Veríte v minulé životy? Čím ste boli v minulom živote?
Neviem prečo ma zaujala takáto vec pretože som bola vždy voči takýmto veciam nedôverčivá ale v poslednej dobe som sa dostala k jednej knihe, ktorá ma musím sa priznať aj troška zaujal
Hm tie budúce budú hádam lepšie než terajšie i ked pochybujem ....
Ja som preto zvedavá na ten minulý pretože ak je to tak ako sa vraví vo všetkých tých knihách ...tak chcem vedeť čo som také spravila, že som si toto všetko zasluzila!!!
V tej knihe čo som čítala sa píše, že do regresu alebo teda na cestu do minulého života ťa "vezme"psychiater alebo teda vyškolený hypnotyzer ci co to..ale zevraj su tie minule zivoty diskutabilne...teda aj podla mna je to hlupost pretoze v hlave sa ti moze urobit nejaky obraz ..odraz myslienok alebo niečo také v tom zmysle. neviem to vysvetliť..a vytvorit nieco ako pribeh v tvojej hlave " rozpravku" a ty si hned mozes mysliet ze je to tvoj minuly zivot ...inak je to spojena retaz myslienok, spomienok, zazitkov pocutych i citanych a podobne...
Ja osobne neviem čomu mám veriť..mam na to taky aj taky nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja som preto zvedavá na ten minulý pretože ak je to tak ako sa vraví vo všetkých tých knihách ...tak chcem vedeť čo som také spravila, že som si toto všetko zasluzila!!!
neverím na to
Ja osobne neviem čomu mám veriť..mam na to taky aj taky nazor
je to blbost
..kvak..
A to nie som nabozensky zalozeny clovek.
Raymond A. Moody
Cesty do minulých životov...život pred životom