@16 no to by som nepovedal......prave ze nic nevies tak nemozes povedat ze to pride samo.......a ty asi v lasku neveris...ked tak sa tu vyjadrujes....mozno ze si povolnejsia
velmi milujem svojho priatela... je ten pravy to viem uz dlhoooo
hadky patria k tomu... ako sa hovori laska nehadana neni milovana alebo tak nejako sa to hovori
@0 určite svojho partnera milujem veľmi silno a šialene, niečo také som ešte necítila...a keď niekto tvrdí že to nieje ten pravý mýli sa...pretože ja viem že nechcem nikoho iného aj keď mám len 16 ...no a čo?!
myslite si vsetci co chcete....ja viem nacom som v mojej laske.....vidim v nej zmysel zivota.......a so svojou polovickou budem navzdy....a mozte mi do toho kecat co len chcete
@48 nie je podstatne kolko sme spolu...ale co k sebe citime....a podla toho vsetkeho co tu citam ty si asi nemilovala.....zeby si bola lahsia?? pravdepodobne vnimas lasku inak ako zvysok sveta
@67 mne s atzo nestane lebo ja iného hladat nebudem...a ked sa niekto objavi vime ze to mnou nic neurobi pretoze ja svojho mam a nemienim onho prist kvoli nikomu!
No, z toho čo tu píšeš je úplne jasné, že si intelektuálne nevyzretý, z toho usudzujem, že emocionálne na tom príliš rozdielne nebudeš a teda takého presné odhady do budúcna a istoty kadečím nemajú žiadnu výpovednú hodnotu ...
@71 tvoje vnimanie nas absolutne nezaujima a aj keby sme boli spolu co i en týžden prečo sa vy staráte do nášho zvťahu..pokial viem je to len naša vec!
viete co je laska??? keby ste kvoli tomu druhemu urobili vsetko a nehladeli pri tom na to ako sa vy citite... my ze sme nezazili ziadnu lasku? chcete vediet co som zazila ja? ani polku z toho ste nemuseli prezit, a potom ked nieco take preziteje mi hovorte, co je to laska!
@73 láskovo sa nestaraj do našej vyspelosti či už intelektuálnej alebo emocionálne ...nároz na našu lásku si už povedal a usudzujem z toho že si asi nemiloval alebo si sklamaný z lásky, a lutujem ta
Rada som si prečítala vaše názory na lásku...ak vlastne viete čo to je...och prpáčne zabudla osm že niektoré dotyčné prežili v láske toľkotoho...no nič pravá láska to nebola
ved hej, kludne si myslite, ze budete spolu az do smrti.. a pravdepodobne zomriete obaja v jednej chvili, pretoze jeden bez druheho to este aj v tej osemdesiatke nebude vediet vydrzat ani jedinu sekundu a pukne mu srdce.
zite v tejto predstave aj nadalej, nam ostatnym by to malo byt teoreticky jedno.
