podla mna na doma pre bezne pouzitie rucny, ale kvalitny aby sa dala velmi presne nastavit hrubost mletia.
ak elektricky tak freshovy lebo ked si mas mliet do zasobnika a bude to tam den stat tak ta kava uplne straca na kvalite. teda neviem no mozno sa to da dobre odhadnut a namliet si len tych 7g neskusala som to, kazdopadne tie freshove su mega drahe
Ak si kavofil, tak spravna volba je mlyncek, ktory na mletie pouziva mlecie kamene, cim vacsie tym lepsie...cenovo dostupne mlycenky s mlecimi kamenmi su prave tie rucne. Elektricke su o dost drahsie, vacsina kavofilov pouziva Gaggia MDF. Ja pouzivam Krups GVX242, tiez pouziva mlecie kamene aj ked dost malicke. Ale pre mna splna svoju ulohu az az. Mlynceky s cepelami ti nerozomelu kavu na rovnaku hrubku (pri espresse dolezite mat nastavene spravnu hrubku), hrubku regulujes skor casom, plus trenim o nadobu sa pomleta moze kava trochu spalit co je minus pre jej aromu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
elektricky je viac pohodlny, lebo nemusis sa narobit a rucne to trva ovela dlhsie.
ak elektricky tak freshovy lebo ked si mas mliet do zasobnika a bude to tam den stat tak ta kava uplne straca na kvalite. teda neviem no mozno sa to da dobre odhadnut a namliet si len tych 7g neskusala som to, kazdopadne tie freshove su mega drahe
mlyncek na kavu
a vrece kavy (nepomletej, aby som vyuzil mlyncek)
ale ozaj dost blby chrobak do hlavy, asi si zakazem inetrnet lebo neustale zistujem ake uzasne veci potrebujem
Aha... elektroniky na moje auto...
aha... autobateria....
a pozri na tento NTB...
a čo je toto.... JEEEEEJ HOVNO, MUST HAVE !!!