premyslate niekedy nad tym, co by dnes bolo, keby ste v minulosti spravili nieco inak? ja napr. na FB vidim fotky byvaleho dcerky a vydychnem si pri predstave - ved to skoro mohlo byt moje. napadaju aj vas niekedy take veci?
@cicatrix ja viem ale tak vieš... mnohým takým, ktoré nechcú deti sa nejakou "náhodou" pošťastí a vzniká problém... takže v prípade, že by sa aj tebe pošťastilo, tak tiež by asi vznikol problém alebo by si sa zmenila?
@crashhp a nikdy si na nic ani nespomenies? ako sa asi maju ludia, ktorych si poznal a dlho dlho nevidel, co by bolo, keby si sa napr. nerozisiel s priatelkou, keby si siel na inu skolu, atd..
Inak to Vám fakt pomáha myslieť na takéto veci? Ja neviem rozmýšlať nad tým keby ste sa nerozišli? Veď ten dôvod tam bol.. aspoň ja to nerobím bezdôvodne človek by len dalej trpel
jedine ak tie myšlienky majú hodnotu vďaka ktorej dokážem v tej istej situácii ako v minulosti reagovať inak teda lepšie... ale ak myšlienky prinášajú depresiu tak ich hneď vyháňam
@anniedecadence ja som velmi rada, ze ju ma. on chcel deti a ja nie, uz len v tom bol rozdiel. podla mna ma co chcel, tak nech mu to vydrzi a nech je stastnejsi ako so mnou.
1. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2001, bol by som dneska šoférom kamióna (samozrejme, ak by všetko klaplo tak ako má), mal by som manželku a deti,
2. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2003, bol by som dneska stolárom vo Veľkom Krtíši, mal by som manželku a deti,
3. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2005, nikdy by som nešiel na výšku a robil by som šoféra autobusu v BA, asi by som nemal manželku,
ak by som bola v škôlke socializačnejšia, mohla som byť inde...ale je to také povážlivé...lebo ak by si v minulosti urobila niečo inak, možno by si sa vyhla tomu zlému, čo si zažila, ale možno by si zažila iné veci, ešte horšie
boli časy, keď som nad mojim konaním trávil priveľa voľného času ..
asi na každého z vás prišla minimálne aspoň raz taká chvíľka ..
človek by ale nemal ľutovať to, ako sa rozhodol v minulosti, pretože vtedy to tak chcel a myslel si, že to bolo to najlepšie, čo v tej danej chvíli mohol urobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@dadenka presne toto. ja som velmi zvedava co zivot prinesie mne a vsetkym mojim znamym
@11 ma 19, este ma cas na deti ._________.
ale dnes ma napadlo ako sa ma moj prvy frajer a z coho asi maturuje
napada ma to zasadne ked som spolocensky unavena
len pri situaciach ktore sa napriklad predcasne prerusii... ze si hovorim ake by to bolo keby...
ale vacsinou vsetko vnimam tak ze holt stalo sa a treba sa s tym dealovat ako je to teraz...
1. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2001, bol by som dneska šoférom kamióna (samozrejme, ak by všetko klaplo tak ako má), mal by som manželku a deti,
2. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2003, bol by som dneska stolárom vo Veľkom Krtíši, mal by som manželku a deti,
3. ak by som postavil svoj život na prognóze z roku 2005, nikdy by som nešiel na výšku a robil by som šoféra autobusu v BA, asi by som nemal manželku,
Realita: som na výške a nemám manželku, ani deti
asi na každého z vás prišla minimálne aspoň raz taká chvíľka ..
človek by ale nemal ľutovať to, ako sa rozhodol v minulosti, pretože vtedy to tak chcel a myslel si, že to bolo to najlepšie, čo v tej danej chvíli mohol urobiť