miley nie je vobec hrozna podla mna, bola prva disney channel star nez sa ich nakopilo viac ako klonov...demi lovato alebo selena gomez akoby sa len opicili (ach)
uz je dost trapne ako sa ludia nevedia zmierit s tym ze justin bieber uz nema 14 a nespieva Baby. podla mna resiel fajnovou zmenou a jeho pesnicky su uz vobec neni zle, naopak. a narozdiel od mnoho inych aj "akoze uznavanych" hviezd ako katy perry a rihanna spieva aj dost dobre nazivo. ale samozrejme, predsudky ftw, na birdzi 4nasobne takze asi zbytocne nieco vysvetlovat
o miley zas tak pozitivny nazor nemam, hlavne co robi v poslednej dobe..
@momoglamorous Demi si neber do huby, tá ako jediná z nich aj vie spievať, nie sa len predvádzať Demi síce nebola vždy v pohode, ale talent má jediná ozajstný
@nicmanenapada pre mna nema ani jedna z nich 'talent', skor su to priemernye spevacky/herecky/detske hviezdy, ktore sa pchaju do soubiznisu, ked namiesto toho mali skoncit len pri baveni deti...miley mi nevadi, lebo bola prva a myslim, ze je zbytocne, aby bolo takych ludi pchajucich sa do soubiznisu viac, ked ani na to nemaju poriadny talent
@bizbilio podla mna su vsetky tieto disney hviezdy na jedno kopyto -.- ked by bola len miley (tiez si sama pise texty), tak to je v pohode, ale nejako sa naklonovali
a ked sme pri tom speve, podla mna ani jedna z nich nema hlas hodny nejakeho extra obdivu
@momoglamorous nemá? Tak to si asi hluchá Inak sú to rovesníčky, aj v MTV pôsobili ako decká súčasne a áno, Miley (ktorá je z nich mimochodom najmladšia), mala prvý štúdiový album o rok skorej než zvyšné dve. Ale to nie je argument, ktorý by svedčil o nejakej jej kvalite...
@momoglamorous justin bieber neni disney hviezda. tam kde je teraz (a dovolim si tvrdit ze spomedzi zijucich umelcov je teraz najpopularnejsi) sa vypracoval uplne sam. zil v totalne mrtvom malom meste uplne bez penazi a teraz je jeden z najbohatsich a napopularnejsich tinedzerov na svete len z toho ze postoval videa na youtube. kolko tisicok ludi si hadze videa na youtubE?a kolkym sa podarilo to co jemu ? takze nech mi nikto nehovori ze nema talent. hentie umelo vytvorene spevacky z disney ok beriem nie kazda to vie (napr. mne sa strasne paci selena gomez ale ako spevacka je hrozna ale proste bieber talent ma, staci si pozriet jeho posledne zive vystupenie v amerika ma talent.
a s tou demi ti tiez nemozem suhlasit, lebo aj hudobny kritici povedali ze demi lovato ma naozaj dobry hlas. plus do tych pesniciek hadz to co sama prezila (anorexia, bulimia,rezanie) takze su to neni len take trapne pospevovacky.
ale tak samozrejme, niekto kto vysiel z disney uz naveky (aspon na slovensku) bude mat nalepku disney lebo sa tu veselo skatulkuje
@uspavanocka ja som ho nikde neoznacila za disney hviezdu a nehovorim, ze nema talent, sama si myslim, ze vie spievat a je dost uspesny, zasluzi si obdiv urcite, ale svoj talent mohol aj trochu lepsie spracovat a investovat do umeleckejsieho smeru...teraz posobi nanajvys ako teplosko, po ktorom saleju baby pod 15 a povedzme si uprimne, v hudobnom priemysle neovplyva velkou originalitou, takych a podobnych spevakov tu bolo uz aj predtym dost
podla mna disney hviezda bude mat stale nalepku disney medzinarodne, ako daniel radcliffe bude mat nalepku harry potter, i ked nie je dost dobre porovnavat novodoby disney channel a HP
@momoglamorous nevadí mi, že máš názor odlišný tomu môjmu, ale neznesiem, keď mi niekto vkladá do úst slová, ktoré som nepovedal (obrazne). Kde som prosím ťa označil Miley za nekvalitnú? Napísal som jedine, že len Demi má z nich skutočný talent a že tvoj argument o tom, že bola prvá, nesvedčí o jej kvalite. Nemusíš s tým súhlasiť, ale to ti nedáva právo tvrdiť, že som povedal niečo, čo som nepovedal. Tak sa prestaň strápňovať a choď si radšej pustiť Demine výšky a porovnať ich s priemerným hlasom Miley. Demin hlas znie trochu detsky, uznávam. Ale to sa predsa nevylučuje...
