letny dazd, len tak ist s priatelom za ruky a vychutnavat si chvile spolu, prekvapenia, opekacky, smiech...ale nemam rada hlupe otazky a este viac moje divne nutkanie na nich odpovedat...
Zaujimalo by ma keby USA natocili film kde by Ladina , Zarkawiho hral sladky Robert patison ci by 14ky zboznovali Al kaidu a zakladali o nej diskusie ako casto o upiroch.
chcela som dať clapca ale... radšej tvrdím, že ho ľúbim ako milujem. Lebo ľúbiť môžeme viackrát, no milovať len raz . a z tých možností jednoznačne knihy ♥ únik z reality
@scandalous týý kokoos nám dvom sa fakt páčia rovnaké veci!! to je úžasné presne toto som sem chcela napísať ja a @mm47 nie, lebo Robbie nie je taký imbecil ako ty čiže jeho by to určite nenapadlo!
zvierata ,cokoladu , hudbu , knihy , hudbu ci uz ju hram ja alebo mp3 prehravac =D , jedlo , birdz , pc hry az na poslednom mieste a nejakeho cloveka keby bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
knihy
čokoládu
birdz
Roberta Pattinsona ♥
a mnoho iného
♪♪♪♪♪♥♥♥
Milujem... priatela, sneh, cokoladu, hokej, moju rodinu, mojcih priatelov....
(14-20)