Navrhnite nejaky... davat jej kvetiny mi pride trapne a co s nimi potom da ich do vazy a tam zhniju, z bonboniery sa kazia zuby ... Chcelo by to nieco originalne napriklad plavbu na jachte, alebo wellness ist do sauny virivky a uzit si spolu, alebo take d
Kvetiny pre nijakú normálnu ženu nie sú trápne. A najmä mi príde milé, ak je darček stavaný na tú-ktorú konkrétnu osobu a nie ak ju vymyslia anonymní ľudia z netu, ktorí dotyčnú nikdy nevideli.
Tak záleží na rozpočte, ak jej kúpiš napr. auto/byt, tak sa určite poteší
Ale inak si myslím že máš pravdu, spoločné zážitky sú podľa mňa tiež lepšie, ako kvety.(a teraz nemyslím len nejaké drahé dovolenky, kludne môžeš napr. sám navariť nejakú špeciálnu večeru a pozerať s ňou filmy).
@MadTwatterPhD Aj ked vyberes pre teba "nie trapny darcek", urcite jej kup aj kvety. Tie maju zeny velmi rady a bez nich to nie je ono. Ty to mozno nechapes, ale hovorim za zeny, väcsina ich zboznuje
@soltino@silviaaa@trubajerichova dievcata moje zlate mile kupovat jej kvety mi pride divne. Nebudem sa hrat na nieco co nie som, myslela by si ci mi nejebe. Ja nie som taky ten romanticky typ co otvara zenam dvere a nosi im kvetiny, pride mi to je take zzenstile.
na kvety nemusis byt ani romanticky typ..proste je to prirodzene aby muz dal zene kvet..aspon mne to tak pride..vzdy mi to prislo prirodzene a byt muz nie je sa za co hanbit..mozno by na teba pozerala ci ti nejebe ale bola by urcite milo prekvapena
@madtwatterphd Kupovanie kvetov pre zenu ti pride zzenstile? A kto jej ma potom kupit kvety ked nie chlap? Ty si divny, nie kvety! Odpust Tak jej nekupuj nic, ona to pochopi kedze je rovnaka ako ty! Good luck
eh .. som z tych co zene otvaraju dvere .. .. a kupujem kvety .. ale vacsinou skor len pre radost nahodne nez ku sviatku. Ku sviatku je to naozaj take trosku obohrate, ale zase nic co nepotesi. Kedze nie si romanticka dusa, tak ja neporadim.
@madtwatterphd nikto ti nekáže kúpiť "len" kvety. Ale ak si myslíš, že iba väčšie gestá robia chlapa, tak to si na chlapa zrejme ešte nedozrel. Ale je to len môj skromný ženský pohľad, ktorý vo svojej mužnosti môžeš pochopiteľne ignorovať
@trubajerichova ale ona neni ten typ a ja tiez nie som romanticky trtko z telenovely ale rebel. Kvetmi by som si pokazil image a bol by som ako obycajny priemerny chlap.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
v podstate si davas navrhy sam ktore nie su ani zle..
Ale inak si myslím že máš pravdu, spoločné zážitky sú podľa mňa tiež lepšie, ako kvety.(a teraz nemyslím len nejaké drahé dovolenky, kludne môžeš napr. sám navariť nejakú špeciálnu večeru a pozerať s ňou filmy).
kup jej bombonieru nech ma kaz