ja mam rad celkom ze..ladovy salat..alebo ta cinska kapusta a do toho kukurica mrkva a trocha citrona..a ete milujem uhorkovo-smotanovy ten viem urobit a milujem ho
heej aj ja zboznujem salatyy seetky aj uhorko cibulovo smotanovy alebo k tomu ete paradajky alebo kusky tofu sory och mnaam uz tesim na leto len take budem jest to fajne osviezujuce zdrave a nepribebra sa z toho .. ale aj ladovy salat je super aj uhorkovy obycajny no mnaaaaam super forum ..
Ja som vcera na veceru robila sopsky salat to v Bulharsku som raz jedla a mi uplne chutil tam nahadzes papriku, paradajky, uhorky, por, cibulu a nato das balkansky syr mnaam
jaaj milujem salaty ale zasa skor take kde prevazuje zelenina a nie je tam vela majonezy a inych gebuzin..vrcholom je salat Ceasar, nic lepsie som v zivote nemala...ale v amerike robia genialne salaty v kazdej restauracii
no ja mam rad hociaky. mam robi aj taky s kapustou a neviem aky je prestne recept ale je tam aj kukuric a je to s kapusti takej cervenej to je volaka specialna. mama to aj zavara.
no a potom aj vlasky parizsky to ano. to mi chuti i ked medzi tymi salatmi nevidim daky rozdiel iba v cene a potom rypaci salat to je tiez dobre mnam. toho je vela.
A co sa tyka zeleninoveho tak napr. taky mrkvicka + pomaranc to je fajne. Alebo iba takze zelene lsiti v takom naleve aj to mi chuti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
má šaláty len Mc. Keby sa v stánku dali kúpiť očistené mrkvičky alebo iná zelenina.
ale milujem paradajky
iba ak uvarene vajce kukurica šunka tatarka hrašok a zmešat a celkom dobra chut wznikne _
no a potom aj vlasky parizsky to ano. to mi chuti i ked medzi tymi salatmi nevidim daky rozdiel iba v cene a potom rypaci salat to je tiez dobre mnam. toho je vela.
A co sa tyka zeleninoveho tak napr. taky mrkvicka + pomaranc to je fajne. Alebo iba takze zelene lsiti v takom naleve aj to mi chuti.