ahojte ludia... prosím vás, používa tu niekto firmu » www.lyoness.net/... ?? moja sestra sa tam totiž teraz zaregistrovala a nevie si to vynachváliť... nie je to náhodou MLM marketing alebo nejaka pyramída, však? ľudia čo to poznáte, prosím, vyjadrite s
ofc ze je to pyramida, musis zhanat pod seba ludi za ktorych mas peniaze a blablabla.... ale neni to take extra skodne ako ine pyramidy podla mna ono by to vedelo byt aj dost vyhodne akurat ak chces platit napr v Tescu neda s aplatit priamo kartou ale treba kupovat take poukazky trapne, mame to obcas kupujem tak viem mne by sa s tym nechcelo serkat
@toxo REDBULL zacinal ako MLM teraz je to normalna firma ktora si obsadila trh, AMSLICO to iste....a este vela dalsich o ktorych by ta to ani vo sne nenapadlo
Ono MLM zlé nie je, zarobiť sa dá, no toto je podla mňa blbosť... Ako nehovorím, že nezarobíš, no ten čas a snahu, ktorú tomu budeš venovať, by si mohla využiť aj lepšie.
@1@2@3@4@5@6 - označil som vás niektorých aby ste ostali v hre ale aj tých čo nemajú tušenia čo píšu
v prvom rade Lyoness je MLM v druuhom vďaka Bohu, že to je MLM a v treťom prípade existuje dosť podstatný rozdiel medzi MLM a Pyramídovou hrou, stačí použiť dve veci. Rozum a internet.
dá ti niekto peniaze na ruku, že nakupuješ? Dá ti niekto peniaze za to že nakupujú tvoji kamaráti? dá ti niekto peniaze na ruku za to že v saudskej arábií si niekto kúpi fľašku vody? má to zmysel ak tak spraví jeden človek? asi nie a ak tak spraví 4 milióny ľudí?
stavebné, záhradné potreby, elektro, potraviny (ak nežiješ zo slnka), športové potreby - to všeto má svojích odbertaľov a na dennej báze ..
nemyslím že to je zlý nápad. Napadnúť to mne .. aj ja jááj daj mi jednu vec čo je na tom zlá
neplatíš za to nič ak to máš a nevyužiješ nezlpatíš nikomu penále .. ak nakúpiš máš ak nenakúpiš nemáš peniaze ako doteraz .. tshe, po nápad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» organokava.sk/...
p.s. tolko o mlm
v prvom rade Lyoness je MLM v druuhom vďaka Bohu, že to je MLM a v treťom prípade existuje dosť podstatný rozdiel medzi MLM a Pyramídovou hrou, stačí použiť dve veci. Rozum a internet.
dá ti niekto peniaze na ruku, že nakupuješ? Dá ti niekto peniaze za to že nakupujú tvoji kamaráti? dá ti niekto peniaze na ruku za to že v saudskej arábií si niekto kúpi fľašku vody? má to zmysel ak tak spraví jeden človek? asi nie a ak tak spraví 4 milióny ľudí?
stavebné, záhradné potreby, elektro, potraviny (ak nežiješ zo slnka), športové potreby - to všeto má svojích odbertaľov a na dennej báze ..
nemyslím že to je zlý nápad. Napadnúť to mne .. aj ja jááj daj mi jednu vec čo je na tom zlá
neplatíš za to nič ak to máš a nevyužiješ nezlpatíš nikomu penále .. ak nakúpiš máš ak nenakúpiš nemáš peniaze ako doteraz .. tshe, po nápad