejší (pozri, kam si sa dostal), preto budem k tebe humánny (pozri slovník cudzích slov).
Inak kamaratko môj tento krat som ta nemusel strapnovať ja ale si sa strapnil sam good job
stale nevidim tie tvoje chyrne prejavy z @0 iba sa blbo branis, rozdiel je len v tom, ze nie si vulgarny ani priamo utocny
Ale teto su lepšie
OOOOooooOOOOOooooooooOOOOOO
Veľmi trpím pre to, ako ma dokážeš strápňovať. Cítim sa ubitý, ponížený, frustrovaný, blazeovaný.
[/IMG]
V kontexte mnou napísaného si dei (osobitne s malým d), čo bolo zreteľné, ale v mnou ponímanej skutočnosti nenapĺňaš ani jeden z týchto pojmov (dei & populi). Si nihilio, ale to platí dnes večer, zajtra môžem s tebou absolútne súhlasiť. Veď o tom je debata.
A vari tu niekto netoleruje vlastný názor?
[/IMG]
Hej, hej, ty dobre hovoríš! Asi vezmem mobajl a odfotím sa holý pred zrkadlom a potom to tu zverejním. To nebude ani detinské, ani trápne, to bude veľmi vyspelé a múdre.
Podľa mňa to vtipné stále môže byť, niekedy vyjde, niekedy nie ... A dnes teda nijak extra nevyšlo ...
Ja asi nie som taký striktný ako ty
Niekedy sa našli istí ľudia, ktorí v diskusii s radiophonicom vytvárali taký kontrast, že to bola radosť sledovať
Ale si si vedomý, že pokiaľ niečo nezamieriš konkrétnym smerom, tak to vyznie úplne do prázdna a je to proste odveci?
Lenže on neodíde, he-he-he...
Ešteže Tvoj komentár je zábavný.
No tvoj príspevok @68 mi nepríde ako prototyp nekonfliktnosti a náznak nevôle dostať sa do hádky ...
*dufam
boze, zase tie preklepi, ale ked nejde editovat koment tak co z tym?!
Preklepmi sa nezaoberaj, pravopis pri tých komentoch bude aj tak vždy vyzerať rovnako ...
Ale k veci, všimol som si, že moc slušný stále nie si, ale zvykneš sa po tých neslušných etapách ospravedlňovať ...
Možno by ti prospela nejaká aktivita s vysokým výdajom energie, ktorá by v konečnom dôsledku mierne utlmila tvoju prehnanú impulzívnosť
ale som. ved pozri ani jednu jedinu nadavku som nikde v poslednom case nenapisal takze slusnii som, aj ked si osobne myslim ze az prilis slusnii.
ale kdee, ved som slusnii , tak ocom tocis???
hmm.....asi napisem otom aj blog ze som slusnii ako jezis kristus
Takže slovo blbeček bude asi kompliment ...
Hej, som si istý, že tak by sa k tomu postavil Ježiš Kristus ...
To nebol negativizmus, skôr cynizmus ...
A ja nie som ten, komu by si sa mal ospravedlňovať ...
A keď slovo blbeček nie je nadávka, ale úplne nadčasové pozitívne označenie, tak samozrejme, že si slušný, keď si to takto zadefinuješ ...
Tvoje reakcie sú však ako vždy prehnané, to vrátane toho blbečka ... Skúšal si niekedy box?
a este mi povec zaco?! zato ze sa nejaki.....co len 2 krat tu bol zacne domna navazat?! vydis, a uz je tvoja objektivita pri posudzovani toho co som mu na to napisal, prec
nieje to nadavka a ani uraska!!!
povedat ze su prehnane( preco to mnozne cislo, ked sa jedna len o jeden jedini koment?!) je prehnane. alebo inak povedane-robis z komara, slona
Pardón, korektný pane, za moje neobjektívne a nekonštruktívne bláboly na vašu adresu ...
