po tom, co som pred tyzdnom prezival s pavukom v izbe mam zas problem...sedim si v obyvacke, ze si idem pozriet dvd, kludne si sladkost rozbalim, spokojne si zapnem film, zahryznem sa do cokopiskotov, iba ked mi pred ocami preleti to take co vyzera ako 10
pocuj ty sa citis takto dobre? prestan lamentovat zober mucholapku a zabi to. po pripade pouzi reid ci co aj na muchy to je aj na komare a neublizi ti to. to mi ver.
Vcera, mala som vypnute svetlo v izbe a zapnuty notebook. Tolko musiek co som si na obrazovke pozabijala, to snad ani mozne nieje. Aspon 10. Svine a potom sa cudujem, preco mam cely monitor zakakany.
ale co uz, vezmem deodorant, ktorym som ustriekal toho pavuka a idem nejak s biedou ten film dopozerat, aj ked pochybujem, ze z toho filmu budem nieco mat...
ja som včera kukala telku na chate a nechcela mi dať pokoj osa... babka sa stále vypytuje čo vybehávam z izby... po mojom priznaní ju šla zabiť..wrrr ta osa bola protivná
lol ano toto sa mi stalo minule v kupelni, pisala som o tom blog a vcera som nasla v kupelni dalsieho, po par neuspesnych pokusoch som ho umlatila prazdnou plastovou flasou nenavidim komare
Ja si už od začiatku teplých dní neotváram na noc okno,lebo tá háveď nechutná vraždiaca tam má siete a len čaká na to aby sa mi priplazila do postele. Radšej zomriem na nedostatok kyslíka,ale pavúka nestrpím!
@14 - to som nevedel, ze je to samec komara...ja, ze je to taky druh muchy, co sa na komara podoba...teraz sa toho budem bat este viac a je mi jedno, ze mi to neublizi
@tysha : minuly rok mi namontovali sietku na okno..takze sa vyspim aj s kyslikom Len horsie je, ze balkon nechaju otvoreny, a tadial chodia tie nechutne obrovske zelene kobylky
vy ste zliiii sak tento samcek nic neurobi, ja to vzdy vezmem na ruku a odnesiem ho von este sa aj porozpravame aj ked okrem tych samiciek komarov co stipu zachranujem kazdy hmyz, lebo pri mojej mame ich caka ista smrt
Podobne, podobne. My máme dokonca drbnutého suseda, ktorý sem chodí pred a po zime, tak je u neho vééééliká tráva. A tam všetok ten humus. Ale sme si tento rok dali urobiť sieťky. Už je to lepšie.
@28 - tieto nocne motyli su vobec asi najhorsie, co sa moze v izbe vyskytnut...ked tu mam nocneho motyla, tak ho zabijam tak 3 noci = tak 3 noci nemozem spat...ono problem je v tom, ze nocny motyl sa akosi ludi moc neboji a pusta sa do mna a kedze sa ho bojim ja, tak som v nevyhode oproti nemu, a dalsi problem je, ze ked zasvietim, tak zalezie kdesi do kuta a vyjde, az ked je nejaky cas zhasnute...cize to chce velke umenie zbavit sa nocneho motyla...
repelent je zakladna zbran- ja mam aj 2.ale tak ked je to fakt velke a nedostihnutelnee,tiez utekam z obyvacky do svojej izby.de mam pekne krasne siitko na okne a nikdo mi tam nechodi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To zabi,nie?Ci sa toho bojis?
Ja ked uvidim mravca tak zacnem vrieskat nech ho niekto zabije,chudaci susedia.
Takze to ze pojdes na psychiatriu si nemyslim
A neklam ze to bolo pred tyzdnom!
a teraz, u babky, plno komarov, tak sa na noc pekne striekam repelentom a potom sa cudujem, ze z coho kycham celu noc
Ja si už od začiatku teplých dní neotváram na noc okno,lebo tá háveď nechutná vraždiaca tam má siete a len čaká na to aby sa mi priplazila do postele. Radšej zomriem na nedostatok kyslíka,ale pavúka nestrpím!