Čo najviac miluješ na Slovensku? Všade vidím, ako sa každý chce odtiaľ odsťahovať preč a nikdy sa nevrátit, každý vidí iba tie negatíva. Buďme na chvíľu pozitívni a napíš aspoň jednú vec, ktorá sa ti na Slovensku naopak páči.
Reč je dosť veľké plus. Nie pre to, že by sa mi zdala "ľubozvučná", ale preto, že slovenčina so svojou komplexnou gramatikou tvorí skvelý základ pre štúdium ďalších jazykov.
Neskutočne nádherné miesta (príroda, pamiatky a pod). Milujem našu kuchyňu, náš folklór, tradície. A myslím aj, že sú tu skvelí ľudia. (áno, jasné, ako kde. No skúste prísť na nejakú typickú dedinku, akí budú na vás super - aspoň ja mám také skúsenosti )
Príroda, pamiatky, reč, taká jedinečnosť a aj to, že sme síce malá krajina ale máme toho strašne veľa Folklór máme nádherný aj naša národná kuchyňa je taká originálna. A samozrejme dievčatá
A však ľudia, politické systémy a rôzne akcie, ktoré u nás nie sú, vysoko podceňujú našu krajinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- kultúra
- jazyk
- poloha
- isté charakterové črty ľudí
- Košice ofc
A však ľudia, politické systémy a rôzne akcie, ktoré u nás nie sú, vysoko podceňujú našu krajinu
a kopu dalsich veci, nechce sa mi rozpisovat