@momoglamorous tak on spominal vo vela rozhovorch ze ho mrzi ako kvoli Baby a jeho zaciatkom ho maju ludia uz hentak zaskatulkovaneho ale ze snazi sa to zmenit tym ze uz spieva o trochu inych veciach a aj tym co robi popri speve. len zas malokto ho sleduje tak ze si take veci asi vsimne aj on sam asi vidi ze jeho fanusicky su trochu myknute a chcelo by to aj nejakych normalnych fanusikov ale to zas za to on nemoze tak hej nerobi ziadny priekopnicky novy styl, stale je to iba pop, ale nerobi nic co by ma nutilo nadavat nanho a zakladat o nom fora a vsade ho spominat ako to robi vacsina ludi.
no to hej...ale tak aspon sa snazia uz odlepit od toho disney a robia ine projekty. (napr. selena bude teraz v novom filme o drogach,sexe a alkohole tak som zvedava a aj daniel a emma watson robia dalsie filmy. podla mna je otazka casu ked si ludia na to zvyknu
@uspavanocka mozno sa budem opakovat, ale co urobila lady gaga z popu? uplne novy smer a hej robia, ale nalepky sa nezbavia, aj ked nevylucujem, ze uspeju v dalsich smeroch
@nicmanenapada pre mna ma z popovych interpretov jediny poriadny hlas Lady Gaga a nech ju porovnam s kymkolvek z popovej brandze, tak jej nesahaju ani po paty
@momoglamorou no vidíš, ja som napríklad Lady Gage nikdy neprišiel na chuť a aj tak nemám potrebu vravieť o nej, že je netalentovaná, alebo že je to len nejaký klon
Ani jeden mi nežerie nervy ... ich hudbu nepočúvam ale ani k nim necitim nejaku nenavisť abo čo ... oni spievaju pre svojich fanušikov .. nie pre tých čo ich nepočúvajú ... nechápem takých ludi ... ... ako keby vám do vašej hudby niekde zajebaval ... trošku sa spamatajte
@nicmanenapada povedat o gage, ze je netalentovana, moze byt nanajvys subjektivny nazor, lebo pravda to urcite nie je, staci vidiet jej uspechy a jedno zive vystupenie
@42 ! mne sa nepaci katy perry ale nikdy ma nenapadlo otvorit si na youtube jej videa a pisat ze je hrozna ani ma nikdy nenapadlo vytvarat vselijake posmesne obrazky. ale tak oni vsetci z hejterov fajn zarabaju
@39 ja na lady gaga nic nehovorim jej albumy uz mam sice trochu opocuvane, dokazem to pocuvat iba max. 2 tyzdne ale nic negativne proti nej nemam. robi to co robi, videla som nose rozhovorov s nou a je to zaujimavy clovek. a to co robi pre fanuikov je neskutocne na to aka je to hviezda inak vzdy som myslela ze ona nema ani city a potom som pozerala rozhoory a ona je dost vtipna zlata osoba
Túto anketu som založil len zo srandy =D chcel som vedieť koľko je tu HATERov =D úprimne Miley mám strašne rád dobre sa na ňu pozerá v filmoch či seriáloch, má skvelú hudbu a krásne spieva naživo (ale tá nirvana jej fakt nevyšla) a čo sa týka JB tak šancu som mu dal vypočul som si pár songov ale nijak ma neoslovil takže ho neriešim. =D HATERS GONNA HATE =D
Ľudia by už mohli konečne prestať pičovať na Justina, tam kde je teraz sa dostal z nuly, z chudoby, z ULICE. A len preto že mu neskôr začal hrubnuť hlas h ovšetci budu mať do konca života za tepľoša ? .. Skuste si zapnuť aj novšie pesničky ako one time, baby atď ...
