Ani aj nechcem tešila som sa že mám konečne normálny rozvrh ale piča francúzštinárka nechce chodiť celý týždeň do roboty takže mám v utorok 10 hodín s jednou voľnou a v stredu 9 hodín bez voľnej ako mište,.....
@sugy1 tak na co sa sem jebes,ked sa ti to forum nepaci?? a na keru picu sem volas admina,co to ma vymazat len preto,lebo sa ti to nepaci?? vzdy sa musis ozvat a niekoho zbuzerovat..radsej ani neodpisuj,nie sme zvedavi na tvoje posledne slovo..
10 ročnú povinnú dochádzku máš za sebou nik ťa nenúti ... potom môžeš ísť pracovať ale so základným vzdelaným sa v živote len nadreš lebo budú s tebou zaobchádzať ako s handrou a keď si nájdeš takú prácu ako ja brigádu cez leto, veľmi rýchlo by si si rozmyslela či nechceš chodiť do školy ... pozeraj sa na školu ako na centrum voľného času a o čo sa ti tam bude chodiť krajšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
škola je super.
ale tuším, že aj dojičky kráv musia mať strednú školu
filip
ale chápeš, v piatok pôjdem do školy na 3 hodiny, vo štvrtok na 4 ale utorky a stredy mám zhniť v tej škole kvôli tej jebline