Keby ste sa zaľúbili do mladšieho chalana a každý by sa vám vysmieval . Neviem je mi to strašne ľúto. Každý ma najprv dával s ním dokopy aby som s ním chodila a teraz ked sme spolu uražky a výsmech sú na každom rohu . Prosím poradte ak máte nejaké skú
moja kamarátka chodila s mladším chalanom asi 2 roky (keď ona maturovala, tak on bol stále druhák, akurát že my sme boli na osemročnom), ale srandičky sme si z nej robili stále, popichovali ju, že má zajačika a všelijaké nechutnosti sme jej predostrierali, ale nemám pocit, že by sme ju urazlili alebo tak, ona sa na tom smiala s nami, aj on..
neviem, tu budú problém asi tí kamaráti, nemyslíš? proste keď sa ti smejú za takú koninu, daj im jasne najavo, že ti to vadí a ak s tým neprestanú, prestaň sa s nimi baviť.
je to tvoja vec, nikoho do toho nic nie je... ked sa mne smiali, tak som im zakazdym povedala,ze mi dlhsie vydrzi... alebo ze taky mlady je v posteli este poriadne naruzivy ^^ kazdopadne im to zavrelo usta a viac neprovokovali
nikdy by som nechodila s mladsim. mladi chlapci rychlo menia nazory a moze sa ti lahko stat, ze ta coskoro odkopne bez vysvetlenia a dovodu alebo ta vekom vymeni za mladsiu. ale mozno sa mylim a budete spolu az do smrti, kazdy pripad je individualny.
Čo ja viem,ak sa ti páči a je ti s ním dobre,tak sa vyser na ostatných...môžu ti len závidieť,že si si mladého namotala. Nejaké názory okolia by som neriešil,pokiaľ si s ním spokojná atď.
Ty už si aká celebrita, keď sa zaoberajú vašim vzťahom? Doveď to do dokonalosti a rozdávaj vašu spoločnú fotku aj s podpisom....Žiadna hviezda predsa nerieši názory fanúšikov. Trendy udávaš ty, oni ta majú len slepo obdivovať.
jeb na to, ak ho máš rada ... proste baby sú také podpichovať budú, no nenechaj sa odradiť .. ja som teiž chodila s mladším a zajačikovia sú eňo-ňuňo náhodou
nechápem, čo všetci majú problém s tým, keď sa niekomu páči, alebo niekto chodí s mladším.. (facepalm) pokiaľ sa majú radi a ten mladší nie je idiot, je to v pohode..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
neviem, tu budú problém asi tí kamaráti, nemyslíš? proste keď sa ti smejú za takú koninu, daj im jasne najavo, že ti to vadí a ak s tým neprestanú, prestaň sa s nimi baviť.
si si istá, že to neberieš veľmi vážne? alebo to rovno povedz im, že ti to vadí, nehovor to nám
Daj si facku.
Ja som mladšieho mala a časom mi to začalo vadiť v určitých veciach.