jasne ze nie , ale chcel som poukazat na Ameriku pretoze kazdy o nej hovory , ze je to uzastna krajina a podobne ....
jasne , ekonomika aj zivotna uroven tam mozno je vysoka , ale ked sa pozriem na toto ,..... ved to su zvierata ... maly dvojrocny syn si chrani mamu a dospeli okoloiduci si to natacaju .... to je ubohe ... to nie su ludia ...
@levri29 V zvysku sveta sa deju ovela, ovela, ovela vacsie zverstva, ktore si ani nedokazes predstavit, lebo si este decko a vela si toho nevidel. To, ze vidis par ludi na videu, ktorym prepina nic nehovori za ostatnych 300 milionov americanov. To je ako keby si nahral cigana, ktory zabije psa, zje ho a potom to posli do zvysku sveta, ze ake je Slovensko.
to mam najradsej tieto vase silne a mudre reci .... dobre ze ma neukamenujete . Ja som toto forum vytvoril pre tych co maju v oblube Ameriku lebo je atraktivna a podobne a chcel som poukazat aka je realita , tak naco sa ozyvate mimo temy a mudrujete tu ... namiesto toho , aby ste nieco mudre k tomu doplnili , tak mi odpoviete : Vies kolko videi existuje o pravom slovensku ? toto nepochopim ....
vam jebe? toto ze su americania? ani nahodou. take iste veci sa deju aj tu, ci mi chces povedat ze sa este nestalo zeby cigani zbili nejaku nevinnu zenu? aspon americania narozdiel od slovakov maju charakter.
@flageusdei ak si nepochopil tomuto foru , tak este raz ... ja s tebou suhlasim , ze su na svete ovela väcsie zverstva , ale to su staty , ktore nie su popularne ako amerika a po druhe taketo video nie je jedno , ja som ho vybral ako ukazku pravej ameriky , zase az taky sprosty nie som , aby som nevidel pravu realitu vo svete a po tretie , mozno som mlady ale neboj sa , videl som uz vela typov ludi aj inych veci ktore neboli moc prijemne a boli aj horsie ako toto . vlstne , ty mas kolko rokov , ked mas odvahu povedat , ze ja som mlady ?
"Toto je pravá Amerika" - pozrite, ďalší odpad vyprodukovaný naším školstvom. Produkt našej republiky, ktorý sa nie je schopný naučiť ani písať vo svojej reči. Takýmto tempom sa neposunieme vpred ani za ďalších 20 rokov.
ak teme - neholdujem Amerike, nepovazujem to za skvelu krajinu pre par dovodov, ktore sa mi nechce teraz vypisovat (jeden z nich je napr. system zdravotnictva)
@levri29 Ani "o Slovensku" taketo video nie je jedno. A Také Francúzsko je populárnejšie než Amerika, ktorú v Európe otvorene kritizuje pomaly každý a má tiež kopu takýchto videí, každý štát má.
@levri29 Čo som tým chcel povedať je, že o takýchto videách všetci vedia a názor nikoho s aspoň priemerným iq nimi nezmeníš pretože, robiť si názor o krajine internetovým výberom z toho najhoršieho z danej krajiny je dosť pochybný spôsob tvorby názorov.
Nemôžem vzťahovať svoj hnidopišský predsudok na státisíce obyvateľov USA, ale z duše sa mi hnusí ich puritánstvo, glorifikácia nevzdelanosti, ignorancie, ničím nepodloženého sebavedomia, nekritickej hrdosti a presvedčenia o svojej pravde. A republikánska strana a polovica legislatívy
rada by som sa v buducnosti distancovala od ameriky aj europy. zvazujem asi australiu, lebo stale bude kulturou blizsie ako nejake japonsko. no ale keby som si mala vybrat, ci zit do smrti na slovensku alebo v amerike, beriem ameriku (ak sa pod nou rozumie teda usa a nie nejaka argentina)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jasne , ekonomika aj zivotna uroven tam mozno je vysoka , ale ked sa pozriem na toto ,..... ved to su zvierata ... maly dvojrocny syn si chrani mamu a dospeli okoloiduci si to natacaju .... to je ubohe ... to nie su ludia ...
staci ?
ak teme - neholdujem Amerike, nepovazujem to za skvelu krajinu pre par dovodov, ktore sa mi nechce teraz vypisovat (jeden z nich je napr. system zdravotnictva)
@levri29 Ani "o Slovensku" taketo video nie je jedno. A Také Francúzsko je populárnejšie než Amerika, ktorú v Európe otvorene kritizuje pomaly každý a má tiež kopu takýchto videí, každý štát má.
Je mi sympaticka a verim ze tam raz pojdem/stravim aspon cast zivota (taky rok dva by bol idealny)