je tu niekto, kto disponuje rovnakou vasnou? keby som mohla, stale by osm sedela v autobuse, vlaku alebo v nejakom dopravnom prostriedku s jednym batohom a niekam isla. spoznavala nove kuty sveta, novych ludi a zazitky. aspon raz za mesiac musim proste ut
ja to tiež milujem ... síce teraz už trošku menej, lebo vlakov som sa asi "prejedol" tým cestovaním do školy ... ale autobus je fajn... a lietadlo... juuj .... najmä ten krásny pohľad z okna na západ slnka niekde x tisíc metrov nad zemou
ano poznam tu tuzbu, aj ja mam niekedy ten pocit,ked cestujem domov alebo do mesta, co nie je dlha cesta....(rym , tak chcem tam sediet dlllho, len sediet, vyvalena, pozerat na krajinu von, ako ubieha, pozerat na domy, na stromy,....vidiet vychod aj zapad slnka,...sediet, pocuvat hudbu......
ano, aj ja by som chcela spoznavat ine krajiny, hlavne gronsko a francuzsko....
moje maximálne cestovanie je len z domu do školy alebo do mesta a naspať Pred týždňom sme išli pozrieť sestru autom na Orave, zistila som že pár hodinové sedenie na mieste mi vadí,aspon že som mala pri sebe mp4ku vtedy
aj ja chceeem ale domov by som sa tak skoro asi nedostala,kedže byvam v zapadakove ,kde za den prejdu asi tri busy..no tak mozno styri..
ale cestujem rada,..tu cestu sice az tak nezboznujem,ale milujem ked sa dostanem na nejake krasne miesto ,vytiahnem fotaak a fotiim kraasa..
Autobus v ziadnom, pripade. Jedine ze by bol moj. Radsej idem pesi, alebo na biku aj ked vonku prsi jak autobusom. Platit za to, ze si nemam kam sadnut, za to ze bus dojde o 10min neskor a vobec za uroven toho cestovania sa mi nanajvys nechce.
Najlepsie je cestovanie autom, alebo lietadlom. A ked niekto povie, ze je to drahe je to jeho problem
autobusom, ale nie príliš dlho, tak 2-3 hodinky...viem o čom hovoríš, len tak sa príjemne usadiť, pozerať sa cez to veľké okno, v ušiach hudba a ty premýšľaš, spomínaš...raz som cestovala o 5tej ráno, akurát sa rozvidnievalo a bolo to úúúžasné...
vo vlakoch akosi nemám takú pohodu, lebo okolo mňa je príliš veľa ľudí...
auto je super, najpohodlnejšie.
lietadlom, to moc ee, bojím sa
ale napríklad milujem aj také moje prechádzky - pohyb na vlastných, aj keď až tak ďaleko sa nedostanem
to musíš byť riadne prachatá, ak si môžeš dovoliť cestovať každý mesiac
na cestovanie treba zarábať, aby človek si tam aspoň udržal chvíľu miesto, kam sa zloží, na niečo také sa chystám po škole, veľa šťastia, zipporah
nikdy som to nerátala koľko to je presne kilometrov,ale týždenne toho nacestujem naozaj dosť.každý deň vo vlaku a už si robím srandu,že rýchliky sú mojím prechodným domovom
práve som to vypočítala okolo 862km týždenne vlakmi
ďakujem tomu,kto začal s myšlienkou polovičnej ceny cestovného pre študentov
a niekedy sa mi normálne stáva,že mi tá cesta vlakom chýba,aj teraz,počas sviatkov,keď som nikde nebola
ale často na stav našich železníc nadávam,lebo čo všetko sa mi stalo,to by som im zapísala dosť strán v knihe sťažností
Milujem cestovanie , ale povacsinou nejakym osobnym prostriedkom , vlaky , busy atd. podobne hromadne moc nemam rad lebo idu jednim smerom a stoja kde maju naplanovane ja rad zastanem kde ma napadne a obzeram co sa mi paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ano, aj ja by som chcela spoznavat ine krajiny, hlavne gronsko a francuzsko....
ale cestujem rada,..tu cestu sice az tak nezboznujem,ale milujem ked sa dostanem na nejake krasne miesto ,vytiahnem fotaak a fotiim kraasa..
Najlepsie je cestovanie autom, alebo lietadlom. A ked niekto povie, ze je to drahe je to jeho problem
vo vlakoch akosi nemám takú pohodu, lebo okolo mňa je príliš veľa ľudí...
auto je super, najpohodlnejšie.
lietadlom, to moc ee, bojím sa
ale napríklad milujem aj také moje prechádzky - pohyb na vlastných, aj keď až tak ďaleko sa nedostanem
na cestovanie treba zarábať, aby človek si tam aspoň udržal chvíľu miesto, kam sa zloží, na niečo také sa chystám po škole, veľa šťastia, zipporah
práve som to vypočítala okolo 862km týždenne vlakmi
ďakujem tomu,kto začal s myšlienkou polovičnej ceny cestovného pre študentov
a niekedy sa mi normálne stáva,že mi tá cesta vlakom chýba,aj teraz,počas sviatkov,keď som nikde nebola
ale často na stav našich železníc nadávam,lebo čo všetko sa mi stalo,to by som im zapísala dosť strán v knihe sťažností