... Ach, ono to tu každému ponadáva a po upozornení to ešte oduto zdvihne nos hore, no paráda
nicmene moj prispevok nemal vobec rozprudit hadku medzi nami, je mi luto ak si si to zobral velmi k srdcu... ocividne ti je spominany nadhlad cudzi
2) ako pisem je ciste moja vec, kopec ludii ma ovela horsiu gramatiku tuna, ale im sa "nevenujes", naozaj zvlastne.
3) gramatiku ries inde, toto nieje skolsky gramatickii web!!!!!!
4) vsetko co dALEj pises( o tom ze kto z nas dvoch je tu ako dlho) je irelevantne, vzhladom k tomu ze toto je moj nick len a len na pisanie v diskusiach.
okej. tak SORRY ani ja som sa nechcel hadat, len ma vcera ked som to pisal nieci ineho trocha podrazdilo( nebol to tvoj komentar namna, ten to len vyprovokoval pustit vonku) este raz SORRY.
sorry a mier
napisem posledni krat na to daco- ziadnu!!!! OPAKUJEM ZIADNUU!!!!!!!!!!!!!! nadavku som tu nenapisal!!!!!! rozumies!!!!!!!!!!!! ZIADNU!!!!!!! rozumies alebo nie!!!!!!! Z-I-A-D-N-U!!!!!!! ZIADNU!!!!!!! a ked si pleties dojmi z pojmami tak ja zato nemozem!!!!!!!
ps. odteraz kazdu tvoju reakciu a poznamku na moj koment, budem povazovat za cielene, a umyselne sikanovanie mojej osoby.
Počul si niekedy o fenoméne "stihomana"?
Inak, príliš vulgárne sa dá správať aj bez vulgárnych slov.
asi nie, inac bi sa doticnii venoval 70 az 80% ludiii co pisu v diskusiach. tak ty sa prosim do tej spinavosti nezapajaj, uz len preto ze patris medzy mojich oblubencou a ludii co maju umna uroven a respekt
Ďakujem za milé slová, ale nemôžeš chcieť, aby som bol kvôli tomu pokrytcom. Nikto Ťa nešikanuje a ani nechce šikanovať.
Mimochodom - osoba je šikanovaná najmä vtedy, keď sa situáciám, v ktorých je šikanovaná, nemôže vyhnúť a nie je schopná sa brániť. Šikanované sú osoby slabšie a menej informovanejšie.
Stále máš pocit, že si šikanovaný?
@Tommyhot
Ej bisťu, Ty si ale drahý. Či ozaj by si to kódil min. 200 hodín?
Kazdopadne bolo by to na dlho, kedze vytvorit co najvacsiu databazu slov a aplikovat na ne co najinteligentnejsi algoritmus hladania/porovnavania/opravovania slov, ktory nezapece server - to moze byt celkom problem..
To ale nikdy nemôže byť šikana, pretože šikane sa šikanovaný nemôže vyhnúť. Či Ty sa nemôžeš vyhnúť tejto stránke?
Ak sa tu cítiš zle - nie si v okovách, môžeš tu aj nebyť.
a preco?! ja mam koli par "ludom" teraz ustupovat? nech oni tu nechodia, ja som tu uz dlhsie.
a co ty vlastne sa domna staras??? ja si slusne diskutujem v anketach. laskavo sa domna uz nestaraj!!!!
Ja na rozdiel od teba argumenty mam, ty mas len zo 20 vykricnikov skoro v kazdom prispevku.
to @nikeboy ... bod 1) blbecek, blbe mi ako nadavky pridu, rovnako vulgarne je aj drzat pysk... nicmene to ma netrapi, necitim sa byt urazeny
2) gramatiku sa snazim ignorovat kedze to dost ludi vytaca, avsak ty pises chybu za chybou a to sa ignorovat len tak neda... konkretne tu na tomto webe su mozno len 2 alebo 3 ludia, kt som videl pisat este horsie... a pokladat toto za sikanu je fakt... divne, nemyslis?