@patofbc to chces povedat ze v tych dvoch pesnickach ma hruby hlas ?
a ja ako nemam nic proti nikomu ale jeho hudba sa mi nepaci ma hlas ako 15 rocna baba no a na tych vtipoch , obrazkoch atď. co sa o nom robia sa zasmejem sak preco nie ... ale nemu to moze byt jedno aj tak je uz davno za vodou.
No a ta Miley Cirus tu nejak ani nevnimam ze spieva nieco mozno niektoru pesnicku co pocujem v radiu obcas spieva prave ona ale neviem o tom
@torpedo08 píšem že INÉ ako jeho prve 2 pesničky one time a baby... nauč sa čítať ! ... keby si si vypočul aspoň as long as you love me alebo ine pesničky z jeho noveho albumu believe tak zistiš že nema hlas jak ty pšieš - 15 ročna baba ...
@torpedo08 no vidíš ... a kvoli tomu že ľudia poznaju iba baby pesničku a žiadnu inu ta je tepľoš s dievčenskym hlasom ... a pritom ma ž uplne iny hlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a novy mileyin uces nema chybu!
DIS IZ AJNE MELES,
DOJCLAND VELES.
UN DIS IZ AJNE MELES,
DOJCLAND VELES.
CMN ZICH C CVAJ,
NOJNCEN CMN CVAJ C ZICH
o miley zas tak pozitivny nazor nemam, hlavne co robi v poslednej dobe..
a ked sme pri tom speve, podla mna ani jedna z nich nema hlas hodny nejakeho extra obdivu
a nemaju, lebo maju ten typicky slaby, detsky hlasok, do ktoreho nikdy nedaju silu a nikdy nebudu spievat takto:
a s tou demi ti tiez nemozem suhlasit, lebo aj hudobny kritici povedali ze demi lovato ma naozaj dobry hlas. plus do tych pesniciek hadz to co sama prezila (anorexia, bulimia,rezanie) takze su to neni len take trapne pospevovacky.
ale tak samozrejme, niekto kto vysiel z disney uz naveky (aspon na slovensku) bude mat nalepku disney lebo sa tu veselo skatulkuje
podla mna disney hviezda bude mat stale nalepku disney medzinarodne, ako daniel radcliffe bude mat nalepku harry potter, i ked nie je dost dobre porovnavat novodoby disney channel a HP
no to hej...ale tak aspon sa snazia uz odlepit od toho disney a robia ine projekty. (napr. selena bude teraz v novom filme o drogach,sexe a alkohole tak som zvedava a aj daniel a emma watson robia dalsie filmy. podla mna je otazka casu ked si ludia na to zvyknu
@nicmanenapada pre mna ma z popovych interpretov jediny poriadny hlas Lady Gaga a nech ju porovnam s kymkolvek z popovej brandze, tak jej nesahaju ani po paty
@39 ja na lady gaga nic nehovorim jej albumy uz mam sice trochu opocuvane, dokazem to pocuvat iba max. 2 tyzdne ale nic negativne proti nej nemam. robi to co robi, videla som nose rozhovorov s nou a je to zaujimavy clovek. a to co robi pre fanuikov je neskutocne na to aka je to hviezda inak vzdy som myslela ze ona nema ani city a potom som pozerala rozhoory a ona je dost vtipna zlata osoba
a ja ako nemam nic proti nikomu ale jeho hudba sa mi nepaci ma hlas ako 15 rocna baba no a na tych vtipoch , obrazkoch atď. co sa o nom robia sa zasmejem sak preco nie ... ale nemu to moze byt jedno aj tak je uz davno za vodou.
No a ta Miley Cirus tu nejak ani nevnimam ze spieva nieco mozno niektoru pesnicku co pocujem v radiu obcas spieva prave ona ale neviem o tom
ale zakladať o tom forum? to už je ake lame