neviete kde sa vyplnije ten dotaznik? ze napiste nieco o sebe a kde sa to pise. hmmm. 1 krok. dal som si 2 foto. a ukazuje mi len jednu. to je aka blbost. 2 krok. napiste nieco o sebe. mam tam len ci som dievca alebo chlapec a kolko mam rokov.
@maxton z nejakeho dovodu sa tvoja fotka uploadla zle (nevieme ci u nas nastala chyba, alebo v tej fotke). do hlasovania zobrazi len tych ktori maju aspon jednu funkcnu fotku... skus zeditovat prihlasku a pridat foto, prihlaska sa DA EDITOVAT aj v priebehu sutaze.
A stale sa da prihlasovat, aj pocas priebehu sutaze.
@jogurtovakultura pred dvoma rokmi sme mali komentare... este uvidim, oni tam mozu pribudnut aj zajtra/pozajtra. pozriem si ake komentare boli v miss a boy pred dvoma rokmi...
vtomas ja osobne by som tam komentare uvitala. ale na druhej strane je asi riziko, ze by tam vypisoval niekto voci tým ludom zle veci a oni by to nemuseli dobre znasat..neviem.
hovorím za seba a NECHCEM TAM ŽIADNE KOMENTÁRE!! alebo možnosť chcem nechcem komentáre? stačia mi pokecovské komentáre a komenty na iných weboch tu to proste nemusí byť, a ešte keď nebude možnosť zmazať to? no to boha, čo s nimi toľko máte? je to perfektne!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja som sa na to vysral uz ked som videl kolko toho treba vyplnit
- na lubovolnej stranke miss vpravo je tlacitko "PRIDAJ" ak kliknes na to, mozes sam seba pridat do sutaze a otvori ti toto:
STRANKA S PRIHLASKOU:
» www.birdz.sk/maslo/miss-prih...
A stale sa da prihlasovat, aj pocas priebehu sutaze.
ci napachalo by to len zlotu?
Teda tak to bolo min. rok
@jemino Jak veľa treba vyplniť? Mne to trvalo cca 3 minúty
chcelo by to asi anketu, či?