Prosím Vás názor o I-phone konkrétne fake je to naozaj až tak hrozný prosím poradte aký má rozdiel od original počula som že sa rýchlo kazí ale tak či niekto s ním nemáte skúsenosti?
@chessur robi aj ano, ale android je trochu na hlavu operacny system proste s tymito mobilmi to ide dole vodou...je jedno ci apple alebo android, najviac s ami na nich paci asi iba internetovy prehliadac a tie hry a aplikacie, este aj prehravac maju na nic a sem-tam sa mi mobil z nicoho nic restartuje
@momoglamorous androida som mal od sony x10, ďakujem, viac neprosím, iPhone mi momentálne úplne vyhovuje, keď už pre nič iné tak pre kvalitu zvuku, len keby nebol taký ťažký
@chessur v takom stokholme nic ine ako iphone ani nepouzivali
aj ta velkost a nepraktickost mi vadi, napriklad, ked si dam hudbu so sluchadiel a potrebujem si takto precvicit choreografie a mobil ide do kapsy a je dost tazky, niekedy mi aj teplaky dolu taha a bojim sa, ze mi vypadne
ale najhorsi je asi to labilne sklo na displeji, padne a uz je rozbite na pavucinu
@chessur praveze si nechcem kupovat samotny prehravac, ked uz je obsiahnuty v mobile a predtym som mala jeden typ nokie express music (uz si nepamatam cislo) a zvuk bol uplne uzasny, bola aj lahka, prakticka a nerozbitna
len tak pre radost hlavne zumbu (napoly fitness), potom bezne choreografie - najradsej mam tie od Laurie Ann Gibson a dalej melbourne shuffle
@chessur asi tak nevystupujem,lebo netancujem v kruzku/skupine uz,no na stuzkovej som mala solo ak sa to rata ked zajdem na disko,tak aj tam robim show,ked sa da,raz som tak vyhrala jednu sutaz o naj tanecnicku
s tym forom je to jedno,bezne sa to vzdy zvrtne na konverzaciu dvoch ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a nemas tam iOS samozrejme
sa chceš akože chvaliť pred kamaratkami že maš iphone hej ?
Teraz sa tu prosím všetci pobijte Apple vs Samsung, bude sranda
@momoglamorous och toto som nemal vidieť
no na iphonoch sa mi pacia iba tie zaujimave kryty roznych druhov a dizajnov a popradve na inu znacku smartfonu take nezezenies
a na iPhonoch je toho zaujímavé náhodou oveľa viac... ty máš aký?
Gigabyte robí mobily? .... váááu.... tak toto počujem prvýkrát.... spokojná?
aj ta velkost a nepraktickost mi vadi, napriklad, ked si dam hudbu so sluchadiel a potrebujem si takto precvicit choreografie a mobil ide do kapsy a je dost tazky, niekedy mi aj teplaky dolu taha a bojim sa, ze mi vypadne
ale najhorsi je asi to labilne sklo na displeji, padne a uz je rozbite na pavucinu
iPod nano a tancuješ.... ty tancuješ? kde, ako, čo?
len tak pre radost hlavne zumbu (napoly fitness), potom bezne choreografie - najradsej mam tie od Laurie Ann Gibson a dalej melbourne shuffle
Aj ja som mal predtým nokiu, 5800 super vec. Vááááu... a to aj vystupuješ?
P.S. Myslím že sme pokazili to fórum tu
s tym forom je to jedno,bezne sa to vzdy zvrtne na konverzaciu dvoch ludi
Tak to blahoželám k výhre
Aháá, takže potom v poho, hej?
samozrejme, uz sme to tu ovladli 8)
Tiež si myslím, toto vlákno patrí nám
Túto rozprávku náhodou nepoznáš, či?
narf!