na jednej stranke tato tema tuhne, tak ju zakladam sem, podobne veci uz boli zalozene, ja vím, ale takto priamo chcem nazory ( a momentalne ani v mojom okoli nie je nik, kto by pofilozofoval), tak napiste co si pod bud. a min. predstavujete, co kedy ste
minulost-co bolo,buducnost-co bude hehe...nerada sa vraciam do minulosti ako kazdy iny,ked tam nachadzam zle veci(tych je neurekom).Cize radsej sa pozeram na to dobre...,to by sme si mali vsimat na minulosti a do buducnosti si nebrat tie zle veci(chyby)z minulosti...a nerada planujem,radsej zijem teraz,v pritomnosti,i ked samozrejme,rozmyslam co bude o mesiac a tak...ale rada sa necham prekvapit,lebo veci prichadzaju ked to najmenej cakame...
minulost bola a netreba sa za nou obzerat ale treba pametat na to co bolo a predchadzat chybami co boli v minulosti aby som v budcnosti tie iste chyb nepsravil. a potom ked pridem do tej buducnosti zasa to bude len minulost ale budu tie spomienky o nieco priatelnesjie a lepsie. lebo som sa naucil predchadzat chybamy s minulich rokov. pochopil som ta spravne zakladatela tohoto fora cize autora?
Vela veci by som chcela sice zo svojej minulosti vymazat, ale proste sa to neda a tym, ze budem plakat nad tym co by bolo keby...nic nedosiahnem. Teraz mam svoje sny a ciele, ktore chcem raz dosiahnut a minulost ma uz netrapi.
Tajomstvo je ukryte v pritomnosti. A ak budete venovat pozornost pritomnosti, mozete ju vylepsit. Ak si vylepsite pritomnost,to, co pride po tom bude tiez lepsie. Kazdy den nesie v sebe kusok vecnosti.
Nikdy sa nepozeram späť lebo je to niečo čo už bolo a nikdy sa to už nedá vrátiť naspäť a zmeniť. Nikdy sa nepozerám dopredu lebo je to niečo čo nechcem zmeniť chcem aby to prišlo samo.Pozerám sa len na miesto na ktorom som teraz lebo je to jediné čo môžem zmeniť aby to bolo lepšie ako to čo sa už stalo a aby to bolo o niečo horšie ako to čo bude aby som sa v živote mala na čo tešiť.
dik za vsetky nazory, siedmy ma nakopol spravnym smerom, druhy potvrdzuje, ze pritomnost je nas svet, o com inac vravi osmy prispevok...ten siedmy si budem pametat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
George Orwell