Pozerávam, ale už nie stále, lebo zo začiatku sa mi to páčilo viac, teraz je minimálne 5 častí nudných a jedna dobrá, strašne to už naťahujú a to nemám rada.
Na tú tvoju otázku neviem odpovedať, lebo ako ti už aj bolo raz povedané, beriem to len ako seriál a hercov iba ako hercov.
..neznasam staru nitšnaiderovu.. (napisala som to tak aby kazdý pochopil, aj tak neviem ako sa to píse by som ju asi zabila keby som ju stretla v meste..
agatu uz nemam rada.. , karol je pribrzdený... engie je truba takeho chlapa by som si nevzala.. a sere na ze zuzana sa pcha do riti tomu jej manzelovi.. :-! inac pozeram to ked nemam co robit.. ale neiktoré casti su este dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
syce vydel som az jednu cast...stacy nye???
Na tú tvoju otázku neviem odpovedať, lebo ako ti už aj bolo raz povedané, beriem to len ako seriál a hercov iba ako hercov.
agatu uz nemam rada.. , karol je pribrzdený... engie je truba takeho chlapa by som si nevzala.. a sere na ze zuzana sa pcha do riti tomu jej manzelovi.. :-! inac pozeram to ked nemam co robit.. ale neiktoré casti su este dobre..