(len ak to raz nahodou skonci, tak si na nas spomente)
Prepáč môjmu primitivizmu, ktorý nedokázal pochopiť, že toto ("ja svoju lasku uz mam.....velmi silno ju milujem..a viem ze je ta prava...a nasa laska ze WECNAAA ") nebolo o tebe, naozaj mi to nedocvaklo
no ja moje zlatko uz dlho milujem a dufam ze sa to nezmeni...a myslim si ze je pre mna ten pravy pretoze s nikym inym si tak super nerozumiem ako s nim...a ci nasa laska bude vecna tak to netusim ale dufam v to
To bol úvodný komentár, ktorý má spolu s nadpisom vykresľovať tému
A tá bola vykreslená pekne, krásne, exhibicionisticky, povieš mi teda, prečo by som na to nemal reagovať? Ja som vám ťahať si súkromné veci na fórum nekázal, ale akonáhle to spravíš, tak sa obávam, že už zahriaknutie typu "to sú naše súkromné veci, nestaraj sa do toho" stráca zmysel
@76@sandy114 nemyslim ze niekoho zaujima co si ty zazila ... vzhladom na tvoj vek to mozu byt len dve veci ... "laska" cize detske zachvevy alebo ku*venie ... POdla mna tu nikto nema pravo hodnotit koho laska je ta prava... pochopia to len ti dvaja... Cize ked sa vam nieco nepaci nemusite ich "lasku" smiley: komentovat... je to len ich vec .. na vas nazor sa nepytal ani jeden z vas .. pytali sa na "lasku" ako pojem vo vseobecnosti... s "laskou" VASA Flascha
Nikto sa nepýtal na to aký názor máte na ich lásku, to je vec ich dvoch! otázka znela či na ňu veríte ak sa nemýlim a nie ako dlho sú spolu a iné hovadiny! ja mám tiež svoju lásku, a verím, že je tá pravá lebo som v živote nikoho tak nemilovala. Jasné môže sa stať čokoľvek môžme sa aj rozísť, nemôžem povedať, že spolu budeme do smrti ale verím v to čo cítim a ja cítim, že je ten pravý a v určitých chvíľach nášho spoločne tráveného času si myslím, že je skutočne ten s ktorým by som chcela byť naveky! Takže každý má svoj názor podľa toho čo zažil a čo prežíva. Neviete čo zažívajú oni ale ja áno a preto viem ako to je a vy nie.. taq sklapnite! pa
@120 ako to este stale riesis nasu lasku??? tato diskusia ma jednoznacne otazky......vobec nebola zalozena nato aby si ty a ostatny hodnotili nasu lasku....
Taka laska umrie do dvoch rokov. Potom uz nejde o lasku, ale o vztah dvoch ludi, moze byt aj velmi pekny. Ale to chvenie v zaludku, to zazijete opat az pri dalsom cloveku.
hm...nikto z vas nemoze vediet co bude za hodinu tak nemozete vediet co bude za 10r a ci budete s tou istou osobou....toto je len obycajne dufanie a nie, ze to viete ze ju lubite a je to vecna laska atd atd
toto si mozeme kazdy len hovorit,ale ako vsetko dopadne....uuuu
mozno to znie trocha pesimisticky ....
aj ja uz mam svoju lasko mojho VLADKA..............milujem ho ako nikoho na svete je to tennajlepsi clovek pod slnkom! ja som si ho vysnivala a on prisiel takze som stastna
Ja mam svoju Lasku uz rok a pol a verim ze je navzdy!!! Len Mooooj Mirko, kt. neeeeskutocne Milujem. My sa k sebe totalne hodime. Ked nepoviem nahlas co si myslim ja tak to vzapati vyslovi on... Proste sme si sudeni...
no.....ja som ju nasla aspon si myslim ale viem ze ho velmi milujem a zachvilku bude aj svadbicka.....aj sa tesim aj nie neviem co si mam mysliet...len viem ze bez neho nechcem existovat
No ja som svoju lasku uz nasla, sice sme spolu este len 5 mesiacov, ale aj tak viem ze ON je ten pravy, a mam pocit ze ani nezalezi na veku, kedy pride laska, ako to podaktori ludia hovoria .....
kur... ja som bol 2 roky v tom ze je ta prava. a POTOM PRISLA ESTE JEDNA BUD ROVNAKO PRAVA ALEBO ESTE PRAVSIA takze pravu moze mat len niekto kto neni kkt ako ja... abo so mozno neni a fakt je to taka strasna zhoda okolnosti abo osud. ja nefm disappointed: hadam ten osud.... fuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
142 komentov
Ale veď ja vôbec nič nemusím meniť, ono to príde samo
hadky patria k tomu... ako sa hovori laska nehadana neni milovana alebo tak nejako sa to hovori
ale možno sa to časom zmení
Hej, ďakujem, bude zo mňa humorista
Vieš, že láska a zaslepenosť sú 2 rôzne veci?
A že byť si istý niečím v budúcnosti je jedna z najväčších hlúpostí aké môže človek spraviť?
