Všetko sa však skomplikuje, keď sa Katie, ako ju volajú jej noví priatelia v Amerike, zaľúbi do nespoľahlivého a nezodpovedného Setha. Tento nový vzťah kritizujú nielen jej rodičia, ale aj Justin, ktorý už nechce byť iba obyčajným kamarátom...
pri tomto
som
umrela
uz sa tesim, ako si aj pre mna pride justin, ktory uz nechce byt iba kamaratom
ale náhodou som to čítala, sesternica to mala u babky, tak som to zo zvedavosti zobrala do ruky a úprimne, ani neviem čo si mám o tom myslieť. Tak trápne až to bolo smiešne a smutné zároveň.
ja by som si to tiež zo zvedavosti prečítala, ale šak by mi bolo trápne, keby ma s tým niekto vidí buď že to čítam v kníhkupectve alebo požičiavam z knižnice
Isto by to bolo hodnotne citanie, asi ju objednam, najma po zhliadnuti recenzie od citatela na internete:
"Najlepsia psychologia postav od Bratov Karamazovcov. Praca s jazykom je na urovni Jamesa Joyca (ak ju nahodou neprevysuje) a esteticke citenie schovava kazdeho z Prekliatych basnikov do vrecka."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mozes si par stran prectat....
pri tomto
som
umrela
uz sa tesim, ako si aj pre mna pride justin, ktory uz nechce byt iba kamaratom
"Najlepsia psychologia postav od Bratov Karamazovcov. Praca s jazykom je na urovni Jamesa Joyca (ak ju nahodou neprevysuje) a esteticke citenie schovava kazdeho z Prekliatych basnikov do vrecka."
čakám že zanedlho napíše nejaká dôchodkyňa podobnú knihu o Ficovi
žeby to bolo tým, že v angličtine nie je vykanie ako také?
(štylisticky som videl aj horšie veci, ale dej je tak trápne naivný, že...
ale dobre, ja mám úchylku čítať zlé knihy )
toto ma nezaujima, ak chcem nieco skutocne vtipnet ak si precitam nejaku lasicovu knizku a nie knihy o kokotoch