nedavno ma zaujali Archage a Wildstar, tieto zatial su len v beta verzii. momentalne sa chystam skusit Scarlet blade.
odohrane mam dlhy cas Lineage 2 kde v sak NCSOFT totalne pokazil tuto hru s jeho updatami
@magick55 ako co . presiel som v podstate z wotlk na pandariu, takze niektore veci su obrovska zmena. z niekolkych veci som uplne nadseny, z inych zase naopak. ale 100% funkcnost vsetkeho zatial prevysuje to, co sa mi nepaci
Tu je tak malo MMO hračov? ja práve že MMO žáner milujem najviac
Inak hrával som strašne veľa MMORPG hier (ani nevypisujem bo by som si nespomenul na všetky názvy).. ale najviac ma bavila doteraz TERA.. a tiež sa teším na ArcheAge si tam zrobím loď a budem pirát
@magick55 jj. to ulahcenie urcitych veci aj mna serie ale inac je to zatial v pohode. kym expim, nejak to nevnimam. a navyse, napriklad to s tym, ze spelly sa ti automaticky zvysuju s lvl a nemusis ich kupovat je celkom fajn. od vanilly do wotlku som musel (ak nepocitam to, ze na maine som mal 30k g stale vylootovat cely trash, chodit s prepchatymi batohmi a setrit kazdy copper na nove veci. takto je to imho intuitivnejsie a clovek sa sustredi na hru, expi a spelly sa mu otvaraju automaticky. to, ze som poslednych par hodin nemusel ani raz cestovat niekde do hlavneho mesta a cely cas len expil mi dalo omnoho lepsi pozitok z hry, ako furt premyslat nad tym, ze aha, teraz musim ist do darnassusu a kupit spelly alebo lootovat vsetko rad radom, lebo nebudem si moct nic dovolit.
@magick55 ja si profesie robim vzdy az ked dokoncim najvyssi/celkom vysoky level, nech ma neotravuju mobovia. tak ich zabijem na ranu a mozem si tazit/skinovat/zbierat
ja som expenie tiez neznasal, ale teraz co expim, mam uz tusim 250q achiev, islo to vsetko uplne rychlo. a hlavne to, ze vsetko funguje ako ma, jednotlive npc medzi sebou interaguju, vsetko je uplne epicke atd teraz som robil q chain v darkshore, kde sa malfurion snazi udrzat pevninu, aby sa neroztrhla a nepotopila, bol som zvolavat jednotlive postavy, thesseru z green dragonflight, nicil som twillight drakes z jej chrbta, predtym komplet celu liniu q v gilneas za worgenov. uplne si to vsetko vychutnavam a citam kazdy jeden riadok vsetkeho
@skillet wow nebolo najlepšie mmorpg ani v dobe keď vyšlo.
wow je (a aj v dobe vyjdenia bolo) dokonca úplne podpriemerné aj vrámci celej širokej kategórie RPG, offline ako aj online.
"prečo?"
@valki vacsina private serverov su bud H5 alebo interlude, malo co byva nieco ine
Inac co sa tyka TERY, urcite odporucam hrat radsej na americkych serveroch ktorych publisher je Enmasse nez na EU serveroch ktore su pod Gameforgom. Je to sice za cenu vyssieho pingu (o cca 100 viac) ale vsetky klady to lahko vykompenzuju (omnoho viac eventov, skorsie updaty, GMka ktore v EU takmer neexistuju, support ktory aj nieco vyriesi, banuju hackerov/botov/wintraderov/scamerov, vacsia komunita, lepsia a vybalancovanejsia ekonomika, lacnejsi cash shop, lepsi elite status - mesacna subscribcia, stabilnejsie servery - menej lagov, kratsie maintenance a mnoho dalsich veci ktore ma zrovna nenapadli ) Keby neco hram na Mount Tyrannas, nick Zahi.X
ja som sa po dlhom case vratil k runescape... celkom sa tam zlepsila grafika a pridane su nove veci... aj ked, hnusi sa mi co sa stalo s mapu, ale... je to taka nostalgicka vec
@magick55 mainy mam thilei a thilarian. ale asi ma nebudes poznat. Posledny rok aj nieco som sa tam logol na 3 minuty, nech mi nezmazu acc a to bolo vsetko.
