@hetfield viem, že to je ich najväčší hit. ale mňa české kapely tohto typu nikdy nelákali (rovnako ani Buty, Budoár staré dámy...), je to na mňa málo živelné. takže sa mi páči len tento jeden song. (ale privriem oči, keď si to kolegyňa púšťa v práci )
@hetfield ale stále to nemá pre mňa také TO, čo by bolo pre mňa. a vlastne ani pesimizmus veľmi nemusím. neviem, jednoducho na mňa pôsobia znudene a je mi jedno, či je to optimistické či pesimistické, v konečnom dôsledku. (tým "tohto typu" som myslela tie české kapely, ktoré sú založené na textoch a spievajú akoby ich k tomu nútili a ledva cez zuby bez akéhokoľvek nadšenia)
((plus nechcem ti diskusiu meniť na diskusiu o českých kapelách, len chcem ukázať, že čo mám z českého prostredia radšej... čo je pre mňa dostatočne živelné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@blacktears ja som na nich bol pred mesiacom a tiez som bol nadmieru spokojny
((plus nechcem ti diskusiu meniť na diskusiu o českých kapelách, len chcem ukázať, že čo mám z českého prostredia radšej... čo je pre mňa dostatočne živelné
toto je moja silno obľúbená od nich. Páni z Mňágy sú správne máničky a veľkí džentlmeni vo veku mojich rodičov!