Cawko Birdz.áci,
Asi si poviete čo za trapoša to može napísať ale sme dneska s kamošmi rozoberali rôzne úvhay astronavtov, filozofov a vedcov o vesmíre.
Tak sme začali tým, že bolo niečo mnohonásobne menšie ako atóm a nebol priestor ani č
no ja si myslism ze su ...lebo je jedna hra area51 a ta area51 naozaj existuje v Maxiku tusim dakde a tam drzia 1mimozemstana pri zivote a mrtvych na vyskumy tak ze hej a werim na to!
sak perco by sme si snimi nemohli dat jahodovu zmrzlinu? ale nie..podla mna nie sme urcite sami..podla mna su vyspelejsi ako my..a budu vyzerat tak ze sa nedaju prirovnat k nicomu na zemi..tak mimozemsky
ja neviem... ak nieco mimozemske existuje, myslim, ze sa moze jednat len o nejaky zhluk buniek a nemusi to byt velke... alebo nieco vacsie si nepredstavujem ako ludi... pretoze ak to ma vznikat nezavisle od vyvoja na Zemi, tak maju pravdepodobne ine zmysly a teda aj ine zmyslove ustrojenstva, mozno dokonca iny sposob pohybu (mozno na kolieskach
bud su neskutocne zaostali za nami, alebo neskutocne vyspeli... je mala pravedopodobnost, ze budu na rovnakej urovni ako my...ved sa len pozrite ako sme pokrocili za poslednych 1000, nie, za poslednych 100 rokov!
a taketo obdobie je vo vesmire ako makrosekunda v zivote cloveka...
@7 vidím zaujímavé názory platí pre všetkých ale pre tento mám odakz. Jednej tetke sa s pliec tlačili kosti tvorili kĺby akoby na krídla tak si prestavte aky by sme boli keby sme nepchali do seba toľko svinstva už sme mohli lietať. Úžasné tieto evolúcie.
musim sem prispiet svojou troskou.......tato tema je neuveritelne fascinujuca....no ja osobne som presvedceny ze v tom obrovskom vesmire nemozme byt sami.....uz Francis Drake vytvoril vzorec podla ktoreho aj podla najskromnejsich odhadov miliony civilizacii....je moznost....ale veli mala ze by sa na nas podobali....skor to bude nieco tazko predstavitelne....alebo mozno su medzi nami len nemame ako komunikovat medzi sebou...tak...stacilo
no ved ak sa to ludkom v CERNe podari tak hadam budeme mat predstavu ako to zacalo. ja si myslim ze na zaciatku vsetkeho bola len cista energia ktora do seba narazala a tak vznikla hmota. a mimozemske civilizacie...no ci zrovna civilizacie...ale v iny zivot verim...mozno na urovni jednobunkovcov, mozno vyspele organizmy. ale ci zrovna miliony...na jednej strane je vesmir nekonecny priestor, na druhej strane vedci hovoria ze podmienky pre zivot ake su na Zemi su vynimocne...cize ak tam je niekto tak to asi nebude zeleny muzik
všetci tu môžete mať pravdu. Nedokážeme si to ani len zdaleka predstaviť. Na niektorých planétach sa život možno len vyvíja, a naozaj tam môžu byť len nejaké primitívne tvory. Na dalšej planéte zas môžu byť ovela dalej pred nami....možností ne neuveritelne vela. A možno je pravda aj to, že medzi nami behajú ako tu bolo spomenuté. Lenže sú vo forme nejakých vĺn, alebo ako by som to pomenoval, a nedokážu ich ani len nše prístroje zachytiť žiadne...ťažko povedať, v každom prípade by som uvítal kontakt s inou formou života...len dúfam že ked k tomu príde, tak to nebude pre nás so zničujúcimi následkami
@12 zaujímavé a čo ak sú to ľudia s ktorími sa bežne bavíš? Alebo dáka profka? Sn´d budu mierumilovný nie ako na tejto planéte že by sme prišli a nevedlei čo to je tak to rozpálime na 1000000 častí. Veď porovnaj E.T. alebo iný americký film so sériou Spadla z oblakov, Mimozemské dvojčatá (alebo ako sa to volalo) radšej nech prstanú na slovensku ako v amerike tu ich privítame s otvorenou náručou.
