lebo toxicki kokoti
doteraz som neprekonala traumu a nechodim v normalkach nic ine ako supporta
este aj v arame ma jeden kokot zacal urazat a potom ma este aj reportol, sak preco ne
@hoperpohroma toxic komunita :/ na EUNE keď som hral tak stále "mid or feed" a podobné.. nonstop flame a hate.. sa nedalo soloQ hrať.. síce neviem ako to bolo pri vyšších rankoch, ale GOLD/SILVER kde som sa pohyboval, bola katastrofa.. "pray for BRONZE"
LoL- veľa sprostých ľudí po kope tam je.... ale neviem jak vo vyšších rankoch to je lebo som sa tam nedostal. Nie kvôli Poliakom (môj prvý ranked bol s 4 Poľakmi a hrali uplne ppči).. ale kvôli egoistom čo majú pocit že majú v lobby vždy právo dostať akého championa len chcú, že majú právo na všetky killy a neviem čo. Tak som to radšej prestal hrať nemal som náladu sa rozčuľovať
Dota2- super hra len moc dlhé zápasy a je to aj o dosť ťažšie než Lol či Hots. Tiež celkom dosť veľa agresivnych hráčov sa tam nájde ale aj dosť veľa tolerantných ktorý aj keď som im dojebal hru tak nepičovali a boli v pohode...
Hots- moje obľúbené. Lebo sú zápasy dosť krátke (záleží aj od mapky).. zaujímavé mapy ktoré nie sú len o zabijani nepriateľov a hlavne je to tímová hra kde sa nemusím biť o kills so svojimi vlastnými spoluhráčmi lebo máme spoločný team level a nie sú tam itemy.
hots, lebo je tam najlahsie tahat useless retardov. v lolku sa bud nafeedis jak hovado, alebo to proste nepotiahnes. hots sa da tahat prakticky bez ohladu na cokolvek, ibazeby tvoj team nerobil uplne doslova nic okrem umierania. co sa bohuzial tiez stava, ale len obcas.
@ceciak kamo zaprve, slo o princip. za druhe, za to, aby som za inych robil na pocitaci si obvykle pytam 20 e na hodinu, googlenie grafov nieje vynimka.
Dota...Pretože je náročnejšia ako LoL. Nemusíš si kupovať hrdinov. Dlhé fighty, potrebuješ veľa trpezlivosti a rozmýšľania. A keď sa do toho dostaneš, neodtrhneš sa od toho Vlastná skúsenosť
Dota 2 100%
Ja len echapem preco vsetci pisu ze ma dota dlhe zapasy...
Ved ak ju vieš hrat ,tak zápas moze trvat max 40-50minút.nemyslim že jeto až tak
veĺa.no ale každý ma to svoje.a osobne si myslím že LoLko je moc vyčačkane, je tam veĺa efektov a farieb.DOTA 2 4EVER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lebo toxicki kokoti
doteraz som neprekonala traumu a nechodim v normalkach nic ine ako supporta
este aj v arame ma jeden kokot zacal urazat a potom ma este aj reportol, sak preco ne
Dota2- super hra len moc dlhé zápasy a je to aj o dosť ťažšie než Lol či Hots. Tiež celkom dosť veľa agresivnych hráčov sa tam nájde ale aj dosť veľa tolerantných ktorý aj keď som im dojebal hru tak nepičovali a boli v pohode...
Hots- moje obľúbené. Lebo sú zápasy dosť krátke (záleží aj od mapky).. zaujímavé mapy ktoré nie sú len o zabijani nepriateľov a hlavne je to tímová hra kde sa nemusím biť o kills so svojimi vlastnými spoluhráčmi lebo máme spoločný team level a nie sú tam itemy.
inak v lolku si zahras mozno tak v dia, plat 1/2
Inak asi HOTS
btw definuj prosim slovo "neuspesne". ja tiez chcem nieco "neuspesne" skopcit tak, aby to malo 10x vyssiu fanbase nez original..
Ja len echapem preco vsetci pisu ze ma dota dlhe zapasy...
Ved ak ju vieš hrat ,tak zápas moze trvat max 40-50minút.nemyslim že jeto až tak
veĺa.no ale každý ma to svoje.a osobne si myslím že LoLko je moc vyčačkane, je tam veĺa efektov a farieb.DOTA 2 4EVER