Neviem, čo chceš spraviť, takže neposúdim
Ale povedať "O rok budem cítiť presne to isté" veru hlúposť je
Pocit tam byť môže, samozrejme
Ale istota nie
je jedna vec mysliet si alebo to citit, ze je to ta prava a dalsia vec vediet to
@54 stale tam moze vojst niekto kreti a nehovor mi ze nie... aj tebe sa moze stat, ze zacnes cosi citit k inemu a moze sa to stat aj jemu...
Ale všeobecne z realistického pohľadu to tak proste je a ty s tým nič nenarobíš
Istá si budúcnosťou totiž byť nemôžeš, ale keď chceś, nech sa páči
Ok, čiže to tipujem tak na hmmm... mesiac? dva? Preháňam?
Iste, iste, som úplne najľahšia. A ty pravdepodobne nevieš nič o tom, čo a ako ja vnímam
No, z toho čo tu píšeš je úplne jasné, že si intelektuálne nevyzretý, z toho usudzujem, že emocionálne na tom príliš rozdielne nebudeš a teda takého presné odhady do budúcna a istoty kadečím nemajú žiadnu výpovednú hodnotu ...
Ale sranda je
No nezujatý pozorovateľ by povedal, že preto, lebo je tu o ňom založené fórum, ale môže sa mýliť
Nech sa páči Ľutuj A môžeš sa aj modliť za moju nápravu
Fajn, čiže som trafila, nie sú spolu viac ako mesiac.
zite v tejto predstave aj nadalej, nam ostatnym by to malo byt teoreticky jedno.
(len ak to raz nahodou skonci, tak si na nas spomente)
No, otvárací koment dáva jasne najavo, že niekto tu chcel niečo proste vykričať
ostatnym...drzte sa zadanych otazok
Prepáč môjmu primitivizmu, ktorý nedokázal pochopiť, že toto ("ja svoju lasku uz mam.....velmi silno ju milujem..a viem ze je ta prava...a nasa laska ze WECNAAA ") nebolo o tebe, naozaj mi to nedocvaklo
Budem ti to pravidelne pripomínať, tiež ma to veľmi zaujíma
To bol úvodný komentár, ktorý má spolu s nadpisom vykresľovať tému
A tá bola vykreslená pekne, krásne, exhibicionisticky, povieš mi teda, prečo by som na to nemal reagovať? Ja som vám ťahať si súkromné veci na fórum nekázal, ale akonáhle to spravíš, tak sa obávam, že už zahriaknutie typu "to sú naše súkromné veci, nestaraj sa do toho" stráca zmysel
Nikto sa nepýtal na to aký názor máte na ich lásku, to je vec ich dvoch! otázka znela či na ňu veríte ak sa nemýlim a nie ako dlho sú spolu a iné hovadiny! ja mám tiež svoju lásku, a verím, že je tá pravá lebo som v živote nikoho tak nemilovala. Jasné môže sa stať čokoľvek môžme sa aj rozísť, nemôžem povedať, že spolu budeme do smrti ale verím v to čo cítim a ja cítim, že je ten pravý a v určitých chvíľach nášho spoločne tráveného času si myslím, že je skutočne ten s ktorým by som chcela byť naveky! Takže každý má svoj názor podľa toho čo zažil a čo prežíva. Neviete čo zažívajú oni ale ja áno a preto viem ako to je a vy nie.. taq sklapnite! pa
Aha, podľa teba nemá nikto právo hodnotiť koho láska je tá pravá ...
Povieš mi potom, prečo ty hodnotíš lásku, ktorú spomínala @sandy114 len ako "detske zachvevy alebo ku*venie"? Neprotirečíš si tým trocha?
Akonáhle to vytiahnu na verejné fórum tak už to vec ich dvoch nie je
A reagovať mi asi nikto nezakáže
Ale ak ťa to baví, tak sa môžeš kľudne snažiť ďalej
Poradím ti
Ak tak straaašne chceš, aby niekto neriešil tvoje osobné veci, tak ich nabudúce nevyťahuj na verejnosť
Dobré, však?
.......V opačnom prípade akosi nemôžeš ľuďom zakázať reagovať
toto si mozeme kazdy len hovorit,ale ako vsetko dopadne....uuuu
mozno to znie trocha pesimisticky ....
ale tak je to kraaasne takto hovorit no