mne sa najviac páčila v Hannah Monata Forever škoda, že si z toho seriálu nezobrala vôbec žiadne ponaučenie do života, rada to pozerávam v noci na Disney Channel
ked mala dlhe bola pekna, ale s kratkymi sa mi paci viac, lebo vyzera originalne a tak rebelantsky, predtym som ju vlastne ani nijak nemusela ako cloveka a ani jej hudbu...
dlhé vlasy, "normálne" správanie a skvelé pesničky... netvrdím, že teraz nemá dobrú hudbu... má ale pôsobí na mňa ako úplne cudzia osoba, iná speváčka a to je hlavne tým vzhľadom :/
so spravne ucesanymi kratkymi vyzera smrncovne
s dlhymi vlnkovymi tak nevinne
ale hodia sa jej obe pozy (myslim tie dve extremne roviny), inac jej ide takmer vsetko, a ak nahodou aj nie, vie to odprezentovat tak, ze uverim tomu, ze sa jej to hodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dlhé vlasy, "normálne" správanie a skvelé pesničky... netvrdím, že teraz nemá dobrú hudbu... má ale pôsobí na mňa ako úplne cudzia osoba, iná speváčka a to je hlavne tým vzhľadom :/
s dlhymi vlnkovymi tak nevinne
ale hodia sa jej obe pozy (myslim tie dve extremne roviny), inac jej ide takmer vsetko, a ak nahodou aj nie, vie to odprezentovat tak, ze uverim tomu, ze sa jej to hodi