3) co k tomu, zacinam lutovat, ze som to vobec napisal
4) tym kto je tu ako dlho som len chcel poukazat nato, ze "2x prihlaseny" nemusi vobec urcovat dlzku mojho pobytu na tomto webe. Nic hlbsie za tym nehladaj
ja myslim, ze je uz nacase ukoncit tuto nezmyselnu debatu o tvojej gramatike... ako som uz spomenul, keby som vedel co ten moj koment prinesie za nasledky, enter by som rozhodne nestlacil kazdy ma kusok svojej pravdy, tvoja gramatika je strasna, ale pisat som o nej naozaj nemusel... a hlavne ked vyznelo ako provokacia... Im sorry ( a tymto to pokladam za uzavrete )
Vidíš to, ty si môžeš kohokoľvek označiť blbečkom a je to v poriadku ...
Ja ti napíšem, že sám nejako nespĺňaš hodnoty, ktoré očakávaš od iných v príspevku @48 , ale to už je šikanovanie ...
Ale to bude isto tým, že ja som proste neobjektívny a nedisponujem dostatočnými rozumovými schopnosťami ...
Ak sa tu 70-80% ľudí správa ako ty, tak zožeriem kefu ...
Nenájdeš ani jedného, ktorý pravidelne pouráža polku diskusie, tak ako ty a potom sa im všetkým poospravedlňuje, pričom výkričníky zamení za smutných smajlíkov ...
zase tvoja neobjektivita a zaujatost....
ako sikanovanie som myslel zaoberanie sa prave tym co ja pisem, a nie inimy alebo temou.
k tvojej @109
spravaju sa horsie, pozri si nedelnu anketu o homosexualite a co tam pisu poniektorii, ale zrejme zaoberat sa tiim co tam poniektorii pisu je nad tvoje intelektualne schopnosti. preto tvoju reakciu a zaoberanie sa mnou, beriem ako cistii priklad internetoveho sikanovania.
nikde neurazam!!!! zase klames!!!!! uz mi daj pokoj a venuj sa ostatnym!!!
1) tak zrejme absolutne nerozimies vyrazom co je nadavka a co nieje. rozhodne debil nadavkou nieje, ako priklad pouzijem nicki na pokeci, kde je zakazane davat nick nadavku alebo vulgarizmus. ale nicki debil tam najdes dost.
2)nemyslim, lebo napisal si to iste mne co im? stavim sa ze nie.
3) obaja sme sa ospravedlnili jeden druhemu, takze je to ok.
4)ok
lenze anketa a ani diskusia nebola o mojej gramatike, tym padom bol tvoj utok neobodstatneny.
ok, a mier.
argumenty k comu???
uz aj !!!! vykricniky ti vadia?? boze...
Pozri, po prvé, ja sa zásadne zaoberám tým, čím chcem ...
Po druhé, ja som tú iniciatívu vôbec neprejavoval v zlom, naopak, ako naivný človek som si myslel, že keď už si si navykol sa tak vehementne za svoje chyby ospravedlňovať, tak ti nejaké nastavené zrkadlo pomôže a nebudeš sa mu nejak ješitne brániť pomocou úplných somarín ako obvinenie zo šikany ...
Výkričníky patria k tvojmu štýlu, z ktorého je jasné, že aj keď napíšeš nejakú nadávku, (nadávky tu píše veľa ľudí, to je pravda) neberieš ju na ľahkú váhu, ale vyzeráš maximálne vytočene ... To nie je zrovna najzdravší prístup ...
Slovo blbeček nemá žiaden iný význam okrem snahy o urážku či poníženie človeka ...
