mna zaujalo to, že je to tam samí černoch aj keď ich je v USA možno tak 10% Čiže to video považujem za účelovo zmanipulované a k takému videu sa radšej vyjadrovať nebudem
@ygor milujem humanistov ako si zjavne ty, vsetko je rasizmus aj ked su to statistiky viacnasobne urobene nezavysle od seba, ano ano vsetci biely sme zli atd.
@veryhappyhippo milujem ludi ktori si zoberu to, co poviem a prekrutia si to tak, aby im to vyhovovalo, aby ukazali aki som blby a hlupy....
Vidis, take viem aj ja.
Stale to vsak nie je odpoved na otazku ktoru som sa spytal povodne. Aky je rozdiel medzi cernosskou kriminalitou a belosskou kriminalitou? Totiz, ziaden- oba su zlociny. Alebo to musi splnat nejake presne normy, na to aby to bolo klasifikovana ako belosska kriminalita?
Ale zjavne som humanista ktori si mysli ze "biely" (tvoj slovnik) su zli atd.
mladistvý delikvent' je protimluv. 'Delikvent' znamená 'selhání při plnění povinností'. Ale plnění povinností je dospělá ctnost – ovšem, mladistvý se stane dospělým tehdy a jen tehdy, když získá povědomí o povinnosti a přijme ji jako dražší než sobectví, s nímž se zrodil. Nikdy nebyl, ani nemůže být, 'mladistvý delikvent'. Ale na každého mladistvého zločince je vždycky jeden nebo více zločinců dospělých – lidé dospělí věkem, kteří buď neznají svoji povinnost, nebo kteří, i když ji znají, selhávají.
@ygor to teda ano, vidis tam niekde naschval napisane ze je to proti ciernym? co ked je to video zobrate len z realneho zostrihu danej udalosti (ak som spravne pochopil ze je to normalne dakde zavedene) ty si rekrucas pravdu podla toho co sa tebe hodi nikto tu nic s cernochmi nehovoril a ani na to nepoukazoval... ked je to fakt tak je to fakt, take video sa spravilo taky ludia tam boli
@ygor ja neriesim ci je to rozdiel, ale dotycny, na ktoreho som reagoval, tvrdil ze je to zmanipulovane tak, aby sme si mysleli, ze omnoho viac cernochov je kriminalnikov. no je to pravda, ziadna manipulacia
@veryhappyhippo wow, predstav si, ze som nehovoril ani slovo na to video, ale na to, ze neexistuje take nieco ako cernosska kriminalita, tak ako neexistuje azijska, belosska a napriklad vesmirna. To video moze byt kludne realne (o tom sa nehadam) len mi pride divne standardizovat zlociny, ako by patrili nejakej etnickej, pripadne rasovej skupine.
@hajlander tych dozorcov som tam naratal tiez viac cernochov
A aby som upokojil vase rozhorcene mysle, ze niekto s vami nesuhlasil cez internet tak tu mate tabulku z roku 2009 (od FBI rovno 8) )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A velky potetovany neger nazenie mlademu chalanovi, ktory nepozna toto prostredie vacsi strach.
Vidis, take viem aj ja.
Stale to vsak nie je odpoved na otazku ktoru som sa spytal povodne. Aky je rozdiel medzi cernosskou kriminalitou a belosskou kriminalitou? Totiz, ziaden- oba su zlociny. Alebo to musi splnat nejake presne normy, na to aby to bolo klasifikovana ako belosska kriminalita?
Ale zjavne som humanista ktori si mysli ze "biely" (tvoj slovnik) su zli atd.
@hajlander tych dozorcov som tam naratal tiez viac cernochov
A aby som upokojil vase rozhorcene mysle, ze niekto s vami nesuhlasil cez internet tak tu mate tabulku z roku 2009 (od FBI rovno 8) )
» legalinsurrection.com/2012/03/inconve...