Neviem či aj tento má voiceover lebo ja mám od tohto ešte ten o niečo menší ipod ale ak hej tak ti to povie. Potom to môžeš ešte zistiť tak že si otvoríš itunes a tam máš indikátor naboku kde sa vysúva (dúfam že sa chápeme)
alebo ak bliká na zeleno tak je nabitá, ak na oranžovo tak na polovicu a ked na červeno tak je vybitá.
@obliviate ona funguje, hrá všetko v pohode.... ale tak nerozumiem.... a to ten ipod ti svieti na oranžovo?? alebo presne tento typ mp3 by mal svietiť na oranžovo?
@obliviate rozumiem, táto moja keď sa vybije, tak sa jednoducho vypne a keď ju zapojím do nabíjačky, tak bliká na červeno... no len už dosť dlho....... píše, že prvýkrát by ju trebalo nabíjať 4 hodiny, tak ešte počkám, ale neviem či už sa nenabíja aj tie 4 hodiny... neviem.... ale vďaka za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo ak bliká na zeleno tak je nabitá, ak na oranžovo tak na polovicu a ked na červeno tak je vybitá.
...nie on svieti na oranžovo až ked je vybitý na 50 percent.
a k téme,nevieš...
Kamoške odišla po 3 mesiacoch,lebo tam okrem toho červeného malého svetielka iný indikátor nemáš.(aspoň čo som ju ja mala v ruke)
je alebo existuje aj nejaká kópia ? o tom neviem