@115 fuuu haa, tak ty si riadne vymlety clovece ked je u teba debil nadavkou,
to iste aj jeho poznamka ohladom gramatiki....ties to bolo o urazke a ponizeni cloveka.....takze netrep sprostosti
"to iste aj jeho poznamka ohladom gramatiki....ties to bolo o urazke a ponizeni cloveka.....takze netrep sprostosti"
Teba ani nemusi nikto ponizit, robis to za nas svojim spravanim. Ale aj ja sa priznam, ze som si v 16tich myslel, ze som majster sveta. Neboj sa, z toho vyrasties
Nie, ale v podstate je to skoro to isté ... k***t, alebo debil, alebo blbeček, vysvetlíš mi konečne rozdiel?
@tunidlo ale zlatko, ako mozes tvrdit ze je to to iste? ved nadavka je nadavka, a debil alebo blbec nieje nadavka. inak bi na pokeci.sk neboly nicki z tym slovom. rozdiel je a velkii. opakujem ti este raz-zacni sa venovat takto energicky ludom co pisu tie vulgarne nadavky. hm....vlastne to budes musiet asi venovat sa aj hore tuna kolegovy. hmm.....vydis vydis,,,,a uz je tvoja objektivita roztrhana na kusky
@Nikeboy Ukáž teraz svoj nadhľad a ustúp. Myslím, že majú pravdu v tom, že uraziť môžeš človeka aj bez nadávok(napr. neodzdravením na pozdrav), nieto ešte označením ho za blbečka.
Kokot patri do pici a nie do riti je sice vulgarne, ale nie urazlive. Je to pravda pravd, vdaka ktorej sme ty, ja a ostatni vobec dostali moznost zit.
Ze som niekomu napisal, ze je banda materialistov? Ved oni sami o sebe prehlasuju, ze chcu registrovane partnerstva aby sa mohli hlavne financne zabezpecit do buducna. Ak toto nie je materializmus tak ja uz neviem.
Ze som dotycnemu tam napisal aby sa naucil citat? Ked sa ma snazi presvedcit o tom, co som nikdy nenapisal, tak co ine mu mam odporucit?
Citas medzi riadkami, ale vobec nevidis podstatu.
Pre drvivú väčšinu ľudí si zhmotnený trapas práve Ty.
Aby muž miloval muža, pyšne sa tým vystatoval a dokonca ľudí, čo sa tomu čudujú, označoval za pomätencov?!
@Alpynus dalsiii pseudointelektual
no ja sa zato nehambim, je to normalne ze je niekto gay ako hetero, a teraz si dokazal ze tym pometencom si ty, ked toto mi tu teraz ides vyhadzovat na oci. homofobia, ze?!
Ja sa tomu len čudujem. Naozaj sa tomu čudujem.
A inak, čo mi chýba k tomu, aby som bol intelektuál? To, aby som súhlasil s Tvojimi nevyzretými názormi? Ako sa mám stať intelektuálom? Poradíš mi?
@Alpynus len jedina vec preco som to napisal-lebo ty si mi tu teraz zacal vycitat ze som gay. a ja sa ta pitam-a co?? ty si zase hetero. ako nechapem tvoju poznamku otom ze sa priznavam ze som gay. ved aj na webkach mas take ze "orientacia" . to ako teraz kazdemu kto je gay a sa nudis zacnes pisat ze miluje rovnake pohlavie? a to "pysne vystatoval.." ako heteraci sa tu "pysne nevystatuju" asi ze ne?! ako tento web je aj pre nas a nie len cisto hetero, takze tu poznamku z tym "pysne vystatoval.." beriem ako prejav homofobie a istej diskriminacie z tvojej strany.
Ja ale už idem a dobrú noc prajem.
Nechápe, o čom píšeme. Slová, ktoré väčšine vyvolajú určitú predstavu alebo myšlienku, jemu evokujú niečo úplne iné.
Čiže ak má niekto z Vás pocit, že pri debatách s Nikeboyom vraví "o hruškách a Nikeboy jablkách", tak to nie je len pocit, je to realita.
@Nikeboy
A áno, pokiaľ je každý homosexuál taký ako Ty - tak mám "homofóbiu".
