aa asi nebol dobry napad robit diskusiu o pol dvanastej ...bo teraz tu uz nikto neni, kto by tu riesil, a rano si to uz nikto nevsimne, lebo to tu zahltia tie otravne detske diskusie ...no co uz
@freedomko ...ale tak blogy pisat neviem/nechcem...niesom fotogenicky, takze videoblogy robit tiez nechcem, a ani ako Miss sa prihlasit nechcem...ja sem chodim dost casto, ale citam si tu len diskusie, niekedy sa da na tom fakt zasmiat ...diskusie s jedine koli comu sem chodim..kedysi to byval aj gaboshov videoblog, ale gabosh odkedy je v cine netvoryyy...
@hyalite to prečo? veď minulý rok tam bol kopec dobrých ľudí a skvelá kludná atmosféra. minule to bol taký typický maličký festival, je tam super cena a kvalitné kapely..
ale tak,všade je zakázaný vlastný chlast...preto to treba preliať do plastovej a zabaliť do spacáku...alebo naliať do koly...alebo brať veľa minerálok...hádam ti nebud všetko otvárať...
@transplantovana také maličké festivaly mám rada a nepochybujem, že tam minulý rok bolo veľa dobrých ľudí a aj tento rok to tak určite bude..a síce Modra je malé mesto, ale plné ľudí, ktorých čím viac poznám, tým menej mám rada a dosť takýchto ľudí z môjho okolia tam ide..aj keď na feste ich snáď odignorujem, no tie ich reči sa mi snažia prekaziť radosť..proste minulý rok som sa tešila viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
aa asi nebol dobry napad robit diskusiu o pol dvanastej ...bo teraz tu uz nikto neni, kto by tu riesil, a rano si to uz nikto nevsimne, lebo to tu zahltia tie otravne detske diskusie ...no co uz
a o alkohol sa neboj, nemal by byt brany ako horlavina ani ako psychotropna latka
a k diskusii
chcel som ist na minikvas ale niak som od toho upustil
a neviem, ako to bude tento rok s flaškami, ale minule si návštevníci nesmeli chlast nosiť ani v plastových.
proste pamätný fest, kde sme sa stretli a ty povieš, že nepamätáš?
ako, som urazený!
možno do toho stanového mestečka za štadiónom áno, ale k bazénu myslím, že nič neprejde.