JUJ TU CLOVEKA IDU ODSUDZOVAT AKO PISE NENI TO JEDNO?AK SA MA NIEKTO POKUSI NAHNEVAT THAK ZIAL SA TO NIKOMU NEPODARI..HE JA VTIPNA OSOBAA SI MOZEM PISAT AKO CEM A CO CHEM A KAZDEMU JE DO TOHO VELKEEE HOVNO .D
Ľudkovia sem ani nepíšte.Toto je iba strata času.Kurva tak načo sem píšeš a chceš aby ti niekto odpovedal keď sa to nedá čítať?????????Ja vtipny tiež vieš?Sa rehocem tvojej sprostosti
Počuj jedna vec je písať si jak chceš, či už píšeš taq, wážne alebo že nás looobiš, ale druhá vec je písať príspevky zrozumitelne....veď ja osobne som hovno pochopil z toho čo si chcela povedať takžeeee:
píš si ako chceš, ale nech je to aspoň zrozumitelné
foxynuska18, nic v zlom, ale neverim, ze mas 18. A ak aj hej, tak mas isto doma nejaky papiet, ze si neni uplne v poriadku (čítala som aj tvoje ostatne fora)
kedze mentalna uroven tejto uzivatelky sa pohybuje na urovni absolutnej nuly (cca -272 C celzia), nema zmysel sa k nej vyjadrovat a odporucam uplnu ignoraciu.
Foxynuska18, fakt si ma pobavila, asi natom bude niečo pravdy, že si vtipná osoba
A velké hovno mi do toho zial neni, lebo ja si na teba svoj nazor vyjadrit môzem... A z toho, co som si od teba prečítala, mi vycházda len jedno. Ze si neni zial normálna.
Ta bavi ked sa strapnujes? ked chces zaujat tak si musis vybrat ten najprimitivnejsi sposob? by som ti otrieskala klavesnicu o hlavu.. radsej sa realizuj normalnejsim sposobom..
Píš si, čo chceš, ale nečakaj kladnú odozvu, keď to bude o ničom. Alebo požiadaj Tomáša, nech ti tvoj blog nezverejňuje. Alebo si ho píš hocikde inde len nie tu. To je najľahšie.
foxynuska snazis sa byt vtipna a ze ich tu mas vsetkych na haku, ale vyznieva to úplne inak. Si prečítaj po sebe, čo si napísala a skús sa nad sebou zamyslieť.
ja sa smejem z tvojho nicku (dosť lacne vymyslený) a to stačí, aby som odtiaľto odišla, lebo už si nechcem ozvraciať klavesnicu...
otrasné...take malé piskaté deti, vedia piskovať cez net, ale učiteľovi zoči dooči skús, moja, vyplaz mu jazyk, a potom buď hrdinka ako ja, mne sa to podarilo trikrát
lacné nicky, lacné mozgy, lacné nápady, lacnenickštetky a nickgayovia:/
Tato pica co zalozila diskusiu nemoze mat ani 14,bo 14rocne takto prijebane nepisu Fakt jebnuty clovek toto.A zase dalsia diskusia kde neni ocom diskutovat,jedine o prijebanosti tej osoby.
Ja raz nepochopim jednu vec. Dakto si vytvori novy nick...chvilu pise a tak(cil neratam dake mladsie baby/chalanov, ktori si vytvoria nick a napisu daco take, akoze ci je do nich daky chalan/bab a pod...to uz berem s takou rezervou a sa nad tym len pousmievam )...ked ma zopar prihlaseni, vytvori si diskusiu a tam sa len postazuje, ze preco hento a ono...a povedzte mi dakto, preco sa tak hovadia pred nami a vytvoria si tak u nas zle meno????...ja to nechapem, bolo t tu stokrat a nikto sa nechce poucit (mudro) z druhych chyb, ale eln zo svojich...ach jaj...
NO TAKTOO..TOTO FORUM MA NAAZOV..´´CO MA NASRALO´´..NEE??=DD TA PRECO BY SI NENAPISALA..ZE JU NASRALO, ZE NEJAKI POSAHANI CHUDACI..KRITIZUJUU..KED NIEKTO PISE S CAPS LOCKOM, ABO UZIIVA NEJAKE SLANGOVE VYRAZY..A TAAK.. CIZE MYSLIM, ZE TO NEEM MOC ODVECI..LEBO JE TO FAKT PICOVINA..KED NEKTO REESI TAKE KOKOTINY OHLADOM STYYLU PIISANIA..A OCIVIDNE JU TO SERE..AKO AJ MNAA..HEEJ..TAKZE TO ZODPOVEDA S TYYM NAZVOM FOORA..´´CO MA NASRALO´´ NEE??=DD
TO HAHAHAHA MALO BYT SKRZ TVOJ VEK A TO CO SI PISAL..ZE ANI 14-TKY NEMOZU BYT PRIJEBANEE TAK AKO JE ONA..VEEEES..A SAAM MAAS TOLKOO..=DD
KED SI TAK VEZMES..KOLKO Z DISKUSII Z FOORAA..SU K VECI..ABO ASPON NA UUROVNI??=DDDD VEEEEEELMI MAAAALOO..ANI KALKULACKU NETREBAA..BO JE ICH BIEDNEE MAALO=DD
MNO AKO TO TU CITMA HALUZ..TU SI CLOVEK DELA PRDELA ONI MU NATO NASKOCIAA DD HALZU MNO CO MMA K TOMU DODAT..BAVIM SA NA TOM VEELMI DOBERE.PRECO BY SOMALA PISAT NA BIRDZ PRAVDU?EH TU SI KAZDY S KAZDEHO DELA PRDEL PREOC NEM JAA DDDD JEEZIS AKZOE FAKT HALUZ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
píš si ako chceš, ale nech je to aspoň zrozumitelné
Píš si ako chceš ale ďaleko sa nedostaneš
Jezis, no fakt, ze ta to bavi vobec vypisovat taketo kraviny... typek ma uplnu pravdu
to malo byt odo mna
Foxynuska18, fakt si ma pobavila, asi natom bude niečo pravdy, že si vtipná osoba
A velké hovno mi do toho zial neni, lebo ja si na teba svoj nazor vyjadrit môzem... A z toho, co som si od teba prečítala, mi vycházda len jedno. Ze si neni zial normálna.
A aj ja zostávam s pozdravom
otrasné...take malé piskaté deti, vedia piskovať cez net, ale učiteľovi zoči dooči skús, moja, vyplaz mu jazyk, a potom buď hrdinka ako ja, mne sa to podarilo trikrát
lacné nicky, lacné mozgy, lacné nápady, lacnenickštetky a nickgayovia:/
TO HAHAHAHA MALO BYT SKRZ TVOJ VEK A TO CO SI PISAL..ZE ANI 14-TKY NEMOZU BYT PRIJEBANEE TAK AKO JE ONA..VEEEES..A SAAM MAAS TOLKOO..=DD