Má tento intrák aspon minimálnu úroven ? ..vyzera to tam pekne rozjeb...e . V častiach po rekonštrukcii menili aj interier či len steny su namalovane vonku ? ..tento rok idem prvý krat a izbu mam na B-čku. Dúfam že sa tam dá prežiť
B -čko by malo byť po rekonštrukcii tak uvidim no kamarat tam už je a poslal mi foto aspon z mojich dvery
už tu to vyzera zle
..a čo sa tyka ceny, pre niekoho to je nič a pre niekoho vela ..ja to vidim tak že ekd si za niečo platim tak nechcem byvať v plesnivej špinavej diere
Ten intrák je podla mna dost v pohode, ved na izbe su len dvaja ludia na kupelku ste traja kdezto na inych intrakoch trebars v mlynskej su na kupelku aj 10ti a nehovorim o niekotrých intrákoch co ma EUBA. A bloky A, B, C, D , E su strojárske tam je starsi nábytok ale dá sa, ostatné bloky su chemické a aj lepšie , novší nábytok, neviem síce či na všetkých izbách. Každopádne je to všetko jedno, hlavne treba byť rád že nejaké ubytovanie vôbec máš.
@tatiana95 tak tak, bud rad za to co mas a ze mas intrak, ja na celom svojom internate nenajdem chladnicku a taktiez sa delim zrejme o jedno funkcne wc s celou chodbou, plus sprchovat sa budem musiet chodit asi do ineho bloku nakolko vraj na mojom bloku velmi neodteka voda
ja som spokojn yže mam byvanie len či nemam čakať že ekd otvorim dvere tak v strede bude nagrcane stena od plesne a postel na troch nohach ja toho vela neoptrebujem ..stači mi pripojka na net, elektriku a postel
Pridaj sa na Facebooku do skupiny » www.facebook.com/groups/15374840... a skús napísať aj tam. Je tam takmer 7 000 členov, určite sa tam dozvieš viac ako tu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
74 mi pride podstatne menej ako 200 za privat
už tu to vyzera zle
..a čo sa tyka ceny, pre niekoho to je nič a pre niekoho vela ..ja to vidim tak že ekd si za niečo platim tak nechcem byvať v plesnivej špinavej diere
a skús napísať aj tam. Je tam takmer 7 000 členov, určite sa tam dozvieš viac ako tu.