@Alpynus Myslím, že teraz si ho dosť sklamal, lebo on proti tebe nič nemal, dokonca som mal pocit, že ťa vcelku dosť uznáva.
Ale nič si z tohto celého nerob, pravdepodobne si zle pochopil nielen mňa, ale aj ostatných tunaprítomných. A nielen tých - ale aj ľudstvo ako celok.
My nie sme takí zlí, ako si myslíš. Len si nám nemôžeš porozumieť a podvedome nám rád dopomáhaš k tomu, aby sme sa približovali k zlému obrazu.
Nepochopil si našej (našej v zmysle "nami používanej") gramatike, našim znakom, našim slovám, vetám, zvykom, móresom, myšlienkam,...
Tak či onak - všetko je v poriadku - len komunikuješ na iných frekvenciách ako väčšina
@alpynus
zase sa snazis posobit inteligentne ale pritom....ostatne tvoj utok v @128 je toho jasnim dokazom.
ako ja?! ved ani ma nepoznas ale tak ty si "inteligent" co si len tak tu z nudy prisiel ripnut ( @128 )
Keď ma niekto "uznáva", tak potom sa už nemôžem prejavovať tak, ako by som sa za normálnych okolností prejavoval, ale len tak, aby ma stále "uznával"?
To by som zostal trošku pribrzdený, nie?
A môže to vyvolať aj úplne iný efekt - dotyčný sa pokúsi "držať krok".
To je v poriadku, nie je v Tvojich silách zistiť, ako som to myslel : )
Pravdepodobne nie som - nepoznám všetkých ľudí, nepoznám všetkých ľudí, ktorí žili a nepoznám ani všetkých, ktorí budú žiť - čiže si vôbec nemyslím a nikdy ani nebudem myslieť niečo také. Tak či onak - môže to byť mojim nesplniteľným cieľom. Aj tak nemám nič lepšie na práci.
Každopádne si stojím za tým, že nevieš, o čom som v tomto fóre písal. Rovnako ani nevieš, o čom básnil Tommyhot alebo Tunidlo.
@Nikeboy Dúfam, že sa neurazíš, že som sem zatiahol tvoj vek, ale pripadá mi to ako irelevantné.
z moralneho a etickeho hladiska som ja viitaz, vy porazeny. lebo len magor to nevydii ocom vlastne tu je tato akoze diskusia.
Mal som 16, každý, kto má viac ako 16 niekedy mal 16. Mohol som písať jemnejšie, hrubšie, zložito, menej zložito, nijak - no rozhodol som sa tak, ako som sa rozhodol. Rozhodol som sa opísať skutočnosť.
@Nikeboy
To je v poriadku. A myslím, že ak porozumieš slovám, ktoré tu odzneli; spokojne sa pousmeješ.
Áno, z Tvojho hľadiska si Ty víťaz a my ostatní porazení.
Poznáš ten vtip o šoférovi na diaľnici? Určite áno, ale rád ho zopakujem:
Jazdí šofér po diaľnici D1 a zrazu počuje dôležitý oznam v rádiu: "Na diaľnici D1 jazdí vozidlo v protismere." Vodič sa nechápavo obzrie a v duchu si vraví: "Keby jeden, ale všetci!"
Keby niet rádia, nikdy by sa to ani nedozvedel. Môžeš v nás vidieť rádio.
pseudointelektualny zvast. snazis sa posobit inteligentne, a pritom len zavadzas a umyselne manipulujes zo slovickamy.
Kĺžem časopriestorom, čas vnímam asi inak. Tuším, na čo narážaš. Z krátkodobého hľadiska sú Tvoje poznámky možno trefné. Ale aj z dlhodobého?
