myslím že nič zlé som neurobil čo by som mal ľutovať ... urobil som chyby ale v konečnom dôsledku to neľutujem pretože som vďaka nim pochopil že chybami skutočne boli a mohol sa z nich reálne poučiť, čo som aj urobil
lutujem moje ozralecke casy, teda tak od 16-20 rokov, ked bola pre mna najvacsia zabava ist sa opit a robit blbosti : ( ale nic sa uz neda robit, snazim sa byt lepsim clovekom a to co bolo ma uz nezaujima
porobila som kopec zlých vecí, ale necítim to tak, že by som to mala ľutovať. skôr si poviem že boha ty piča alebo sa zasmejem, proste sú to veci čo ma posunuli tam kde som, o veľa som prišla, veľa som získala, mám piči idem ďalej
jak sa poznám ešte veľa kokotín narobím, na to sa časom zabúda
ano. Nijak. Ano. Nepotlacam.
Keby som nebol sprosty, nezazil by som trspasy, nad ktorymi niekedy myslim, niektore ma velmi netrapia, lebo v tom case som nic lepsie nemohol spravit, som stale sam sebou, nemozem za to, ze druhym vadi aky som. Nastastie sa v mojom zivote nic totalne neposralo a mam takpovediac nasrate v topankach, lebo z kazdeho problemu som vedel vykluckovat, lebo rad riesim veci spontanne a aj ked nie vzdy s chladnou hlavou, aspon si spätne popremyslam, co som zle spravil a velakrat premyslam, ze by som to esteraz skusil, ale bojim sa toho, ze druhy krat by som stastie uz nemusel mat
Nóó ako vždy som sa snažil žiť tak aby som nemusel nič ľutovať
A aj keď sú veci o ktorých si nie som istý si poviem: Malo to tak byť a vďaka tomu som sa posunul tam kde som!!!
ja lutujem to ze som asocial a neviem sa zmenit. nic nerobim len nezim na posteli a lutujem sa. sedim doma a je mi smutno. tak to ma dost mrzi ale neda sa inak
nic ma nenapadá... samozrejme pri nejakom hlbšom škrabanií sa do kože sa dá dojsť aj k chrastám aj k samotej rane, ale načo to, keď je to zahojené, vyriešené .)
Su nejake veci, co som urobila v zachvate a lutujem to, ale inak nic. Zo vsetkeho sa snazim poucit a bez minulosti by som nebola clovekom, ktorym som teraz. Nepotrebujem na nic zabudnut, ani vymazat. Vsetko beriem, ako je, mrzia ma sice nejake kroky, ale proste tak som spravila a uz to nezmenim.
Minulost ako taku zasadne nelutujem. Nezijem v nej, nevrtam sa v nej. Bola, uz nie je, je nieco ine a je to prave preto, co bolo pred tym. A ktovie, co bude potom.
@lovingmemory ja som tiez vzdy bola dost asocialna. Ale nastastie som aj clovek, co vie, ze sa niekam posuniem a nieco zmeni, len ak vyleze zo svojej komfortnej zony. Boli to, je to narocne, velakrat pri tom padnem na hubu, ale dostala som sa do stadia, ze si ludia myslia, ze som extrovertny socialny clovek, co rychlo zapadne do kolektivu. Opak je pravdou, ale je za tym vela prace. Ako za vsetkym, ked clovek nieco robi dobre.
Prestante sa lutovat jak posledne hovno a rob s tym nieco.
Porobila som kopec hlúpostí no žiadne Z nich neľutujem. Vtedy som sa rozhodla, že je to to najlepšie čo môžem urobiť A konala som podľa svojho najlepšieho vedomia A svedomia. To, že by som teraz možno V mnohých veciach konala inak nemení nič na tom, že vtedy to bolo fakt to najlepšie čoho som bola schopná. Všetko má nejaké dôsledky A jediné čo môžem je priať ich, nejako sa s nimi vysporiadať no nie ich ľutovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
jak sa poznám ešte veľa kokotín narobím, na to sa časom zabúda
Keby som nebol sprosty, nezazil by som trspasy, nad ktorymi niekedy myslim, niektore ma velmi netrapia, lebo v tom case som nic lepsie nemohol spravit, som stale sam sebou, nemozem za to, ze druhym vadi aky som. Nastastie sa v mojom zivote nic totalne neposralo a mam takpovediac nasrate v topankach, lebo z kazdeho problemu som vedel vykluckovat, lebo rad riesim veci spontanne a aj ked nie vzdy s chladnou hlavou, aspon si spätne popremyslam, co som zle spravil a velakrat premyslam, ze by som to esteraz skusil, ale bojim sa toho, ze druhy krat by som stastie uz nemusel mat
A aj keď sú veci o ktorých si nie som istý si poviem: Malo to tak byť a vďaka tomu som sa posunul tam kde som!!!
Minulost ako taku zasadne nelutujem. Nezijem v nej, nevrtam sa v nej. Bola, uz nie je, je nieco ine a je to prave preto, co bolo pred tym. A ktovie, co bude potom.
Prestante sa lutovat jak posledne hovno a rob s tym nieco.