ako, ja verim na mimozemstanov, to hej....ale ... ...toto sa mi zda takee ..odveci .....nemyslim, ze by sa zrovna len tak na vas prisli pozriet v noci ci sladko spite.... ....ale tak, kto ho vie?!
..a mozno to boli "ještěry z pekel" a prisli vaas očipovať
@bibla , haha, tak mimozemšťania na milion percent existujú, nie je predssa možné aby na tých miliardách a miliardách planét v celom vesmíre nebol nikto iný okrem nás. ale isto nie sú u nás na návšteve.
@mrnesmely no to je úvaha na hrozne dlho.veď mi ani nevidíme čo je za našou galaxiou,za našim vesmírom,keďže vieme,že má koniec...čo ak sme len kvapkou v mori niečo obrovského?samozrejme,že niekde inde to môže byť a môže to byť ešte vyspelejšie.ale pokiaľ to nie je v našej galaxii myslím,že na to akosi nikdy neprídeme...
@bibla no nikdy by som nehovoril, je len otázka času kedy ludia vymyslia pohon ktorým nebude problém opustiť našu sústavu a galaxiu. otázka znie či sa dovtedy nevyvraždíme navzájom.
@mrnesmely nie či sa nevyvraždíme,ale či vôbec bude koho zabiť.ja skôr verím,že vybuchne Slnko a my s ním ako to,že sa dostanú cez akúsi stenu niekde vonku,kde ani nevedia čo je.to Slnko asi bude skôr
Mimozemstania existuju. Len pesimista a naivny clovek s nizkym IQ by povedal, ze sme sami v Galaxii ktora ma miliardu hviezd, planet a vesmirnych objektov a nehovorim len o nasej Galaxii ale vseobecne o celom vesmire.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
aj ja som túto noc videla niečo zelené s veľkými očami
ty tu pravidelne stresuješ o také veci...videla si babkinho ducha, ufo...
(tá hlava neviem čo mohla znamenať.asi len nejaký pošokový výplod fantázie)
sry, nemám dobrú pamäť:d
dobréééé
..a mozno to boli "ještěry z pekel" a prisli vaas očipovať
ja som sa ne to pozeral 10 sekúnd , a ani som to nemal na fullscreene a všetko sa mi vlnilo
P.S. hipotézi som dobre napísala??