miley cYrus a heen zas odsudzujete seci..je to vec nazoru moze sa pacit aj 20 rocnemu cize asi tak ale sak co typical birdz.. aj ekd mate pravdu ze je to demetna 12tka
asi polroka nam videl v jedalni oznam ze sa stratila nejakej piatacke nausnica hannah montana...komercna hovadina na vytlkanie prachov ako HSM a cely disney podla mna ten serial som parkrat videla a nebol az tak zly ale inak fuj
Ja mam rada Miley, aj Hannah... Hannah poznam uz neviem asi 3 roky, kedy som prvykrat narazila na jej pesnicku Mam 16 rokov,cize nie 12,11 ani 6... Kazdy ma iny vkus ale nemyslim ze pre to by sa malo niekomu nadavat... ; ) ani Miley ani tim, ktorym sa paci Mam kamaratku, ktora sa rozhodne neda radit medzi nejake "pipky" ani typicke teenagerky, nenosi ruzovu ani nic a ked sa dostala k filmu o Hannah tak sa jej to pacilo cize chill out...
@titusik Ten seriál je ako hádzať sviniam perly. Väčšina ľudí pičuje a keď ho pochvália tak presne tak, že dá sa, neni to také zlé a podobne. Ten seriál je proste pecka. Živo vidím tých ľudí čo sa cítia hrozne dospelo, pozrú, že ide Montana a prepnú to na o 3 kategórie horšiu Mafstory, alebo(o 2 kategorie horsieho) kutyila. Podpor ma
@freewriter nie pustim hudbu a pustim si z DVD nejaky dobry film(Zelená Míla, Vykúpenie z väznice Shawshank......ked to vidim musim sa ujistit ze dobre filmy este su.......)
@freewriter tej milej prosbe "podpor ma" sa nedá odolať Nie som v tom až taká dobrá, ale skúsim: takže Mafstory nepozerám, Kutyila som ešte nikdy nevidela a HM raz, aj to boli v lese a keď sa zľakla, rozbila tanier, je slaboška Ale inak určite fajn Dá sa?
Miley jasné je to najsuper herečka a baba v celom Hollywoode !! milujem ju !! ten seriál pozerám každý deň no proste milujem seriál HANNAH MONTANA lebo je to seriál v ktorom hrá herečka, ktorá nevie hrať, je totálne škaredá a oblieka sa ako slovenské cigánky ... kto by ten seriál nemiloval ... čudujem sa ... bože čo tí Amíci nevymyslia
Bože daj rozum AMERIKE !! Barack Obama im už nestačí =D =D
no priznavam ze mam ako ty 12 rokov a sme este male ... ale DIEVCA zobud sa to je pre male dievcatka ... vidim ze si jedna z tych poblaznenych a zaslepenych do tej namachlenej dievciny ...skus pocuvat nieco ine ... a nie take hovadiny ... mna by ani vo sne nenapadlo take nieco pocuvat ... ty si este decko este si musis pockat na pubertu ... ja som pocuvala niekedy pop a hip-hop ale nikdy take hovadiny ... s tebou budu suhlasit take mensie vekove kategorie .. okolo 6-12 rokov u nas na skole dokkonca jedna 14 rocna .. no nechapem takych ludi ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
inak..@jerry483 v @10 ja si ešte aj teraz niekedy pustím Britney takže pst
@titusik slabe nedostatocne, malo zapalene, prepac
Bože daj rozum AMERIKE !! Barack Obama im už nestačí =D =D