To nie je podla mna normalne, nie vazne, to nie je v pohode... ach, kam som sa to dostal...mno ale robte si co chcete...to je take iste akoby som povedal ze milujem alfa bo ma sexi chpy... ale proste to sa nerobi...
ano ja sa priznavam, som fanatik do harryho pottera, hahahah, nie tak ako kedysi, ale iste zasiahol ma, mam traumu , a mam pocit, ze viaceri v mojom veku veselo beru potter´s casy
podla mna si ta baba robi prdel...ved ten chalan ani neni pekny a ked si nerobi prdel je fanatik a ja pisem harrymu potterovi aby ztrojnasobil ochranku
myslim ze nemilujes harryho pottera...skor by si chcela niekoho kto sa sprava podobne ako on... mne sa to uz tiez stalo... citali ste Aprilove dievca? tak do toho chalana v tej knihe...hrozne mi kohosi pripominal...
mozno raz najdes svojho harryho pottera ...drzim prsty
Veď jej ho doprajte Raz som čítal taký článok. Nejaká stará upratovačka tvrdila že v knihe HP je všetko skutočné. Nie je to bohviečo ale mala by si začať tam. Držím ti palce, nájdi tvoju životnú lásku, čaká len na teba. Držím palce, dúfam že ho raz nájdeš a spomenieš si na mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Takze smola, prezradim
hp+ginny=rodina smola dievca neskoro
Uz mozete citat Inak dobre odveci tema
mozno raz najdes svojho harryho pottera ...drzim prsty
Ale nie tak...ja som tiez mala takéto chvílky, ked som celkom vážne bozkávala plagát Daniela Radcliffa, ale to bolo ked som mala desať Sranda
Ale takto ti poviem...ono ťa to prejde:_) Určite. Takéto manie dlho netrvajú. Budeš mu chcieť čo najj a budeš happy, že našiel šťastie u Ginny:_)