asi v 10 omylom...bola u nas navsteva, babka porozlievala vodku a ja som si myslela, ze to je mineralka...myslim, ze som sa pogrcala, lebo som to...exla
prvykrat najebany som bol asi na znameho oslave z hltu slivovice ked som mal 7-8 rokov, ale likery a sampanske som pil mozno skor. prvykrat zase za ucelom byt najebany a poriadne, tak to som mal 15. no a dnes som najebany pravidelne, a to kazdy den ked viem ze nebudem soferovat
no pravidelne som zacal pit tvrde v 16-stich...v 17-18 som to brutalne prehanal a grcal som parkrat v 18 a odvtedy som si uz daval pozor a teraz tvrde uz pijem len raz za par mesiacov ale pivo a vino mozem aj stale
12 mi dal sa mi zda otec chlipnut trosku z piva a vina, ale nechutilo mi to a v 14 som sa prvykrat opil alebo v 15? neviem uz, ale nepijem skoro vobec alkohol iba pivo a vinko, tvrde moc nemusim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
opity.. 12 ale to bolo z recesie..
a inac v 14 som bol dost..a riadne v 15