čauahojte.. v BB v Ministry berú dnuka (v piatok) len od 16tich... ale niekto vravel, že vraj v piatky nepýtajú občianske a pustia tam všetkých, že občianske púšťajú len na sobotňajšie párty ktoré sú pre 18+ ... neviete niekto, ako to teda je v tie piatky
Niekedy kontrolujú niekedy nie. Zažil som ale že kontrolovali úplne všetkým dokonca aj zjavne chlapom starším ako 30 rokov čiže na to že ti neskotrolujú by som sa nespoliahal. A ani tam nechci ísť, všade sú tam debili.
najväčší kurvinec a bordel aký v BB kedy bol, snáď horšie ako omega a to už je čo povedať. hold, neviem aká zadubená by som musela byť, aby som tam chodila.
@kittyboo :ehm: to by bolo ešte ok, ale nedá sa na to pozerať a keď je to všade okolo teba, samá cundra, samý nadržaný drbo, to sa nedá podľa mňa pobytom v minis3 klesá človeku IQ
ja nechápem, čo proti Ministry máte ako hej, dôrazne neodporúčam tam chodiť pravidelne, ale náhodou dobrá hudba, svetlá, efekty, občas zlá hudba, ale stále dobré svetlá a tí chlapi všade okolo fuu občas dáka bitka, nech nie je nuda.... neviem, podľa mňa tomuto podniku veľmo krivdíte
a fúkať prášky a trtkať môžete hocikde.
@sabnacke hm, tak to je úplne pochopiteľné, ale nemôžeš čakať nejaké kultúrne vyžitie na úrovni v disco klube
tobôž nie bez nadržaných drbov a cundier
tu sa ľudia proste bezprostredne bavia
@drazoal ak je hento zábava, tak potom tomu slovu dali nový rozmer ale však neodsudzujem ich, nech sa každý baví podľa svojich možností a ako uzná za vhodné..
@drazoal no neviem ja si predstavujem zábavu tak, že vypijem cca hektoliter piva v okruhu niekoľkých kamošov a keď chcem vypnúť a vyblbnúť sa tak idem na nejaký punk alebo hc koncert (no nikdy na zónu A, ludia tam nebezpečne pripomínajú ministry a podobné podniky). v ministry som bol len raz no nadosmrti mi stačilo.
@drazoal jj uplne su tu ludia z toho zhrozeni a pohorseni,pritom ked porovnam ostatne podniky/kluby na sk ci uz v ba alebo aj v inych mestach kde som bola tak polovica je horsich ako ministry
kurvy a kundolapy su vsade,drogy tez ..a ci je dobre osvetlenie a hudba,no tak kazdemu sa paci neco ine..zavisi to predsa od dja a akcie
Nebol som tam na obycajnej akcii a ani by som neisiel. Above&Beyond; som si tam riadne uzil a ziadny problem som nezaznamenal Aj ked to sa neda porovnat s obycajnou disco co tam je kazdy piatok. To znamena ze aj ludia su diametralne odlisni...Zalezi od typu akcii.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
2. nie je čo závidieť tým, čo sú dnu
Však si počkaj do 16-stky, potom môžeš do konca života každý víkend partyhardovať o106..
najväčší kurvinec a bordel aký v BB kedy bol, snáď horšie ako omega a to už je čo povedať. hold, neviem aká zadubená by som musela byť, aby som tam chodila.
a fúkať prášky a trtkať môžete hocikde.
tobôž nie bez nadržaných drbov a cundier
tu sa ľudia proste bezprostredne bavia
A je to pecka klub určite treba ist Vychytat nejaku tematicky dobrú party a vystáť si rad (ak niesi VIP
kurvy a kundolapy su vsade,drogy tez ..a ci je dobre osvetlenie a hudba,no tak kazdemu sa paci neco ine..zavisi to predsa od dja a akcie
@acvd43xa7w jop, tam je to kúl, žiadne hentaké ako v M3
a obrovské zásobníky na kondómy