Ahhojte...nasrala ma taka fakt super baba o ktoru som mooc stal..us som myslel ze som za vodou a mam ju..lenze ona si so mna robi pi.u.......uplne dakedy ze fakt supeeer..ale ked si zacne robat bry den so mna tak....a us ma to dost zacina stvat..a aj ked
daj si dve po papuli a pozri sa do zrkadla a povedz som kkt co ineho? vyser sa nanu sakra pouzi rozum to je to co mas horenad nosom alebo co nosis pod ciapkov tak ak tam nieco mas samoska.
autora som nechel urazit, malo to vsetko dobry umysel!
poslat ju dpc s prepacenim a povedat si ja som fajn chalan mam na lepsie baby ako na tu hentu chuderu co si zo mna robi bry den a je to tak.. clovek kery si robi haluz s inych je chudak !!!!
mno..ako wdaka za radi..a inac keby ste ju poznali ta by ste vedeli pleco je taka super..ale fakt..asi musim jebat nanu..a inac s tym zrkadlom...to som us urobil...a ne raz...a tie facky skusim
Tak ale ked je taka super preco si robi s teba srandu?Urob to ty jej par x a dost poriadne a potom zistis ci sa jej to bude pacit a jake jej to bude...a ked nebude chapat jej to pekne vysvetli nech sa uvedomi..
oki ludia ..moc vam dakujem setkymmm us som sa uvedomil a jebal na nu :....bo ma nes tak vytocila a ojebala...a s tym super..som sa asi pekne sekol ....kujeem wam mooooccccc
ludia sak vy ste vadni, akonahle niekto prida daku diskusiu, ne aby ste mu normalne poradili ale ho musite roznosit vzdy....sak ak mate urazat dak radsej nepiste nic!!
a brankooo: je to dost tazke ked ti clovek co ho mas rad robi take veci......ale je fajn ak chapes ze asi nebude taka uzasna....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
autora som nechel urazit, malo to vsetko dobry umysel!
Keď je taká jednoducho nestojí za to,aby si sa pre ňu trápil,ale je to väčšinou tak,že sa trápime pre tých,ktorí nám najviac ubližjú
Tak ale ked je taka super preco si robi s teba srandu?Urob to ty jej par x a dost poriadne a potom zistis ci sa jej to bude pacit a jake jej to bude...a ked nebude chapat jej to pekne vysvetli nech sa uvedomi..
a brankooo: je to dost tazke ked ti clovek co ho mas rad robi take veci......ale je fajn ak chapes ze asi nebude taka uzasna....