@mefistofel to ti poviem až keď budem zas mať chuť a čas hrať @zerone to je možné, keďže som tú hru ešte osobne nehrala, neviem posúdiť
len ten prvý dojem z postáv a tak celkovo ma upútal
@magick55 jj, maga som len dal na 80, dal si gear za honory a koniec. dk som mal 2300+ areny, mam tam asi polovicu wf gearu + wf doplnky, ale kym som si nasporil na vsetke veci, kamos prestal hrat, lebo sa mu trebalo ucit do skoly a potom ho to preslo uplne
@magick55 mm, tak nvm. ale kebyze mas holadina a si bez teamu, mozno by sme po statniciach mohli zajst aspon na 1800 my sme to vtedy strasne rychlo vyhodili hore a ked kamarat odisiel, uz sa mi body usli len na headu, zbrane a ruky
@trdelniiiq len sh priasta mam ktorého v pvp ovladam... Ale s retrinou som dal na 1850...tak snáď by to nebolo až tak márne combo..aspon chestu by som rad dal už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Problem solved
Mám tú hru a nehrám ju. Nepáči sa mi to veľmi. Chýba mi tam "immersion effect". Všetko je to príliš umelé a príliš gýčové podľa mňa.
Inak hrával som strašne veľa MMORPG hier (ani nevypisujem bo by som si nespomenul na všetky názvy).. ale najviac ma bavila doteraz TERA.. a tiež sa teším na ArcheAge si tam zrobím loď a budem pirát
btw. najviac neznášam expenie
ja som expenie tiez neznasal, ale teraz co expim, mam uz tusim 250q achiev, islo to vsetko uplne rychlo. a hlavne to, ze vsetko funguje ako ma, jednotlive npc medzi sebou interaguju, vsetko je uplne epicke atd teraz som robil q chain v darkshore, kde sa malfurion snazi udrzat pevninu, aby sa neroztrhla a nepotopila, bol som zvolavat jednotlive postavy, thesseru z green dragonflight, nicil som twillight drakes z jej chrbta, predtym komplet celu liniu q v gilneas za worgenov. uplne si to vsetko vychutnavam a citam kazdy jeden riadok vsetkeho
wow je (a aj v dobe vyjdenia bolo) dokonca úplne podpriemerné aj vrámci celej širokej kategórie RPG, offline ako aj online.
"prečo?"
lebo je to glorifikovaný farmville.
Inac co sa tyka TERY, urcite odporucam hrat radsej na americkych serveroch ktorych publisher je Enmasse nez na EU serveroch ktore su pod Gameforgom. Je to sice za cenu vyssieho pingu (o cca 100 viac) ale vsetky klady to lahko vykompenzuju (omnoho viac eventov, skorsie updaty, GMka ktore v EU takmer neexistuju, support ktory aj nieco vyriesi, banuju hackerov/botov/wintraderov/scamerov, vacsia komunita, lepsia a vybalancovanejsia ekonomika, lacnejsi cash shop, lepsi elite status - mesacna subscribcia, stabilnejsie servery - menej lagov, kratsie maintenance a mnoho dalsich veci ktore ma zrovna nenapadli ) Keby neco hram na Mount Tyrannas, nick Zahi.X
@zerone to je možné, keďže som tú hru ešte osobne nehrala, neviem posúdiť
len ten prvý dojem z postáv a tak celkovo ma upútal
thilei sa vola, neviem preco to nenaslo
» armory.project-nemesis.cz/character-sheet...
Aj mňa. Preto som to skúsil. Ale fakt nič moc.