@Nikeboy
A ako vieš, že je to z objektívneho hľadiska tak? Hľadíš na svet z objektívneho hľadiska? Alebo si dostal nejakú správu z Ústredia objektívneho pozorovateľa, že je to takto? A ako vieš, ako sa snažím pôsobiť? A koho a ako zavádzam? A s akým slovíčkom som úmyselne manipuloval?
Neviem, preto sa pýtam.
Dobrú noc.
Inak, vieš čo tu rozoberáme? Tvoju osobu v celej jej šírke. Ak si myslíš, že je to blbosť a malichernosť - proti gustu žiaden dišputát.
Mimochodom, netušil som, že nulou a chudákom sa človek môže stať tak jednoducho. Snáď dosiahnem mokšu. Aspoň to skúsim. Odosielam príspevok.
@stage
Ešteže "ma" supluješ, vďaka.
@Radiophonic Sorry, že sme ti vzali hlavné slo a narobili ti takýto bordel v tvojej diskusii. Nabudúce, aby sme neboli off topic, založ fórum : Nikeboy - Jeho plusy a mínusy.
"Inak by na pokeci ... " To si dúfam robíš srandu? ... Takýto argument snáď nemôžeš myslieť vážne ...
Inak, vôbec nevieš, čo hovoríš, ešte pred chvíľou bol alpynus človek, ktorého uznávaš a zasa je to pseudointelektuál ...
Veď ty tú svoju cholerickosť nechávaš rozhodovať prakticky o všetkom ...
"ty pocuj ty kokot, co jebes tu kurva jedna kocki?! chjod do pici z ktorej si vysiel kokot. "
"tvoja matka musi byt riadna kurva ked take hovno a kokota ako si ty vysrala na svet. "
" ty kokot prijebani co tvoja matka riadna kurva musela bit,si pojeb svoju matku tu picu ty kokot z martina "
"ty kokot pojebany, by som ty zajebal tak sa polames. drz picu skurvysyne!!!!"
"pica trepes tu picovini. tak zavri ten pojebani klitoris a chod do pice ... "
"krpata pica, bi som jej zajebal tak bi mala zubi v pici "
"to..krpati ludia su najvetsie kurvi, lebo ze su krpati tak si to kompenzuju svojou prijebanostou a kokotizmom...slusne sa to uz napisat neda......."
"ty si riadna pica!! (smajlík) (smajlík) ako ty si HOVNO!! ako pica...zacala si domna jebat tak teraz aj ja budem torxa (smajlík) a kto si ty pico?! si obycajna pica!! chuj ti bol tvoj otec a pica tvoja matka!! "
"kokottt, pojeb sa kokotee!!! "
"kokote!! poviem to len raz!! KED NEJAKA PICAA ALEBO KOKT SA ZACNE DOMNA NAVAZAT!! TAK MU TO VRATIM AJ Z UROKOM!!! XAPEME SA?! A DRZ HUBU!! KED TA PICA DOMNA JEBALA, TAK SI BOL TICHO.TAK BUD TICHO AJ TERAZ!!!"
"TY PICAAAAAAAA SPINAVAAA!! TAM ROZTAHUJ PICU CELEJ TRNAVE...CI TO NA FOTKE JE TVOJ SICHT?! (smajlík) (smajlík) AHAA..TAK TO POTOM VSETKO VYSVETLUJE (smajlík) (smajlík)"
"ty a ta ku***** co ta vysrala je nador,ktori treba vyrezat a znicit. ty k******t skurvysyn. "
"ty si taki k******t. choroba si ty a tvoja matka. "
"ides svoju smradlavu papulu namna(na 16 rocne decko) otvarat. ty curak jeden zasranii smradlaviii. chod stade radsej prec. "
"vyser si oko krava zasrana (smajlík) (smajlík) (smajlík)(smajlík)......... a to som este velmi velmi mierny.. ".. "mierni...ty pica zasrana... "
atd. atd. atd.?
a to je len mala cast.
@tunidlo ok, kasli na to.
@Stage hmmm...zaujimavo pises. mam sa od teba este vela vecii ucit