Nemyslíte si, že je čas aby sme sa aj my mladí povedali svoj názor ? Nemyslíte, že bolo dosť Goríl, Sasaniek a ďalších klamstiev ? Ak áno ozvite sa mi. Snažím sa poskladať tím pre založenie nového politického občianskeho združenia (nie strany) mladých ľud
myslíš, že bez nejakej jasnej politickej orientácie a cieľa, tj. iba na základe toho, že si "mladý a chceš sa vyjadriť", má zmysel niečo takéto zakladať? podľa mňa nie. je to dosť detinská predstava.
@luc.ka Asi si zle pochopila ... vieš aký je rozdiel medzi politickou stranou a občianskym združením ? ... Nikde som nenapísal, že to bude bez politickej orientácie, ale že to nebude strana aspoň zatiaľ.
@tm4s možno som to nepochopila, ale stále si myslím, že sám nevieš, čo chceš. to je asi ako poďme vytvoriť skupinu, v ktorej budeme mať všetci tričko rovnakej farby. ibaže nikto nevie, akú farbu myslíš.
@luc.ka Ja presne viem čo chcem. Respektíve čo by som chcel vytvoriť. Nenapísal som sem nič konkrétne s toho dôvodu, že 95% ľudí sem bude hádzať len smajlíky alebo len nadávať a vôbec by sa k tomu nevyjadrili. Preto chcem aby ma ľudia, ktorí by mali záujem, kontaktovali a tam už sa môžme baviť adresnejšie.
nemyslim si, ze dalsia obcianske zdruzenie alebo politicka strana nieco vyriesi. Mame ich viac nez dost a clovek sa nestiha orientovat. Napis sem jednoducho, co chces dosiahnut a akym sposob a az potom sa k tomu ja a vsetci ostatny mozu vyjadrovat, lebo takto vobec netusim o co ti vlastne ide. Lebo naozaj je vela politickych "mladych" stran. Takze neviem preco zrovna tvoje "mlade" obcianske zdruzenie by malo byt nove a nieco lepsie nez vsetko ostatne.
@vlado905 Lepšie by malo byť z jednoduché dôvodu nebolo by závislé na žiadnej politickej strane. Pozri sa na všetky podobné združenia a hnutia už teraz sú viazané na politické strany a tím pádom aj na ich názory. Chcel by som aby sme mi boli od ostatných odlišný v tom, že by sme mohli ku všetkému zastávať vlastné názory a nie ich len preberať od strany pod, pod ktorú patríme.
Ministerstvo registráciu odmietne, ak z predložených stanov vyplýva, že
1. ide o politickú stranu a politické hnutie, o organizáciu zriadenú na zárobkovú činnosť alebo na zabezpečenie riadneho výkonu určitých povolaní, alebo o cirkev a náboženské spoločnosti,
2. stanovy nie sú v súlade so zákonom,
3. ide o nedovolené združenie,
4. ciele združenia sú v rozpore s požiadavkami zákona (§ 5).
@vlado905 Ja momentálne nestojím o stranu avšak a ako občianske združenie môžme sa vyjadrovať respektíve riešiť politickú situáciu no nie ? ... nechápem vlastne o čo ti ide prečo b to malo byť v rozpore s 1. bodom ?
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h To mi je jasné ja nemám problém postaviť sa čelom kritike a skeptikom. Ale je rozdiel kritika a kritika od blbcov, ktorí ani nevedia o čom je reč a kritizujú len z princípu. Aký je tvoj názor na toto všetko mal by si o to záujem ? skús nejaký názor dať sem.
je urcite dobre ked sa mladi zaujimaju o dinaie v spolocnosti...taketo hnutie mladych ludi by mohlo ovplyvnit zopar veci...zalezi len natom ci sa niekto prida a bude to organizovat...ved vyjadrovat sa mozme aj tu
@chevro Neuraz sa ale o takých individuách ako si TY som písal trošku vyššie. Pravopis je tá posledná vec na, ktorú si budem dávať pozor na takomto fóre. .... Asi máš nejaký komplex alebo čo keď potrebuješ na takejto banálnosti zhadzovať ľudí.
Musíš si vytvoriť osobnú rezistenciu, tieto veci okolo teba musia len preplávať.
Z princípu sa pičuje na homosexuálov, z princípu sa pičuje na aktivistov greenpeace, na politikov (hoci niekedy oprávnene, ale aj keby tam bola matka Tereza, tak by sa na nu pičovalo) , na starostov, na športovcov, na inteligentných ludí , na bežných ludí , na starých ludí, prosto na každého sa dnes pičuje z princípu.
Cielavedomý človek sa zameriava na sympatizantov, nikolif na odporcov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
1. ide o politickú stranu a politické hnutie, o organizáciu zriadenú na zárobkovú činnosť alebo na zabezpečenie riadneho výkonu určitých povolaní, alebo o cirkev a náboženské spoločnosti,
2. stanovy nie sú v súlade so zákonom,
3. ide o nedovolené združenie,
4. ciele združenia sú v rozpore s požiadavkami zákona (§ 5).
nie je to tvoje v rozpore 1. bodom?
A oprávanených..... , lebo dôveru si treba získať. Zadarmo sa nedostane.
A pokial ide o tých ludí, čo kritizujú len z princípu, tak to je tu len pár konkrétnych jedincov, a ver mi.... nejde o dva krát inteligentné tvory.
Zaoberať sa nimi je strata času a energie.
Z princípu sa pičuje na homosexuálov, z princípu sa pičuje na aktivistov greenpeace, na politikov (hoci niekedy oprávnene, ale aj keby tam bola matka Tereza, tak by sa na nu pičovalo) , na starostov, na športovcov, na inteligentných ludí , na bežných ludí , na starých ludí, prosto na každého sa dnes pičuje z princípu.
Cielavedomý človek sa zameriava na sympatizantov, nikolif na odporcov.