"Akože ak neni čas tak nemôže nič nastať, tak sme to hneď vyvrátili čas plynul vždy a vždy plynúť bude a môžu si myslieť čo chcú."
ty si truľko v dobrom slova zmysle, takto nemôžeš ani uvažovať v kozmológii, jáj bože, jednak že vesmír vznikol do vopred nepripraveného priestoru, ešte raz si to prečítaj, a navyše ti poviem, že čas neexistuje zrejme vôbec ani teraz, existuje len ako veličina pre nás, aby sme vedeli lepšie pochopiť niektoré fyzikálne javy, vyjadriť zákony, teda nie my, ale vedci, ehm
ďalšia vec: mnohonásobne menšie než atóm ako hovoríš je veru aj dnes, počul si niečo o neutrínach, o známych elektrónoch, ktoré ako vieš asi sú súčasťou atómu, a nakoniec o kvarkách? hovorím nakoniec, bo kvarky sú najmenšie vôbec existujúce srandičky, nie atómy
tieto veci s. nepíšem preto, aby som ti tu mudrovala, to všetko som čítala, sú to fakty, len hotentotsky popísané, a je toho ešte veľmi veľa, aj sto ráz odporúčam: Timothy Feris: Všetko o vesmíre
no a ako si predstavujem život? nie ako podoba človeka, to si predstavuje spielberg s lucasom, ja si predstavujem mimozemský život podobný vírusu, baktérie, niečo, čo je dosť "primitívne" poskladané, ale tak šikovne, že to prežije...joj, a stojím si za to, že aj niečo také je...nuž nohy ruky si predstavujem len vo fantasy áno, tam upustíme trošku uzdy fantázie, a predpokladám, že sú symetrickí, že sú stavaní tak, aby tiež mohli prežívať vlastne podľa zákonov vesmíru
13: čo ty vieš...pozeraj aj akty x, to ti tiež odporúčam, nie nadarmo je to kult, náhodou sa tam veľmi niekedy trefne zaoberajú slávni agenti dobrými otázkami, jedna z mojich naj častí je biogenezis, a dve časti nasledujúce sixht extantion, či jak, proste to sú také brutálne fajnové časti, že aj začnem veriť, že ježiš prišiel z inej planéty, a že fakt niekto nám tu vo vesmíre poznal náš genóm skôr, než my všetko je možnééé, vo všetkom je kus pravdy, a toto dáva životu, vedomiu nášmu, krásu
Ahoj vsetci no vidim ze U.F.O. a mimozemsky zivot su vdacna dlho preberana tema v roznich kruhoch. Mimozemsky zivot existuje myslim ze existuje aj na vysoko inteligentnejsej a vyspelejsej urovni na akej zijeme my. Mimozemske civilizacie tak isto exsistuju. Ako uz spominala zipporah cas neexistuje je to len vymyslena velicina ludmi aby sa lahsie mohli v mnohich veciach orientovat a tak isto aby vedeli fungovat na zastaralich principoch - napr> 8hodinova pracovna doba alebo 8vyucovacich hodin atd atd. skratka sme babikami nejakeho genialneho babkara a on s nami manipuluje ako sam chce. Mimozemske civilizacie nas urcite uz mnoho krat navstivili a viac ako pravdepodobne ziju aj medzi nami a sleduju akym sposobom funguje zivot na tejto planete. Mozno su nasimi tvorcami a mozno su len navstevnici. Kazdopadne nemyslim ze je potrebne sa obavat ich prichodu v buducnosti ako aj sam vyhlasil Ashtar Sheran ze planuju sem oficilane priletiet. Ak sa to stane verte ze nastane chaoz pretoze nase vlady, filmovy tvorcovia, spisovatelia vo vatsine pripadov opisuju mimozemsku civilizaciu a mimozemstanov ako nieco, niekoho kto nam prichadza s hlbin vesmiru ublizit, zdemolovat a zahubit nasu rasu. Su rozne mimovladne organizacie ktore maju ovela vatsiu moc a technologie na ovela vyssej urovni ako by sa nam len mohlo zdat. Tieto mimovladne organizacie pracuju pre TIENOVE VLADY SVETA ktore sa snazia urobit si s ludi sluzobnictvo - co mimochodom uz aj sme a ochotne to robime a budeme robit nadalej. S technologiami prichadza aj neuveritelne riziko a tim je SLOBODA o niekolko rokov budeme absolutne sledovany dokonca az nadmieru no a my sa tomu budeme tesit ze aky sme vyspeli a co vsetko mame. Zamyslite sa nad tim vsetci kto mate napriklad web kameru > NEPOZORUJE VAS NAHODOU TERAZ NIEKTO KTO URCIL CO JE SPRAVNE ALEBO CO JE ZAPOR A KLAD CO JE DOBRE ALEBO ZLE ? - Urcil to ten kto chce mat kontrolu nad ludmi ten urcuje co mame robit, ako mame robit, a dava nam aj 1000 dovodov preco je to tak spravne ...
