Ludia chem mixovat pesnicky pre tanecne skupiny, cheerleading a tak, bavil som sa s jednym DJom ze si kupuje pesnicky z dakej stranky za jedno euro a ktomu ma aj beat, ktory patri k tej pesnicke. Neviete o co ide? ako sa vola ta stranka, alebo kde najdem
@drhouse
čo tak spýtať sa toho dja s ktorým si sa o tom bavil?
+"dídžej" ktorý nevie poriadne robiť vlastnú hudbu a vie len mixovať je ako človek čo o sebe tvrdí že je kuchár, pričom vie variť len z polotovarov
nepochopil som to s tým beatom ale ak chceš kupovať tanečné pesničky tak sú na to stránky ako napr. "junodownload" alebo "beatport"
a mam jednu otazku na teba...ako to chceš mixovať ?
@midnight lebo som sa s nim iba bavil, nemam nanho ziaden kontakt. a k tej druhej veci, nechcem byt DJ, chcem tu hudbu potom pouzit pre moje tanecne skupiny atd. @jamalboy dik pomohlo, nieco take som hladal - a nepomznas este nieco, kde je cisto iba spev napr.? chcem to tak mixovat aby tie pesnicky pekne nadvazovali na seba, neviem ako to vysvetlit skusim najst daky link..
@drhouse
ak chces iba spev tak si vyhladaj nejake akapely alebo akapelu konkretnej pesnicky z ktorej chceš vokaly... ak to chces mixovať len na jednoduchu prechody, staci ti Virtual DJ a tam sa skus trochu pohrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
čo tak spýtať sa toho dja s ktorým si sa o tom bavil?
+"dídžej" ktorý nevie poriadne robiť vlastnú hudbu a vie len mixovať je ako človek čo o sebe tvrdí že je kuchár, pričom vie variť len z polotovarov
nepochopil som to s tým beatom ale ak chceš kupovať tanečné pesničky tak sú na to stránky ako napr. "junodownload" alebo "beatport"
a mam jednu otazku na teba...ako to chceš mixovať ?
@jamalboy dik pomohlo, nieco take som hladal - a nepomznas este nieco, kde je cisto iba spev napr.? chcem to tak mixovat aby tie pesnicky pekne nadvazovali na seba, neviem ako to vysvetlit skusim najst daky link..
a take chcem robit pre tanecne skupiny
ak chces iba spev tak si vyhladaj nejake akapely alebo akapelu konkretnej pesnicky z ktorej chceš vokaly... ak to chces mixovať len na jednoduchu prechody, staci ti Virtual DJ a tam sa skus trochu pohrať