@torpedo08 MMORPG = Massively Multiplayer Online Role-Play Game... je to proste ten typ hier kde si založíš postavu ktorú si väčšinou sám poupravuješ (meníš účes, tvár atd), potom si vyberieš "triedu" (class.. a v niektorých hrách sa da vybrať aj rasa) a následne plníš úlohy a tým leveluješ a stávaš sa silnejší, chodíš arénky, raidy, dungeony atd.. Máš tam guildu a tak snáď stačí takéto stručné vysvetlenie
Dobrá MMORPG na scéne momentálne neexistuje, wowko a archage (aj keď waudee má pravdu dosť) ešte ako tak ujde a ani gw2 nie je od veci ale tak čo ti poviem...
@kittan mna celkovo zacali rpgcka nudit, tera je jedna z mala co si raz za cas zahram a zatial som pocula len samu chvalu aj od ostatnych ludi + na vacsine rebrickov o naj mmorpg je tera na prvom mieste a sice ja nie som nejaky big fan, ale aj tak nechapem ako moze byt podla teba o nicom a zaujimalo by ma co je potom pre teba o niecom
Tu máš zoznam free hier na Steame, väčšina z nich sú MMORPG. Celkom podarené sú Lord of the Rings Online alebo Neverwinter.
V češtine sotva nájdeš niečo poriadne okrem browserových srandičiek » store.steampowered.com/genre/Free... to Play/
@nicolkaa O ničom je asi zato že sa tam musíš trepať vkuse dopredu. Proste jak keby vkuse sa musíš levelovať lebo vraj všetko začína na 60lvl.. A aj tak väčšina ľudí na 60lvl zoženú Gear a končia alebo začnú od znova ak ich to moc bavilo + Questy sa tak moc opakujú že ma to po čase neskutočne nudilo.. v Dungeonoch všetci chcú všetko a je im jedno či to je na ich class alebo nie
A mal som v tej hre 2 postavy na 45 a 46lvli + po chobot postav čo som naexpil tak po 10levelov lebo som mal rád tú farebnú začínajúcu oblasť. Ale vidíš TERA bola kedysi na štýl WoWka.. musela si zaplatiť aby si hrala.. a každý kto si to zahral už nechcel platiť tak to dali F2P
Pri tom taký ArcheAge je o niečom! Expíš si postavu a hocikedy chceš môžeš ísť napr na nákup na Mirage Island alebo sa tam môžeš ísť povoziť na autíčkach, lodiach.. Ak máš dobrú guildu tak spolu postavíte loď a pirátite ostatných hráčov čiže PvP na oceáne.. tiež tam sú v oceáne aj mobovia ale pomenej ale je tam aj Kraken a ten je už celkom hardcore
V hre zbieraš také akoby credity "gilda star" sa to vola a za to si môžeš kupovať lode, autá alebo kľudne aj dom.. dom si postavíte niekde v krajine a máte Guild House my sme tak stavali a sme museli prenášať potrebné veci na stavbu (ta postava nesie taký balík na chrbte akoby)..
....proste je tam toho strašne veľa a už teraz som sa tak rozpísal že neviem či to vôbec niekto dočíta.
@klaudiqaaa no v tom súhlasím že je lepšia než Aion a Perfect World ja sam som TERA hral možno rok s prestávkami a povedal by som že to je možno lepšie aj než NeverWinter ale proste je to po čase dosť nuda.. veľa hráčov to prestalo baviť kvôli tomu že tie Questy sú strašne stereotypné a expí sa tam celkom pomaly.. kedysi som na jednom servery bol v guilde s 234 hráčmi a akoby všetci prestali hrať či čo.. proste jak mrtvá guilda nikto tam neni online okrem tej mojej postavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Po Česky poznám len shity samé.. Napr Metin2 a 4Story.. ani neviem či sú nejake dobre české MMORPG.
Ale keby si chcel poriadnu MMORPG tak si počkaj na ArcheAge Open Betu..
taká ťažká angličtina to nie je
V češtine sotva nájdeš niečo poriadne okrem browserových srandičiek
» store.steampowered.com/genre/Free... to Play/
A mal som v tej hre 2 postavy na 45 a 46lvli + po chobot postav čo som naexpil tak po 10levelov lebo som mal rád tú farebnú začínajúcu oblasť. Ale vidíš TERA bola kedysi na štýl WoWka.. musela si zaplatiť aby si hrala.. a každý kto si to zahral už nechcel platiť tak to dali F2P
Pri tom taký ArcheAge je o niečom! Expíš si postavu a hocikedy chceš môžeš ísť napr na nákup na Mirage Island alebo sa tam môžeš ísť povoziť na autíčkach, lodiach.. Ak máš dobrú guildu tak spolu postavíte loď a pirátite ostatných hráčov čiže PvP na oceáne.. tiež tam sú v oceáne aj mobovia ale pomenej ale je tam aj Kraken a ten je už celkom hardcore
V hre zbieraš také akoby credity "gilda star" sa to vola a za to si môžeš kupovať lode, autá alebo kľudne aj dom.. dom si postavíte niekde v krajine a máte Guild House my sme tak stavali a sme museli prenášať potrebné veci na stavbu (ta postava nesie taký balík na chrbte akoby)..
....proste je tam toho strašne veľa a už teraz som sa tak rozpísal že neviem či to vôbec niekto dočíta.