zaujímavý názor a trochu obsiahli teda a máš pravdu, že chcú s nami manipulovať a vždy chceli už odčias tam tých dávnych... stále nechápem tomu času... je to zaujímavá veličina možno vymyslená ľudmi aby sme si niektoré veci odvovodnili...
ty vogo, ja umriem... H350, hovoríš ako Mulder , prepánakráľa, škoda, že nemôžem byť Scully, jednak, že by som pitvať nedokázala a tiež by som nevedela proti tebe argumentovať, keďže sama verím v mimozemský život, niež verím, ja viem , a spomínaš nejakého aštera, to je a man with ciggarette? asi nie , na neho nemá nikto, to on predpovedal invasion, ách jaj... študuješ niečo s astronómiou? či len koníček...
klíďopíďo, blížim sa k presnému vysvetleniu, prečo vlastne čas neexistuje, tak ti napíšem potom, prečo, bo ja si už nepamätám, ako to bolo, ale viem, že som mala z toho poznania traumu
Mimozemstania nas pozoruju asi ako my, ohrozene zivocichy v prírode, inac sa do na moc nestaraju. si myslim . tiez si myslim ze su medzi nimi hajzlici a dobraci.
Nechápem, kde beriete istotu, že ufo sú lode mimozemšťanov. To je len výmysel americkej kinematografie zo sedemdesiatych rokov. UFO môžu byť aj prírodné javy. A k tej reakcií na možnú návštevu civilizácie: človek na to reaguje agresívne, koľkokrát sa to snažili zostreliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a taketo obdobie je vo vesmire ako makrosekunda v zivote cloveka...
ty si truľko v dobrom slova zmysle, takto nemôžeš ani uvažovať v kozmológii, jáj bože, jednak že vesmír vznikol do vopred nepripraveného priestoru, ešte raz si to prečítaj, a navyše ti poviem, že čas neexistuje zrejme vôbec ani teraz, existuje len ako veličina pre nás, aby sme vedeli lepšie pochopiť niektoré fyzikálne javy, vyjadriť zákony, teda nie my, ale vedci, ehm
ďalšia vec: mnohonásobne menšie než atóm ako hovoríš je veru aj dnes, počul si niečo o neutrínach, o známych elektrónoch, ktoré ako vieš asi sú súčasťou atómu, a nakoniec o kvarkách? hovorím nakoniec, bo kvarky sú najmenšie vôbec existujúce srandičky, nie atómy
tieto veci s. nepíšem preto, aby som ti tu mudrovala, to všetko som čítala, sú to fakty, len hotentotsky popísané, a je toho ešte veľmi veľa, aj sto ráz odporúčam: Timothy Feris: Všetko o vesmíre
no a ako si predstavujem život? nie ako podoba človeka, to si predstavuje spielberg s lucasom, ja si predstavujem mimozemský život podobný vírusu, baktérie, niečo, čo je dosť "primitívne" poskladané, ale tak šikovne, že to prežije...joj, a stojím si za to, že aj niečo také je...nuž nohy ruky si predstavujem len vo fantasy áno, tam upustíme trošku uzdy fantázie, a predpokladám, že sú symetrickí, že sú stavaní tak, aby tiež mohli prežívať vlastne podľa zákonov vesmíru
a ako vznikol vesmir netusi ani srnka
S pozdravom h350black
PS: Ospravedlnujem sa za mensie odbocenie od temy
zaujímavý názor a trochu obsiahli teda a máš pravdu, že chcú s nami manipulovať a vždy chceli už odčias tam tých dávnych... stále nechápem tomu času... je to zaujímavá veličina možno vymyslená ľudmi aby sme si niektoré veci odvovodnili...
klíďopíďo, blížim sa k presnému vysvetleniu, prečo vlastne čas neexistuje, tak ti napíšem potom, prečo, bo ja si už nepamätám, ako to bolo, ale viem, že som mala z toho poznania traumu